2018 Guy Alımı
-
Yeni haber yok mu @paretowilfredo
-
Yaprak kıpırdamıyor maşallah.
-
patates olduk
-
Ortalık yeniden baya durgun sanki
-
Durumumuzu yukarıdakilere anlatabilecek yakınları olan arkadaşlarımız olsa içimizde keşke KPSS ertelendi diye guyun da ertelenmesi gerekmiyordu
-
Beyler abdestleri alın bu cuma ilan duasına çıkıyoruz
-
Ben bugünden ümitliydim ama fos çıktı
-
-
@jacky-boy aynen hocam cumaya giden arkadaşlar bu cuma gelin ilan için dua edelim hatta bir dua organizasyonu yapalım kimin duasının geçeceğini Allah bilir birbirimizi şahsen tanımasakta kalplerimiz ve istediğiniz şey ortak en az 9 10 arkadaş bekliyorum +1 olarak ben varım hep sosyal medyada etkinlik yapacak değiliz ya bu seferde manevi bir etkinlik düzenleyelim
-
@lamıcimiyok kabule layik dualardan biride namazlardan sonra yapilan dualar,ben varim.
-
@paretowilfredo hocam bekliyoruz. Güzel haberlere ve eğer guzel haberler yoksa topluca bir etkinlige ihtiyacımız var
-
11 ay oldu sınava girdikten bu zamana kadar hala bişey yok ki bence artık gelmez bu saatten sonra . Artık kpss ye tam odaklanip ilk 300 e girmek için çabalamak gerek .yoksa bu gidişle kurum sınavına bile giremeyecegiz
-
@jacky-boy, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Beyler abdestleri alın bu cuma ilan duasına çıkıyoruz
Kemal Sunal boşuna dereboyuna gitmeyin yağmur yağmayacak diyordu ya Üçkağıtçı filminde iş ona döndü resmen:d
-
Daha geçen gün vdk da yetkili biriyle görüşen bi arkadaş kpss öncesi kesin guy var dedi şimdi eğitimdekiler kpss sonrası yazıyor hocalar böyle dedi diyor. Allah aşkına ben anlamıyorum bu maliye bakanlığının içindeki adamların her biri nasıl her gün farklı bilgiler verebiliyor, ki hepsi yetkili kişiler. Hayır biri çıkıp yok alım dese oh tamam belirsizlik bitti diyecek duruma geldik. Cidden Allah sabrımızı sonsuz kılsın başka türlüsü bu süreçte güç
-
Sadece bu ilanı beklemek hayatımızdan en az 1 sene götürdü geçen seneki sürecide katarsam sonucumun olumsuz olmasıyla toplam 2 senem guy sebebiyle çöpe gitti.Evet sadece bu sınava kendimi odaklayarak çok büyük hata ettim.Şu saatten sonra ilan gelmiş,gelmemiş umrumda değil gelirse girerim nasibimde var isede olur.
Herkes emeğinin karşılığını bir gün alır inşallah. -
@maliyeciniss benimde aklım almıyor bunu. Nasıl bukadar habersiz olabiliyor bukadar insan. Sanki MİT i soruşturuyoruz. Maliye bakanlığında bir meslek sadece. Nasıl bu kadar gizli kalabiliyor ya da çalışma filan yok bu konuda
-
Bahçeli ağustosda erken seçim yapılsın dedi bakalım durum ne göstercek c.başkanı kabul ederse Ağustosda seçim yapılır alımlara etkisi ne olur acaba iyice ortalık karıştı
-
@meç Verdiği tarih kurban bayramına denk geliyormuş
-
Olası bir erken secimde ilanlar catur cutur gelecektir yağmur gibi yağacaktır
-
@duryy 26 Ağustos dedi hocam bayramdan sonra yani bence hükümet kabul edecek ve o tarihte olacak