2018 Guy Alımı
-
@ronay92 Alıntılama
-
Evet para durumu nedir ? Etkinlik yapacakmıyız ?
-
@hickskaldor dostum 2 ay önce bakanlıktaydım , orada Guy için her şey hazır alıma çıkılacak yakın zamanda diye öğrendim , aynı şeyi aynı gün vmy ve dguy için de öğrendim , bunu öğrendikten 1 - 2 gün sonra seçim kararı alındı, daha sonra bir şey öğrenemedim ... ama öğrendiğim bu 3 şeyden 2 si ilana çıktı , son 2 aydır şahsi bir şey öğrenemedim ama Guy un da çok yakın zamanda ilana çıkacağını ogrenenler duyanlar var , inşallah gelecek , girmeyecegim halde ben de sabırsızlıkla bekliyorum
-
@can-mavi eyvallah hocam. Kulağınıza bişey gelirse yine esirgemeyin
-
@can-mavi hocam herkesin temennisi o yönde inşallah bir an önce gelir
-
Merhaba dostlar. Yineleyeyim haber geldiği vakit bekletmeden paylaşacağim. Bugün bunun dışında başka bir gelişme oldu onu paylaşayım sizinle. Ne kadar etkisi olacağını bilmiyorum ancak muteber bir devlet büyüğümüz ile şöyle bir dialoğumuz oldu, kendisine bu bekleyiş ve bunun yarattığı sorunlardan bahsettik. Ilettik bu durumları ve gelişmeleri. Ancak ilanın gelmesi hususunda somut gelişmenin henüz vâki olmadığını da keza. Kendisi nezaketle dinledi ve de bu durumu ilgili yerlere ileteceğini durumun ne kadar elzem olduğunu vurgulayacağını söyledi. Dediğim gibi ne derece etkisi olur buna bir şey diyemem ancak kendisi hatrı sayılır birisidir. O nedenle en azından bir adımdır diyerek meramımızı aktardık kendisine. Durumlar böyle dostlar.
-
@paretowilfredo iktidar dan birimi mv falanmı kendisi
-
@lamıcimiyok Biraz siyaset üstü birisi dostum. Devlet büyüğü dediğim gibi ama sözu halen muteberdir fazlasıyla.
-
Kurum içiciler colmuş yine
-
Anlaşılan bu ilan kpss sonrasına sarkacak gibi..bari kpss sonucları açıklanmadan gelse de en azindan 2017 puanları zayi olmasa
-
@olursaolur yok hocam hareketlilik bile yok başlıklarda bizim hiç durmamamız lazımdı. Hergün link atıyorum sadece ben twit atmışım postun altına.
-
Arkadaşlar bu ilanı almaktan başka şansımızın olmadığını bile bile bazıları sanki başka alternatif varmışta yine de guy için diretiyorlar gibi davranıyor. İnsanların tek bel bağladığı yer bu ilan kardeşim! Bırak duyum alsın, twitter da destek olsun, haber yapsın, gündem oluştursun, sana güç versin. Başka türlü eli kolu bağlayıp beklemek kime ne kazandırır. İş şu noktaya gelmiş, ilan baskılarla alınacak. O halde neden geri adım atilsin. Tam gaz devam aziz dostlar, o ilan bu şekilde devam edersek söke söke alınacak.
-
On binlerce kişinin arasında sesi güzel gitar ya da saz çalabilen yok mu yapsın iste bir güzel şarkımizi haberlere çıkar hemen
-
Farklı bir şeyler yapmak lazim yani. Yüzlerce çiçek alsak gelir idaresine önünde NEREDESİN GUY yazalım çiçeklerle video fotoğraf bu da haberlere çıkar.
-
Nihat Hatipogluna soralim hocam guy ne zaman gelecek diye . Saçma ama bu bile haberlere çıkar. Mantıklı şeylerin peşinden kosmayalım
-
@hamidiye alternatiftir. Çok makul. Bence de bir video atılabilir, beste, şiir vs. gibi. Çok seri olarak gruplar da, twitter da, instagram da bu videoyu yayariz. Yok mudur koca iibf ailesinde bir tober.
-
Bence herkes kpss puanlarını yırtabilir ve video olarak birleştirilebilir ve arkaya sağlam bir müzik,
ses getirir baya. -
@thorstein-veblen Ses getirir hocam. Bunun yanında şöyle bir fikrim var. Büyükşehirlerde bir kac arkadaş toplansa çiçekler alsak idarenin önünde yazı yazsak nasıl olur ? Ama gönüllerin çıkması gerekir. Merak edilmesin videolarda veya fotoğraflarda katılanların fotosu gözükmesi gerekmiyor. Sadece çiçeklerle yazılan yazılar gözüksün yeter. Basit ve ses getirir bence .
-
@hamidiye o daha çok ses getirir hocam ama kimsenin kalkıp yapacağını sanmıyorum nihayetinde tweet atıp gündem bile olamıyoruz.
-
@hamidiye sesimizi duyurmak adına Nihat Hatipoğlu ile ilgili bende aynısını zikretmiştim birkaç gün önce. Sahur ve iftar programlarında seyircilere mikrofon verip konuşma fırsatı tanıyor.