2018 Guy Alımı
-
@mathilda vala artık bittik yorgunluktan ins.iyi birseyler olmustur.
-
Survivor Sema bile gundemde biz gundemde degiliz
-
Valla bittik daha ne yapalim bilmiyorum. Umarım çabamiza deger ve bayramdan once ilani goruruz
-
Gayet iyiydi gençler hepimizin ellerine sağlık atılan tweetlerin kaç olduğunu göremedim bende ama bir ara sgk 4. Guy da 7. idi saat 22.00 civarları tekrardan emeğimize sağlık inşallah bir sonuç çıkar.
-
evet arkadaşlar topladığımız paralarla bir çok etkinlik yaptık ilan verdik. bugünün bir muhasebesini yaptığımızda en çok isteyeceğimiz şey ilanın gelmesiydi 2 ilanı getirdik guy şu an için gelmedi ama ilanın gelmesinden sonraki en iyi ihtimali yani bakanın ağzından duyma fırsatını sağladık. genel itibariyle başarılı bi organizasyondu emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. bundan sonra ne yapabiliriz @paretowilfredo hocam sizce durum bunlar iken ilanın gelip gelmeme ihtimali nedir ? sözlerinizi merak ediyorum.
herkese tekrardan teşekkür ediyorum iyi mücadele ettik.
-
@istatistikçik bu duyum nerden hocam?
-
Arkadaşlar Sgk ve Guy birlikte twit çalışması gayet güzel oldu bence. Zaten ikisini de kopyalayarak twit attık. Bölündük gibi düşünmeye gerek yok bence. Şimdi artık twit çalışmadı olmayacak heralde beklemeye mi geçtik ?
-
@paretowilfredo üstad,ilana dair herşey hazır gerekli izinler için yollanmış demişsin fakat bakan watsap mesajinda şöyle diyor;
"gelir idaresi baskanligimiz personel ihtiyac planlamasi yapiyor,bu calismanin hizlandirilmasi talimayi verdim.insallah bu calisma biter bitmez gerekli izinleri de alip ilana cikacagiz"
simdi ilanin hazir olmadigini ve izin icin yollanmadigini anliyorum ben,ilan icin sanki tek vakit alan konu hangi ile kac kisi alinacak?bu konuyu halledebilmek icin 81 il vergi dairesi baskanliklariyla surekli irtibat lazim,gerisi zaman alacak bir surec degil yok soru hazirlama,yok izin alma vs digerleri teferruat gibi kaliyor,ama demem o ki ilan su an hazir degil hazirlaniyor ve izin icin yollanmamis ama her an yollanabilir,fakat sure veremiyoruz,danismanin son mesajina gelince onu ben de senin gibi dusunuyorum ve pek sallamiyorum ama herseye ragmen yetisecek diye umuyorumm...Ben madxd.Selamlar.
-
@madxd hangi duyum?
-
Arkadaşlar ne yapıcaz devam ediyor muyuz
-
Bu danışman kim neden mesaj atıyor. Kimler görüşüyor onunla ?
-
Benim umutlarım tükenmeye başladı
-
Arkadaşlar bugünde etkinliğe devam edelim . Paramız bittiyse yeniden toplayalım.
-
Bugün gibi arayalim mi ?
-
dostlar pozitif muhasebe kaynagı olan var mı pdf
-
@altaybozkırlı arayalım hocam . Yalnız katılım önemli burada da .
-
Dostlar toplanin 10 dk arayla gibi arayalim
-
@altaybozkırlı hocam numara verir misiniz ?
-
@grundig sınav hizmetleri müdürlüğü
03123873345
Olumsuz cevap alinca üzülmesi yok cevaplari klasik zaten -
@altaybozkırlı zaten öyle olacak ama en azından baskı kurmuş oluruz. Bu arada bu etkinliği öğleden sonra yapabiliriz. Ramazan olduğu için geç kalkıyor insanlar . Twitter etkinliğini düzenleyen arkadaşlar bunada ön ayak olursa katılım daha çok olur.