2018 Guy Alımı
-
Şuraya birgün girdiğimde allı pullu o güzel ilanın müjdesini bir kardeşim vermiş olsa heyecandan ne yapacağımı şaşırsam. O şanslı kardeşim yap artık görevini her kimsen.
-
@lamıcimiyok Hahahaha askerliğimi hatırlattın bana
-
Keşke duyum alabilecek kişiler önümüzdeki hafta duyum alsada burda paylaşsa. Çok sevaba girerdi
-
İlanlar icin bu kadar iibf etkinlikleri yapacağımıza seçimi erkene almak icin uğraşsaydık daha iyi fikir olmaz miydi?
-
Arkadaşlar bu yıl sınava girsek, geçen seneye nisbeten daha düşük puan alsak geçen seneki puan mı geçerli oluyor?
Ya da hiç girmesek puan yanmıyor değil mi ? -
@ridvan yuksek puan gecerli olur, girmezseniz puaniniz yanmaz
-
Hayır arkadaşım 2 puan da geçerli olur istediğini kullanırsın
-
Teşekkür ederim
-
Umutsuzluk o kadar kötü bir şey ki. Masa başında uykusuz, ağlayarak, hırsla yıpranıp.
Bu günler için mi zorladım kendimi. -
Hepimizin umutsuzluğa itildiği, zorlandığı bu gunlerde 9 10 sene oncesinden gelen, beni çalışmaya teşvik eden bir sözü, sizede bir faydasi olur dusuncesi ile paylasmak istiyorum. İlkokulda iken sistemin yanlış işleyişinden, haksizliklardan sikayet ettigimizde sevdigim bir hocam "şikayet etmeyin daha çok çalışın ve sikayet ettiginiz ne varsa siz düzeltin" demisti. Ben o an anlamamistim ama bu ulkenin geleceğinin biz oldugumuzu, herşeyin bizim ellerimizde oldugunu nede guzel anlatmıştı iki kelimeyle
Hocaminda dedigi gibi sikayet ettigim ne varsa duzeltmekte kararliyim, ben hepsini duzeltemem farkindayim ama biz duzeltiriz, ben olamazsam da siz olacaksiniz icimizden birisi olacak o makamlarda ve o zaman hersey daha güzel olacak hayırlısıyla
İlan gelmiyormus, gelmesin bu sizi dahada gazlasin, bize kota uyguluyorlarmis birakin uygulasinlar, kadro yokmus ozelde calisacakmisiz hadi canim ordan isteselerde istemeselerde bu ulkenin gelecegi biziz
Sikayet ettigimiz ne varsa değiştirmek icin çalışmaya devam dostlar -
Bu kadar insanın sorununun ilan gelmemesi olduğunu sanmıyorum bu kadar insanın sorunu başka bı seçeneklerinin olmaması. Özel sektörde iş ararken bı asgari ücretle ile ise baslayamamasi ekonomi bitik gençler ve uzun bir sürede böyle kalacak
-
Ben sadece ilandan bahsetmiyorum ki iibf mezunu gencler olarak elimizdeki gucun farkina varalim diyorum simdi veya gecmiste ya buda nasil olur dedigimiz canimizi yakan ne varsa sadece bunu degistirmek icin bile daha cok ders calismaktan bahsediyorum. Ekonomi bitik demek yerine bunu duzelticem demekten, baska secenek yok demek yerine, işsizliği azalticam demekten bahsediyorum.
Suan utopik gelsede yeterince cabalarsak gelecekte olacak olandan söz ediyorum
Herşey senin, ne istediginle ve ne kadar istediginle alakalı -
Evet bugün pazartesi herkese hayırlı haftalar diyoliyorum inşallah güzel haberler almak dileğiyle.
-
Duyumda olsa
-
@jacky-boy hocam size katılıyorum yani şuan bi işim olsa özel sektörde en azından özgüvenim olcak bu yaşta hala ailemden harçlık almiycam milletin çenesi kapanacak o zmn ilanı beklemek daha kolay olcak.
-
2016 sonrası maliye değişiklikleri
-
@aslan-reyiz Allah razi olsun
-
Maliye bakanı bir açıklama yapmış ama yine alımlardan bahsetmemiş
-
@hasan2 Okuduğu kitaplarda ilan kelimesini görse üstünü karalar heralde
-
@paretowilfredo hocam bugün bir duyum alabildiniz mi?