2018 Guy Alımı
-
@fernando-reges insalah ilan gelir pomem bile ikinci ilana çıktı mart sonuna kadar inşallah biseyler olur diğe düşünüyorum
-
Dguyu müfettişliği geçtim normal guyumuzu verin yeter diyesim var
-
Bir soru sorma hakkım olsaydı naci beye neden derdim ya neden almama gereği duyuyosunuz
-
@lamıcimiyok 3. ilana çıktı toplamda 35 bin kişi
-
10000 polis butcenin anasini aglatir ama ihtiyac varsa kimseyi dinlemeden aliyorlar
-
Yeni bir duyum alan yokmu ?
Şuralar biraz şenlense 'ne iyi olur -
@lamıcimiyok başvurcam alandan 85 civarı puanlara rağmen..
-
Arkadaşlar Facebookta gördüm İstanbulda ki eğitimde 1750 kişi alınacak denilmiş Ankara da eğitimde olanlar sormuş onlara da guya yönelik bir çalışmanın olmadığı söylenmiş yok mu bu yönlerde duyumu olanlar?
-
Hangi grupta ve ne zaman gordunuz
-
@jakuppp grubun adını hatırlamıyorum ama sabah paylaşıldı altında farklı bilgiler verilince gönderiyi kaldırdılar
-
1750 sayisi güzel onceki duyumlar 1250 1500 arasiydi
-
@jakuppp aynen güzel sayı
-
@iktisatcikiz Eğitimde arkadaşımda var ama duymamış .İnşallah doğrudur
-
@maesteo hocam Facebokta yazıldı
-
@iktisatcikiz Gördüm hocam Facebook’ta inşallah doğrudur güzel sayı
-
@maesteo benim Ankara'da eğitimde olan arkadasım da orada alım olacağının söylenildiğini bana aktarmıştı. Ama sayı hakkında bişey dememişti.
-
Doğruysa güzel sayı
-
hocam bende bi grupta gördüm bu sabah benzer bi iletiyi sayı olarak 2000 deniliyor bu kurum içi durumlar çözüldükten sonra nisanda alıma çıkalacakmış. Ne kadar doğru bilinmez ama ümit dünyasın inşAllah doğrudur diyelim
-
@füreya Örtüşüyor duyumlar o zaman vardır birşeyler İnşallah gelir yakın zamanda
-
Benim de eğitimde olan bi arkadaşım geçen seneden az gelmez dedi ama bilmiyorum