2018 Guy Alımı
-
@jacky-boy herkes senin kadar memnun değil hayatından. Sana göre herşey dört dörtlük tek eksik GUY ilanı mı?
-
@hasan2 aynen güzel kardeşim sen oyunu makarna kömüre göre belirle sana yakışır o
-
@i̇lanbekleyenbiri ne kullanıyorsun kardeşim sen o kadar yazdigima cevap verebilecek kadar ağır nasıl bir şeyin kafasi bu
-
@jacky-boy yav sana söylenecek çok söz varda burası siyaset alanı değil onun için sana cevap vermiyorum. Git kendine başka alan bul. Millet zaten gergin birde böyle şeylerle milleti germe.
-
@jacky-boy hangi köyün delisisin sen
-
Arkadaşlar lütfen üslubumuza dikkat edelim. Forumda bu türden ithamlarda bulunmaya müsaade etmiyoruz. Tartışmalarınız özelden devam edebilirsiniz. Yoksa müdahale etmek durumunda kalacağız.
-
Biz birlikte olmamız gerekiyor diye dil dökerken sizlerin böyle yapması hoş değil arkadaşlar. Bu foruma 2017 kpss a mağdurları dışında kimse uğramıyor. Lütfen şu durumumuza güzel bir çözüm bulalım. Herkesin siyasi düşüncesi kendisinedir. Eğer ki site yöneticileri de bizlere destek çıkarlarsa aşağıya sıraladığımız etkinlikleri düzenlemek istiyoruz.
- Twitter da gündemin yoğun olmadığı zamanlarda TT etkinliği
- Ankara da yaşayan ve 2017 kpss a mağduru olan arkadaşların meclise ziyarette bulunması
- haber portallarina baskı yaparak haberimizin yapılması
- Cumhurbaşkanı danışmanlarına durumumuz hakkında bilgi verilmesi
- BİMERe toplu olarak değil, bireysel olarak tek tek başvuru yapılarak durumlarımızı bildirmesi
-
Yarın erken seçim kararı gelirse bol bol Cimer-Bimer etkinliğine ihtiyaç olacak
-
@jacky-boy, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@duymhuyguy su düşüncenin basitligine bakarmisin ya yazık ge çeken yazık su ülkenin şu halde olmasının ozetisin. Çolugumuzun çocuğumuzun geleceğini alacakları bı kaç bin guy ilanıyla mi belirleyeceksiniz ? Bu ilan gelsede gelmese de içinde bulunduğumuz durum ve şartları göz önünde bulundurarak oyunuzu verin bu kadar gunlukcu olmayın!
Parazit yapma kardesim. Ben secimle ilanin cok baglantili olmadigini savunan kisilerdenim. Gecmisteki iletilerimden gorebilirsin.Ancak burdaki kisilerin umutlari var ve bi sekilde canli tutmaya calisiyorlar. Bunu bir seylere baglamalari lazim. Ki ben orada secimde cevabini ver derken ironi yaptim ancak kim neye gore oy verecek sana soracak degil. Istersem guy ilani gelmedigi icin oyumu vermem istersem ilan geldigi icin istersemde ayagim tasa takilir oyumu vermem. Kimin neye gore oy verdigine karisamazsin. Ona buna satasmaktan da vazgec istersen parazit yapiyor.
-
@jacky-boy kendini ne kadar akilli saniyorsun dime. Bir bakista ulkenin butun sorunlarini algilayip cozum uretip ve bu konbinlere gore oyunu kullanip gogsunu gere gere sokaklarda geziyorsun. Cunku sen ulkede colugunun cocugunun gelecegini dusunen tek kisisin. Senin dusuncenin aksinde hareket eden herkes ulkenin batmasini dusunuyor. Cunku senin oyunla koydeki cobanin oyu bir olamaz. Sen cobana gore gelecegi gorup oy kullaniyorsun coban bugunu dusunuyor. Senin mantigin bu sparta doneminden kalma demokrasi anlayisi. SANANE KARDESIM SANANE KIM NEYE GORE OY ATIYORSA ATSIN SANANE. O kadar ulkeyi dusunuyorsan siyasete atil kendi dusuncelerini yay ulkeyi kurtar burdan kurtarilmiyor.
-
(sözlerim ilan gelmezse sandıkta cevabını verirsin diyen ve savunucuları için) idrak kapasiteniz olduğunu sanmıyorum ama insanlık adına kendimi tekrar ifade edeceğim. Gelmissiniz ilan acmazlarsa sandıkta cevap verirsin diyerek ülkenin geleceğini seçim var diye açılacak guy ilanına şuna buna göre belirleyen bir insanın düşüncesine gösterdiğim tepkiye aynen şu cevabı verdiniz - PEKİ YA NEYE GÖRE VERECEKTİK? ... kardeşim geleceğini düşünerek vereceksin bugün 1000 2000 guy ilanı açıldı diye degil. Bu arada dguymhuymuydun ne seni geçen gün 2 kere üslubundan dolayı incelikle uyardım şimdi de parazitli marazitli konuşmussun yine insan gibi bı cevap vereceğim -okumak cehaleti alsa da esseklik baki kalır-
-
@jacky-boy ya kardeşim saçma saçma konuşma herkes ne yaçpacsğını biliyor herkesin aklı kendine yeter çok şükür işine gücüne bak.
-
@jacky-boy Her ortamdaki tartışmanın içindesiniz sürekli saldırıyorsunuz.. Dilinizde öyle bir sivriki.. Bana da sen halkbankı kazansan bile mutlu olamazsın demiştin hatırladın mı
-
@reagan üyeler Forumda duyumlarini söylüyor diye duyumlarinizi kendinize saklayın işin suyunu çıkardınız diyen arkadastin galiba. Bende haklı olarak forumun amacını belirtmiştim ayrıca sadece ben değil bı çok kişinin tepkisini alıp susmustun. Ben gayet orantili bir dil kullanıyorum düşüncelerim bunlar. işine gelmeyebilir tabi ama öyle sus işine bak hadi işine her tartışmanın içindesiniz gibi mesajlar yerine düşüncenizi belirtseniz en azından yapıcı bı tartışma olur.
-
@jacky-boy insanlik adina kendini ifade edecekmis. Hangi insanligin temsilcisisin egoizm mi ? Daha ironiden haberi yok okumusta kulturlenmis beyefendi burada kultur satiyo.
-
@duymhuyguy bak arkadaş ilan acmazlarsa onlara cevabı sandıkta verirsin diye ironi yaptıysan eğer ki ben inanmıyorum şuan yanar döner geldin ama oyleyse eyvallah der susarim ama eğer oyunu ülkenin geleceğini böyle hassas bir durumu açılacak ilana bagliyosan yine eyvallah der susarim
-
@jacky-boy Yeter ya iki gündür açıyorm aynı muhabbet bize ne gidin neye oy veriyorsanız verin burası oy yeri değil , ya burda ne konuşulması gerekiyorsa onu konuşun yada susun .
-
@maesteo burda kime oy verip vermeme tartismas yapmiyoruz konu bambaşaydi ama evet haklısınız gereksiz uzattım kırdıysam özür dilerim sizleri güzel günler görmek dileğiyle hoşçakalın
-
@jacky-boy @duymhuyguy kesinlike katılıyorum her girdiğimizde iki kişinin sayfalarca muhabbetini okumak zorunda değiliz
-
Kpss 2017 ye girip p48 puan türünde 5000 inci kişinin tahmini puanını bilen var mı?