2018 Guy Alımı
-
Hadi bakalım inşallah gelir bi iki güne
-
@iso22 eger resmi gazeteye yollandiysa dostum onay vs. Sureci uzamadigi takdirde ay cikmadan gelecektir.
-
Umarım 1000 ‘den fazla olur yoksa çoğu kişi hüsrana uğrayacak . Hem de 1 yıldır alım yapmayan kurum 1000 gibi bir rakamla alıma çıkarsa yazık olur gerçekten inşallah daha fazla olur
-
çok teşekkür ederim :))
-
1000 cok az umarim 10 kati girer sinava . Guy yolunda olmezsek iyi
-
@paretowilfredo sağolasın hocam eleğin için , umarım daha fazla gelir sayı
-
@mrvguy en azından tek il seçimi kalkarsa o bile birçok kişinin şansını artırır
-
İnşallah 1000 in çok üstünde gelir eğer 1000 gelirse de inşallah 10 katı olur ne diyim
-
@paretowilfredo Üstad bizim için uğraştığınız için teşekkür ederiz şu tek il tercihi için de bir şeyler duyarsanız bize aktarın olur mu keşke mhuy gibi olsa
-
1000 nedir ya. Şaka olsun inşaallah şaka olur. İnşaallah şaka olur 1000 nedirrrrrrr 11 ay geçmiş 10bine yakın adam bekliyor. Devlet işi belli olmaz son dk sayı yüksek gelebilir umudumu kaybedersem deliririm. !!!
-
@rybczynski2 aynı durumdayım Allahim sen yardım et!! :))):D
-
@paretowilfredo TEŞEKKÜRLER hocam. Ders çalışmamıza vesile oluyorsunuz
-
1000 kişi ilana çıkıp birde çok il açarsa çok can yakar bu ilan
-
2000 kişilik alımda yaklaşık 7000 kişi sarkmıştı geçen alımda acaba bunda ne kadar olucak bi geleydi
-
umutlar tükenirken ilaç gibi haber oldu umarım daha fazla sayı ile gelir eyvallah @paretowilfredo
-
gecen sene bugünlerde bende düşünüyordum.şu anda 4 aydır guy da calışıyorum.Allah burda bekleyenlerede nasip etsin
-
1000 kişilik bir ilan olursa ve çoğunun istanbul için olacağını düşünürsek geçen seneki gibi bir sarkma olmaz şampiyonlar ligine döner ortalık.
-
Guy çalışan biri detaylı bilgi çalışma koşulları maaşları hakkında bilgi.
-
@paretowilfredo geçen sene cumartesi günü ilan gelmişti, acaba yarın?:)
-
@birgarip Onu ben de dusundum dostum. 1 nisan sabahiydi hatta. Bakalim.