2018 Guy Alımı
-
@merve90 hocam Twitter pek etkin değil siz nerden soru soruyorsunuz .
-
https://twitter.com/djkadircetin/status/1006819535503183872?s=19
Yazilabilir yinede denemekte yarar var -
@issizmezun bizden başka soru soran yok hadi sor be
-
Yazdım bende facedede paylaşacağım şimdi
-
Ben sordum insallah sorulur
-
@grundig valla twitterden baya yazdım number1 a mehmet şimşeğe programın sunucusuna ama sormadı daha telefon numarası aradım ama buladım hocam
-
@duesenberry haksız bir sitem olmuş hocam. Herkes samimi duygularla birşeyler yapmaya çalıştı. Duyumlara itimat edilmemesi gerekildiği zaten bizzat duyumu paylaşan arkadaşların söylemi.
-
Kaymakamlık duyumları doğru çıkan arkadaşlar guy sınavına da el atsa keşke. Şu tarihte guy sınavı olacak deseler kaynağını sorgulamadan hemen inanırım
-
Acaba 2018 kpss den sonra hem 2017 nin hem de 2018 in puanlari ile almayi mi planliyorlar.. bana öyle geliyor
-
@rterdogan çok korkunç bir senaryo inşallah öyle olmaz
-
@duesenberry Ben de üzülerek okudum yorumunuzu ve üzülerek söylüyorum ki insanlara biraz mutluluğu bile çok görüyorsunuz. O gece az da olsa insanların yüzü güldü belki ilan gelir dediler. Kpss-a ilanlarının bu denli az olduğu bir dönemde bizi sürece bağlı tutan az da olsa ümittir, hayatında başka seçenekleri olanlar zaten burda değil işinin peşindedir. Şurda canla başla uğraşan insanların moralini bozmayın rica ediyorum. Zaten olmayınca gelip “hani geliyordu bakın noldu” demek kolaydır aynı tavrı ilan gelseydi gelip tebrik etmekte gösterir miydik acaba. Burada insanlar gazeteye ilan verdi, sosyal medyada elinden geleni yaptı, korumaların ellerine mektuplar verildi her fırsatta, gazetecilere seslerini duyurmaya soru sordurmaya çalıştılar kimse de hadi ilan geliyormuş geri adım atalım demedi. Eğer bir sonuçtan bahsediyorsak ki bu ilanın henüz gelmemesidir, bunun sorumlusunu yanlış yerde arıyorsunuz. Bu forumda kimsenin ilanların karar merci olduğunu sanmıyorum, sadece üyeler değil yöneticiler dahil. Hiçbirini şahsen tanımıyorum bu arada. Gelip moral bozmak yerine sizin bir öneriniz varsa paylaşmanız daha güzel olurdu diye düşünüyorum.
-
@pareto_wilfredo Hocam umarım hayırlı haberler getirirsiniz.
-
@paretowilfredo Hocam umarım hayırlı haberler getirirsiniz.
-
Yahu bu kadar olumlu duyum varken kafanızdan senaryo kurmayın arkadaşlar. Az daha sabredelim
-
Duyumu aldığımız arkadaşlar. En fazla mücadele eden dostlarımızdır. Ben şahidim. Aldıkları duyumda onların çok fazla etkisi var. Yani bu arkadaşlar sadece duyum alan değil duyumun gelmesinden büyük emeği olanlardir. Eğer bu ilan gelmezse duyum yanlışlığı değil verilmeyen bir"söz" söz konusu olacak.
Yeri gelmişken soyliyeyim bu arkadaşlardan tekrar Allah razı olsun.
-
@duesenberry Bende pareto ve birkaç kişi dışındakilere pek itimat edemiyorum.Sonuçta daha önce verdiği duyumlarla kendini ispatlamış birisi.Ama şu ortamda duyumların gerçeğe dönüşmesi de kolay değil bunu biliyorsunuz.O yüzden gerçek duyumculara haksızlık etmemek lazım
Size katıldığım tek nokta var o da bir yerden birşey duyan herkesin kendini duyumcu sanması.Bir yerden duyum aldık hazır olun diyor ne kurum adı veriyor ne kaynak.Sınav tarihi verenleri hiç saymıyorum bile.Yaşını başını almış insanlarız şöyle şeyler yapmasak daha güzel olacak -
@rootofallevil kesinlikle. Özellikle @can-mavi @amirim buraya da bi el atın
-
@istatistikçik hadi moraliniz duzelsin guzel haberler aldim tarzinda yazmissin
-
@madxd güzel haberler aldım yazmadım, kötü haberlerle moralinizi bozmayın çalışmaya devam yazdım benim bir duyumum yok tahminim geleceği yönünde.
-
Arkadaşlar bugün etkinlik yapacakmıyız