2018 Guy Alımı
-
@fernando-reges Bir de şöyle bir durum var 85 üstü puanı olanların çoğu hiçbir etkinliğe katılmıyor. KPSS puanlarını daha çok arttırma derdinde demiyolarki alım yok bişey yok elimizden geleni yapalım. Sabah akşam A grubu kitap reklamı yapan, dershane reklamı yapan öğrencilerin üzerinden milyonları kazanan kurumlardan ve kişilerden de ses çıkmıyor.
-
@aliveli anladım ki bu forumdan başka dost yok. Var olun.
-
Koskoca bakanın kpss A'dan alımlardan kadroların isimlerinden ne zaman ilana çıktıklarından haberi yok
Açıklama yapmaktan bile aciz
Yazık... -
İnşallah kısa sürede çıkarlar ilana
-
#SnAğbaldanGuyMujdesi tag ıyla kendimce twit atıyorum yardım etmek varmi
-
Bizim guy yalan oldu heralde. vay arkadaşşşş !
-
Pazartesi günü mektup etkinliği var mutlaka katılım sağlayalım arkadaşlar inanın twitterdan felan daha etkili bir çözüm yolu bu,bizi seçim öncesi sadece beştepe dikkate alır baksanıza bakanın umrunda değiliz
-
Akp genel merkezini,Külliyeyi Maliye bakanligini ve GİB i telefon yağmuruna tutsak mağduriyetimizi anlatsak sonuç alamazmıyız.En azindan sonuç alamasak bile organize bi şekilde denesek..yarindan itibaren herbirini birer dakika arasak 4 dakikamiz gider bir hafta devam etsek en azından.sonuç vermezsede yapdik olmadı deriz
-
Arkadaşlar bugün rüyamda naci ağbalı gördüm bizzat sordum guy alımı olacak mı diye yok dedi guy alımı olmayacakta 1000 kişilik denetim elemanı alacaz dedi.hakkımızda hayırlısu olsun rüyalar bile bize gülmüyor
-
@lamıcimiyok işallah hiç bir işi gücü rast gitmez de cb Yardımcısı falan da olamaz
-
@gokhann bir mektup örneği tasarlayalım bence birlik olduğumuzu anlasınlar taslak çıkarabilecek müsait bir arkadaşımız var mı
-
@herhangibiri mektup örneği hazırlandı hocam geri sayfalarda var
-
@walrass06 pardon hocam mektup değil etkinlik programı yapıldı
-
@herhangibiri sanki biri çıkarmıştı öyle bir mektup
-
@herhangibiri Taslak değilde deginilmesi gereken unsurları belirleyelim ona göre herkes kendisi yazsın. Özgün olmasının daha etkili olacağını düşünüyorum şahsen.
-
Vergideki değişiklikler elinde olan var mı?
-
Bi kaç arkadaş hazırlıyordu en son hafta sonu etkinlik sayfasında paylaşılır ordan takip ederiz
-
Arkadaslar 15 mayisa kadr ilan gelmezse beklemeyelim mi? Ona gore caliscam artik:(
-
Geçen seçim 16 nisan ilan 1 nisanda geldi . Bu yıl seçim 24 haziran ilan haziranin ilk haftalari neden olmasin.
-
@altaybozkırlı evet ama burdaki arkadaslar oyle deyince ben de karamsarliga kapildim