2018 Guy Alımı
-
@gözde Bu konuda haklısın ihdas edilen kadron 200-300 değil 2000 kadro var hepsini tek seferde alırlarsa guydan farkı yok ilanın ama bunun farkında değiliz
-
Arkadaşlar 21.30 da etkinliğimiz var ona göre kendinizi ayarlayın katılmayacak arkadaşa söylüyorum biz sesimizi duyurmadıkça istediğin kadar ders çalış ilan olmayınca anca kendini yıpratırsın unutma sen yoksan arkadaşım bir eksiğiz
-
-
@2iki Bunlar parça parça mı gelecek tek sefer mi belli değil, 1000 vmy gelse bile kadro doldurulmayacak ve bayağı uzun bir süreç bunlar yeterli guy istemek için.
-
-
#seçimöncesiİİBFmüjdesi
Tag bu hadi bastırın -
Etkinliğe arkadaşlar
-
Arkadaşlar twitter da etkinliğe giriyorum ama değişik değişik cümleler çıkıyo karşıma anlamadım ya? Bilen var acaba
-
Düzeldi arkadaşlar,çok pardon. Haydi twittera, @samsun615542
-
Haydi arkadaşlar etkinlik vakti. Birlik olma vakti.#seçimöncesiİİBFmüjdesi
-
@2iki tam da bunu kasdediyorum .dguy un gecmisteki alimlarina bir bakin kac kisi almis .boyle bir kadro ihdas edilmisken sadece guy icin cabalamamak gerekiyor
-
Guy istiyom guyyyyyyyy
-
Arkadaslar twitter a gelinn. ilan bekliyosunz ses cıkartmıyosunz
-
Arkadaşlar hadi ders çalışmayı filan bırakın böyle giderse seneye bu zamanlar yine ders çalışıyo olursunuz !
-
#seçimöncesiİİBFmüjdesi gel vatandaş gel burada şenlik var burada bayram var
-
Twitter’da sadece guy istemiyoruz her şeyi istiyoruz ! Gelin isteyin tag çok açık sadece guy yok isteyin de hangi isterseniz isteyin:) yeter ki yazın kurban olayım
-
Biz kıçımızı yirtsak nafile adam almiyacağım diyo inadi inat
-
@torpil nasıl almayacağım diyor öyle bir açıklamamı yaptı
-
@hasan2 Daha önceleri öyle diyordu. Genel amlamda alımlarda çok cimri davranıyorlar. Sonra DGUY alacağız VMY alacağız dediler bütçe görüşmelerinde, o günden bugüne ilan bekliyoruz.
-
Umarim en kisa surede naci agbal gider