2018 Guy Alımı
-
@slytherin 20 binin 2 bini gelse yeter. Guy isteyen kadar bile gelmiyor
-
Geçen yıl gazete ilanı verilmişti ve çok etkili olmuştu. Bu yılda aynı şey yapılsa ve birileri ön ayak olsa çok iyi olur. Nasıl yapılıyor ne yapmamız gerekiyor birileri yardımcı olsa gerçekten büyük sevaba girer. Yoksa böyle beklemekle hiç bişey olacağı Yok. Biraz hareketlenelim arkadaşlar.
-
Pareto hocamız nerde yapsa yapsa anca o yapar
-
@paretowilfredo Üstad gazete ilanı işine ne dersin?
-
Sayfa olmuş 260 daha ortada ilan yok Allah iyi etsin ne diyelm
-
@jacky-boy Arkadaşlar bu arkadaş bana senin ağır sorunların var yazmış.. Yazdıklarını okur musunuz.. 7 sayfada en az 15 kişiyle tartışmış ve herkese karşıda ortalama aynı ifadeler kullanmış.. İdrak kapasitesen zayıf,ağır sorunların var, mutlu olacağını sanmıyorum orda.. Ulan sen kimsin ya millete ikide bir sarıyorsun şahsına hakaretler falan
-
Arkadaşlar aldığım duyum kardeşimden guy eğitiminde su an üstadları söylemiş 1250 kişilik guy gelecek hazirana ve mayısın ikinci haftası vmy ilana çıkacak onlarada talimat gelmis hazırlıklara başlamaları için.. sevgili arkadaşlar bende bir çoğunuz gibi 4 yıldır bu sürecin içindeyim sizi çok iyi anlıyorum o yüzden olur da bir aksilik çıkar da ilân elmezse ne olur beddua etmeyin inşallah olur da ilan gelirse de kardeşim e dua bekliyorum çünkü kendisi su an akciger kanseriyle savaşıyor aynı zamanda ... duyum aldıkça paylasacagim. Selametle kalın
-
@fatoss21 Çok haklısnız ilan gelmeyince insanları linç etmeyelim sonuçta onların elinde değil ... Kardeşinize Allah acil şifalar versin İnşallah
-
@fatoss21 Allah şifa versin kardeşine. İyi niyetle duyum paylaşmışsın sağolasın hocam beddua etmek kimin haddine . Haziran da guy ilanı mı gelecek yoksa sınavı mı olacak demişler. İlan gibi algıladım sizin dediğinizden. İlan için mayıs duyumları vardı da.
-
@reagan uzatmayın isterseniz. Halkbank başlığında da çok uzamışti boyle. Kaç aydır bu başlıktayiz sinirler gergin. Her yazılana kinlenmek ne kadar doğru? Belki normalde konuşsan dost olabileceğin kişilerle tartıştığıni düşün ya da aynı yolun yolcusu olduğumuz için empati göstermeyi dene. Haklısın veya değilsin. Lütfen uzatmayın tartışmayı özelde yapın işte
-
@fatoss21 Allah yardımcısı olsun kardeşinizin. Acil şifalar dilerim.
Ayrıca beddua da yok hocam, kendini bilmez kesimler yapar onu. Ocaktan beri dillenen duyumu yazmışsınız, ne güzel bir hareketlilik var sanırım. Ama önü birileri tarafından kesilip duruyor işte. Kimsenin yapacağı bir şey yok. -
@fatoss21 Öncelikle kardeşinize acil şifalar diliyorum. Sağlık her şeyden önemli gerçekten. İnsan düşmanına bile beddua etmemeli çünkü kötü niyet sadece insanın kendini zehirler. Ettiği beddua da döner dolaşır kendini bulur diye inanıyorum. İyi niyetli paylaşımınız için teşekkür ederim. İnşallah doğru çıkar da hepimize bir şevk kaynağı olur.
-
Kardeşinize Allah'tan acil şifalar diliyorum. Vdk ilanı için sayı belli mi, bilginiz var mı?
-
@fatoss21 ilan gelirse dua beklerim demişsin de gelmeden de dua ederiz kardeşim Allah Şafidir şifasını tez zamanda verir inşallah aklıma da geldikçe dua edicem inşallah zor bi süreç biliyorum çevremden ama iyileşenler de oldu çok şükür kardeşin de tez zamanda şifa bulur inşallah
-
@fatoss21 ilan gelirsede gelmesede allah razı olsun Allah tez zamanda kardeşinin şifasını versin inşallah
-
@fatoss21 Rabbim kendisine acil şifalar versin bir an önce. Bizlere de hayırlı ilanlar hayırlı kapılar nasip etsin inşallah
-
@fatoss21 çok çok geçmiş olsun
-
Ama seçime rağmen 1250 gelirse guy gerçekten bitmiş demektir
-
Herşeyin başı sağlık. Elbet burada ki herkesin yiyeceği ekmek kapısı var. Ancak sağlık..
Rabbim kardeşinize acil şifalar versin. Duyumun doğru çıkma ya da yanlış çıkma olasılığı beni ilgilendirmiyor. Kardeşinize her türlü duaciyim hocam.
Gelelim vmy ve guy ilanlarına. Arkadaşlar, ben daha önce guy ilanının kpss sonrasına kaldığını vmy ilanının ise kpss öncesi geleceğini söylemiştim. Yani aldığım duyumlar bu yöndeydi. Geçtiğimiz günlerde yine bir görüşme fırsatım oldu, açıkçası Naci Agbal değil de bir başka bakan olsaydı şuan durumumuz böyle olmazdı. Çünkü Naci agbal personel konusunda oldukça cimri yaklaşıyor. Vmy nin kpss öncesi gelmesi hemen hemen kesin gibi gözüküyor. Sayı ise 500. Bu sayı artar mı pek şans vermiyorum ama neden olmasın? Dguy için ise, 400 kişilik bir alim yolda. Ancak bu söylediğim iki ilan aramızdan (puan türlerini ortalama baz alırsak) maksimum 3 bininci adaya kadar sınav olacağı ve sadece 900 kişinin iş sahibi olacağını gösterir. O yüzden kpss öncesi guy gelmesi bizler için muhakkak önemli. Seçim öncesi herkes bir isteğini dile getirirken bizi dikkate almalari biraz güç. Bu yüzden bizzat bakan ile iletişime geçmeniz gerekiyor. Herşey bakanın elinde. Bakan 5000 guy alırsa, kimse neden alıyorsun demez.
İyi çalışmalar. -
@fatoss21 allah kardeşinize acil şifalar versin.