2018 Guy Alımı
-
@bonus öyle olursa nisan ya da mayısta guy ilani gelir bence
-
@eliff olmasını isterim ilan gelsin de nasıl gelirse gelsin yoksa puanlarımız çöp olacak
-
@lamıcimiyok zaten erken secim ocak ayindan beri konusuluyordu kulislerde. Hatta Erdogan in 2019 diretmesindrn dolayi akp nin oneremeyecegini ancak Bahcelinin erken secim iddiasi yapip akp nin kabul edecegide uygulanacak yolun haritasiydi ve denildigi gibi cikti. Ancak yazin katilim oranlari dustugu icin ekim kasim gibi olacagi soyleniyor. Bu yuzden bizi ne kadar etkiler onuda bilemiyoruz. 10 temmuza kadar gelmesi lazim sonucta ilan.
-
Yarın erken seçim kararı gelirse ilan görürüz fakat yarın erken seçim kararı çıkmazsa bu dönem ilana çıkılacağını düşünmüyorum hepsi 3 kasım 2019 a kalır bizim puanlarımızda yanar gider
-
eğer ekim kasım olursa seçim tarihi o zamanda kpss sonrasına kalır
-
@gmzankr066 en az 1750 olur
-
@herhangibiri 1 gunde erken secim karari verilmez 1 ay surer gorusme formaliteden. Yoksa piyasalar kotu tepki veriyor. Sindire sindire erken secime hazirlarlar.
-
@herhangibiri geçen seçim öncesi 2000 geldiyse bunda da çok rahat 2000 ve üzeri gelir bence
-
@gmzankr066 2000 olabilir fakat üzerine çıkacağını düşünmüyorum
-
@duymhuyguy sizin söylediğiniz normal Ülkelerde olur burası Türkiye burda beş dakikada herşey olur
-
Kaderimi devlet bahçelinin belirleyeceğini tahmin etmezdim
-
@bonus aynen katılıyorum
-
Seçim demek İlan demek 1000 de kesmez artık zaten bu sene alımların yapılmaması seneye olacak seçim içindi daha fazla sayı alırız diye şimdi buna gerek olmayacak iyi bi sayı gelir inşallah
-
Bakan zeybekci erken secimin ekonomi icin iyi olacagini, anayasa degisikliginin fiili durumdan kurtulup yasal duzene gecmesi daha iyi olacagini soylemis. Erken secimi benimsemis.
-
@duymhuyguy demek ki tüm hükümet bu konuda he fikir ki böyle konuşmuş yoksa cesaret edemezdi
-
@bonus diyorum ya ocaktan beri soyleniyordu ama piyasa hareketlenmesin diye Erdogan yok oyle bir sey diyordu. Sonuc olarak akp onermemis oluyor
-
@duymhuyguy alımı da kpss öncesine çıkarsalar bari bu bahaneyle
-
@bonus cikarmazlarsa sandikta verirsin cevabini
-
@walrass06 3 kasım 2002 ve 2015 kasım secimleri bahceli bunu hep yapar
-
Arkadaşlar gözümüz aydın, erken seçim çok iyi oldu. Kesin ilan gelecektir hatta bir çok kurum ilana çıkacak.