2018 Guy Alımı
-
@hazals Gümrük icin WhatsApp grubunu nerden bulabilirim?
-
@altaybozkırlı olabilir bir fikrim yok öyle gördüm yazdım hemen
-
Kamupersoneli sitesi bizi haber yapmış biz ve Bi kaç farklı bransı bayrama mutsuz giriyorlar diye
-
@erhnknt25 bağlantısı nasıl gönderiliyor biliyorum
-
Arkadaşlar ilanın gelmesi için atılacak bir çok adım atıldı . Sağolsunlar bir çok arkadaşımız bu süreçte gerçekten çok emek sarfetti . Gelecek olan olası bir ilanda il tercihinde, kurum sınavında ya da mülakatta çoğunluk üzülecek çok azımız sevinecek. Malesef bu hep böyle oldu olmaya da devam edecek . Bu uzun bir maraton. Vazgeçen değil istikrarlı bir şekilde azmeden kazanıyor. Nacizane tavsiyem , KPSSye az kaldı, artık son düzlük, hedefleri biraz yükselterek önümuzdeki sınav savaşlarına cephanemiz sağlam bir şekilde girmek akıllıca olacaktır . Tek kursunumuz olup onu da GUY'a sıkıp ıskalayınca öyle kalakaliyoruz .
İİBFliler için akrabalara dert anlatmadan ibaret olan Bayramınızı tebrik eder olası can sıkıcı soruları ustalıkla geri çevirmenizi dilerim :). İssiz olabiliriz ama hiç birimiz değersiz değiliz. Bir sonraki bayrama inşaallah iş güç sahibi olarak girebilmek duasıyla . Herkese iyi bayramlar . -
@timuçin ben bayramda evde oturmayı tercih ediyorum kimseye laf anlatcak halim kalmadı hayırlısi olsun hepimiz için ınslh guy gelir de kpss öncesi teselli oluruz
-
@hazals temmuzda gelirse 45 gün mu ekliyoduk
-
Gençler Allah aşkına ilan seçimden sonra gelirse bakana vs minnet duymayin güzel haber verecekse bayramdan sonra verirdi ilanı. Bu sınavlara belki ailesinden uzaklarda olup öyle hazırlanan , ya da akrabalarının o can sıkıcı sorularından dolayı onlardan kaçan vs birçok gence bir ilanı çok gördüler. En büyük bayram hediyemiz bu olacaktı bizim. Sizin iğrenç seçim propagandalarına karnımızı tok. Unutmayın arkadaşlar bugünleri lütfen unutmayın.
-
@ronay92 *bayramdan önce. O kadar sinirliyim ki onceyi sonrası karıştırıyorum artık
-
@olursaolur genel olarak o kadar harhalde 5 gün aşağı 5 gün yukarı olabilir
-
Arkadaşlar temmuzda guy ilani filan gelmez bosuna umitlenmeyin.Bu grubu sene başından beri takip ediyorum.Herkes bir sonra ki ayi işaret ediyor ilan icin ama sonuç hep sıfır.23 haziran bence son gun o güne kadar geldi geldi.ondan sonra gelmez
-
Herkese hayırlı bayramlar arkadaşlar.
-
@ridvan hocam ilan gelse daha da hayırlı olacaktı ama
-
@ridvan hayırlıyı okuyunca ilan geldi diye heyecan yaptım size de hayırlı bayramlar hocam
-
Yazık oldu bir senemize
-
düşündüm de arkadaşlar biraz karamsar düşünüyoruz ben de dahil. bakan hızlandırın talimatı verdim demedi mi 2 farklı arkadaştan direk sorduk ikisinden de aynı cevabı verdi ben inanıyorum o ilan gelecek
-
Seçim ikinci tura kritik bir seviyede kalırsa 1 oy bile çok şey değiştireceğinden bence o arada da bir ihtimal var.Seçim bittene kadar gelmezse iş kpss sonrasına kalır.
-
Evet yarın bayram dostlar. Maalesef atanamayan İİBF'liler olarak bayram bizim için artık çileye döndü. Akrabalara, eşe dosta dert anlatmaktan bayramı, bayram gibi yaşayamıyoruz.Allahım inşallah en kısa zamanda bu süreçleri atlatıp gönül rahatlığıyla, ağız tadıyla nice bayramlar kutlayabilmeyi bizlere nasip eder.Biraz burukta olsa hepinizin bayramını kutlar, daha nicelerine erişmeyi rabbim nasip eder inşallah.
-
hiiiiç lami cimi yok. hiç laga luga yok. durumumuz ortada. eğer bu seçimde bu kadar rezalete rağmen akp'ye oy verecek adam varsa herşeyin en kötüsünü hak ediyordur. yazıklar olsun.
-
Arkadaşlar merhaba,
Oncelikle umutsuz olmayın. Çünkü ilan gelse dahi sınavın kpss sonrası olacağı aşikar, o yüzden kpss gibi bir sınavı es geçmemek lazım. Bu süreçte biz elimizden geleni yaptık. Gerek gazete ilani gerekse etkinlikler. Sesimizi gereken yerlere ilettik. Artık bu onlara kalmış bir iş. Bakan bizlere "Talimat verdim, hızlandırilmasini da rica ettim" dediğine göre bu guy ilanı artık sürece bağlı.
Seçimlerden önce ilan gelmez ise oylarimizin değişeceğini onlarda biliyor.
İkinci tura kalırsa seçim (Kİ YUKSEK İHTİMAL) temmuz ayında da ilanı verme olasılıkları var.
Yani biz yine ara ara citlatiriz durumu ancak dediğim üzere artık iş bizden çıktı.
Benim içeride tanıdığım, duyum aldığım ve ya duyumuna emin olduğum kimsem yok.
Bazıları çıkıp ilan şu gün gelecek bu gün gelecek deyip duruyor. İnanmayın. Sonra sevkiniz kırılıyor ve dersleri aksatiyorsunuz..
Öncelikle benim bu süreçte inandığım ve gerçekten bizlere yardım etmek istediğinden emin olduğum tek kişi @paretowilfredo .
Onun bizlere yazacağı haberleri bekleyelim. O umut tacirliği hiç yapmadı.