2018 Guy Alımı
-
Martta başbakanlık kararnamesi çıkacak kadrolar sonra gelir deniliyordu çıktı mı ?
-
@jakuppp gidip görüşen oldu twitterdan biliyorum. Demekki oluyomus
-
Şimdi şuraya bir duyum aldım şöyle böyleymiş desek 150 kişi yazar. Bir şey yapalım dediğimizde sadece okumakla yetiniliyor. Çok değişik bir milletiz ya
-
Başbakanlık kararnamesi ciktimi acaba bu konuda bilgisi olan ?
-
@aynstayn aynen öyle kardeşim
Geçen sene Cumhurbaşkanı fotoğrafcısı ve özel kalem müdürüne instagram üzerinden mesaj attığımı ve görüldüğünü o zamanki guy sayfasına yazdım yanlış hatırlamıyorsam 2 kişi geri dönüş yapmıştı.Şimdide Ankara Kuşuna twitterdan yazalım dedim oralı olan bile çıkmadı.
Korkmayın arkadaşlar biz hakkımız olanı istiyoruz -
@birgarip hocam biz öğretmenler kadar veya sağlıkçılar kadar olamadık bizden kimse elini taşın altına sokmuyor malesef birlik olma konusunda en kötü bölümüz mezun sayımız fazla olup ağırlıgımız yok denecek kadar az
-
@birgarip hocam Ankara kuşuna sık sık yazıyorm ama tek başına olmuyor ,herkes katılsa cevap verir .
-
@maesteo bende onu diyorum hocam sayı çok olursa o kadar çok dikkat çeker
-
Sabahtan bu yana konuşuyoruz, bazı arkadaşlarımız saolsun bireysel çabalarını sergiliyorlar. Bir admin çıkıp arkadaşlar yarın saat 9 da şöyle bir şeyi denemek istiyoruz. Duyanlar duymayanlara aktarsın dese. Aynı amaçta birleştiğimiz bir iki facebook grubuna, sosyal medya sitesinin adminine ulaşsa, onlarıda örgütlese, ne olur yani. Bu bezmişlik, aman ben sorumluluk almayım duygusu niye? Hele bu mesajları okuyup kılını kıpırdatmayan ama içten inş bir karşılık alırlar düşüncesine sahip arkadaşlara diyecek hiç bir şey yok. Biz şu forum sitesindeki adminleri bir araya getiremiyoruz ki sadece seyirci kalındığı için.
-
@aynstayn 1 ay önceki etkinlikte var miydiniz, neler yapıldı neler yapılamadı neden olmadı bi araştırmasını yaptınız mi
Bir de pazartesi bir etkinlik vardı twitterda Bi twitle de olsa katıldınız mi
Burada kimseyi yüceltip kimseyi de elestiremezsiniz... Ben de olası bir haber paylaşılıyor mu süreçle ilgili bir şeyler yazılıyor mu diye kontrol edenlerdenim. İlan bekleyenlerdenim. Size göre de okuyup geçenlerdenim. Ama emin olun bizim de bireysel olarak çabalarımız var. Kimseyi zan altında bırakmayın lütfen -
@falanfilan öncelikle foruma üye olalı 1 hafta anca olmustur. Geçmiş hakkında fazla bir bilgim yok. Pazartesi gününe gelince elimden geleni tüm çevremle yaptım. Bence birine bunu sorman bile ayıp. Kimseyi eleştirememe konusuna gelince, istediğim herkesi saygı çerçevesinde eleştiririm.( saygı çerçevesinde) Buna da sen karışamazsın. Sen eğer üstüne düşeni yapıyorsan neden alınıyorsun onuda anlamış değilim. Tek derdim fikirlerimi paylaşıp, aynı düşünceye sahip arkadaşlarla bir şeyler yapmayı TEKRAR TEKRAR TEKRAR denemek. Bütün bunları düşünürsek o mesajıda neden yazdığını anlamış değilim.
-
@aynstayn 3 yıldır a grubu kpss surecindeyim neredeyse forum açıldığından beri burdayım buraya gelip gelip ahkam kesip gidenleri çok gördüm mücadele istikrar işi öyle sizin gibi saman alevi ile olmaz böyle insanlara yukardan seslenmeyin
-
@guyan-gelmiş ben 1 haftadır uğraştığımı söylemedim, 1 haftadır buraya üyeyim dedim hocam. Oraya bir dikkat edelim. Burayıda tartışma ortamına çevirmeyelim isterseniz. Farkındamısın şuan sen bana ahkam kesiyorsun. Gerek yok böyle sözlere. Eleştirim sıfır çaba sergileyenlere idi. Onlar alınsın üstüne siz değil.
-
Arkadaşlar şöyle bir öneride bulunmak istiyorum: Birbirinizle bir araya gelmek zorunda değilsiniz. Dilerseniz forum üzerinden bu sınavın açılması için bir başlık açabiliriz. Bu başlıkta kişisel olarak guy sınavının neden açılması gerektiği konusunda fikirlerinizi paylaştığınız bir sayfa yaratırız. Daha sonra bu paylaşımlardan ufak bir haberde oluştururuz. Bundan sonra da aramızda 3-5 gönüllü arkadaş seçeriz. Ankara'da yaşayan, bu işe gönülden ziyade emek vermek isteyen 5 arkadaş. Bu beş arkadaşımız meclise giderek bazı milletvekillerinin ziyaret gününe randevu alır. Derli toplu bir şekilde İİBF'yi temsil etme kabiliyetine sahip 5 arkadaşımız. Bunun üstüne konu arasında bu sayfada binlerce kişinin şu gerekçeyle bu sınava ihtiyacı var şeklinde meseleyi milletvekiline iletirler. Bu sayede ulaşabildiğimiz vekillerden konu için söz alınabilir. Sonra tekrar bu vekillerin sekreterleri aranarak konu hakkında bilgi alınır.
-
Bu sınavın özellikle kpss öncesi gelmesinin en önemli nedeni her yıl binlerce mezun veren iibflerin
kpss a ya hazırlanan kitlesi açısından yığılmayı bir miktar olsun azaltması.
Mart ayı bitmek üzere ilan ne zaman gelecekte ne zaman biz de sınav göreceğiz . -
@berceste bugün biri talep toplanmış sınav Mayıs gibi olacakmış dedi. Sanırım bir arkadaşının müdürü demiş talep ettik sınavı Mayıs gibi bekliyoruz diye
-
@antimülakat amcamın kızı MHP den bir milletvekilinin danışmanı, Adana milletvekili Fatma Güldemet Sarı'nın başdanışmanıda şahsen tanıdığım bir abim. İkisiylede randevu talebi konusunda istdiğinizde iletişime geçebilirim. Görüşme konusunda da uygun görülürse bir kaç arkadaşla bizzat gidip ortak bir payda da sıkıntı ve Dilek'lerimizi aktarmaya gönüllüyüm uygun bulursanız. Fakat imza kampanyası gibi somut bir olguyla kitlenin istediğini aktarmamız gerektiğini düşünüyorum.
-
@iktisatcikiz bu durumda en geç 3 hafta sonunda gelmeli ilan . Hayırlısı olsun insan ilan gelmeden inanamıyor artık.
-
@aynstayn imza kampanyası için e imza gerekir hocam. Başka türlü onca kişinin imzasını toplamak kolay değil. Onun için forum sayfasında bunu organize edebiliriz. Elbette ilk önden bu işe gönüllü olan sizin bu isteğinizi uygun bulmamak söz konusu dahi olamaz. Umarım diğer forum üyeleri de fikirlerini bildirir.
-
@iktisatcikiz hocam nereden duydunuz