2018 Guy Alımı
-
@emrerdal11 her iki meslek tanitimi da var dostum.
https://www.tercihiniyap.net/meslek/sgk-denetmen-yardimciligi-meslek-tanitimi
https://www.tercihiniyap.net/meslek/gelir-uzman-yardimciligi-guy
-
İyi bir haber vereyim : kurum içi Guy ve duy suan için iptal
-
@can-mavi güzel bir haber, bu bizim ilani geciktirmez, hizlandirir gibi. Teşekkür ederiz hocam.
-
@can-mavi hocam peki bu durum guy ilanı gelirse(inşallah) sayıyı etkiler mi?
yani kurum içi almıyoruz sayıyı yüksek tutalım gibi düşünce olur mu? -
Torba yasada kurum içi siniv red edilmişti zaten hocam Guy hakkında bi gelişme yokmu kafayı yicez artık
-
@can-mavi hocam bu gercekten guzel haber tesekkur ederiz.. Peki disardan yapilcak alim icin hareketlenmeler var mi ? Bisey duydunuz mu acaba
-
Bakan otizm farkındalık günüyle ilgili twit atıyo hemen altına kurumiçi mevzusunu yazmışlar nefret ettirdiler kendilerinden artık.
-
@can-mavi kardeşim guydan haber yok mu hiç o kadar çaresizim ki artık küçük bir haber olsun moral bulayım bari.
-
@can-mavi Hocam guyun KPSS öncesi gelmeyeceğini ekim gibi geleceğini söyleyenler var böyle bi şey olması mümkün mü ya da temmuzdan önce gelmemesi gibi bi ihtimal var mı sizce son atananlar göreve başlamamış hala başlamayan çok insan var mı siz bilirsiniz belki herkes başlamadan ilan gelmez diyolar çünkü
-
Arkadaşlar site forumun son sayfasını okurken sürekli kendini yeniliyor sizdede böyle oluyormu bi türlü sabit durmuyor
-
@can-mavi hocam duyun iptal sebebi nedir
-
@paretowilfredo sitede bir sorun mu var sürekli kendini yeniliyor son sayfada
-
Pcden girince sürekli yeniliyor. Telden girince sıkıntı yok ama reklam cok
-
Bakan beyin twet inin altina Guy bekledigimizi yazalım arkadaşlar millet boş durmuyor kurum içi sınav bekliyoruz diye yorum yapiyorlar
-
@lamıcimiyok Hocam aynı sıkıntı bende de var son sayfaya geldikçe ilk sayfaya kendiliğinden geri dönüyor
-
@mbguy benim haftalardır böyle cok yazdim dile getirdim ama düzelme yok.
-
@zenginmemur @mbguy forum ile ilgili teknik problemleri RE: Forum bildirim gelmeme sorunsalı başlık altında toplarsak ben daha dikkatli takip edebilirim. Oradan da yazıyorsunuz forum reklam ayarları güvenlik ayarları ve performans artışlarını aynı anda yaptığımız için bazı sorunlar oluşuyor ama dediğim gibi sıkıntıları ilgili başlık altında yazarsanız müdahale edebiliriz. bir deneye bilir misiniz IOS cep telefonlarında bir kaç kez kendiniz yenileyin sayfayı bazen tarayıcılar chacle yapabiliryor.
-
@mbguy aynen bende böyle bir sorun yaşıyorum @Antimülakat @paretowilfredo bu sorun neden yaşanıyor sitede herhangi bir çalışma varda ondan mı böyle acaba ?
-
@lamıcimiyok Teknik konularla @aliveli arkadaşımız ilgileniyor dostum. Durum nedir net olarak bilmiyorum açıkçası.
-
@lamıcimiyok telefonunda tekrar dener misin ? düzelmesi gerekiyor bir kaç kez sayfayı yenilemen gerekiyor