2018 Guy Alımı
-
@hamidiye arkadaşın diyecektim.
-
@duymhuyguy inşallah dediğiniz gibi olur hocam.
-
@hamidiye e tamam artık istersen tüm yorumlarını tek bir iletide birleştir. hem insanları bildirim yağmuruna tutmamış olursun hem de sayfa sayısı artmaz başlıkta.
-
@duymhuyguy tahmin mi hocam bu
-
@furkanbey Hiç farkına varmamıştın. Doğru söylüyorsunuz hocam daha dikkatli olurum bundan sonra.
-
@hamidiye anlayışına sağlık, var ol.
-
Bütün çabalar boşa gitmiş gibi sesimizi duyan yok. Eskiden çift alım olurdunşimdi bir taneyi mumla arar olduk..
-
@altaybozkırlı :)))) Bu neyin hırsı kardeşim ya güldürdün
-
Bugün de ilan gelmedi anne..
-
Rumeysa Kadak (@RumeysaKadak) Tweetledi: Arkadaşlar bugün genç milletvekili adaylarımızla bir video çekiyoruz. Sormak istedikleriniz varsa bu tweetin altında sorularınızı bekliyoruz https://t.co/37rY7LGLyR https://twitter.com/RumeysaKadak/status/1007187096161878016?s=17 Arkadaşlar merhaba! Bu twitin altına mesajlarınızı yazınız!
-
Artık KPSS sonrasına kalacağı kesin bari 2018 açıklanmadan gelse
-
Bildiğim kadarıyla 2018 kpss 31 ağustosta açıklanacak takvimde ağustos ayında 18-19 ağustos tarihleri boş, bu iki günden birine sınav koyarlarsa iyi olacak
-
@rootofallevil 19 ağustos bayram başvuru tarihi kpss açiklanmadan önce olursa sınav eylüldede olabilir
-
@altaybozkırlı bayram 21-22-23-24 ağustos tarihlerinde arife günü 20 ağustos bunların hepsi hafta içi. Başvuru tarihleri mesela 20 temmuz 5 ağustos arası olsa, nihai sınav listesi 10 ağustos gibi olsa ayarlanabilir aslında
Hiçbir sınavın olmadığı tek tarih 18-19 ağustos -
@rootofallevil doğru ben bayram tarihine yanliş bakmişim inşallah gelir dostum aetik hepimiz çok yorulduk. Tükenmişlik sendromu yaşiyorum artik
-
Gümrük muhafaza watsap grubunda guy ilanının temmuzda olacağını yazmış biri nerden duydunuz dediklerinde dguy ile vmy yi bilen arkadaşlar söyledi yazmışlar.
-
@altaybozkırlı inşallah kardeşim bu belirsizlik bitsin artık. İyi bayramlar
-
@hazals bizim duyduğumuz kişilerden duyulan şeyler olmasin
-
@hazals bundan 10 gün öncede SGK sayfasında o hafta gelecekti o da bilen biri demişti artık bıktım bunların sallamalarından , Temmuz’da Ağustos olur o tarih.
-
Eğer ilan hazirliği varsa bakanın taşimatı varda bunun seçimden sonraya kalmasi bana çok anlamlı gelmiyor. Seçimden önce gelmeyen ilani siyasiler oy kaybı olarak görmez mi sizcede öyle değil mi