2018 Guy Alımı
-
Hadi bi an önce gelsin şu güzel haber o kadar bekledik inşallah yüzümüzü güldüren bir sayı gelir
-
Aydın için sordurdum bakalım bilgi alabilirse haber ederim. 2015te vardı sanırım aydın en son
-
Aslında sayıyı belirleyecek olan il İstanbul. İstanbul için bir talep olursa sayı illaki 1500 ve üstü olacaktır. İstanbul için böyle bir bilgi var mı ki
-
Keşke Ankara da olsa
-
@jellinek hocam kim söyledi
-
@duryy hocam muhtemelen aydında olur diğe tahmin ediyorum az da olsa aydin manisa gibi illeri de bekliyorum
-
Benimde olmasını tahmin ettiğim iki il var.Biri Balıkesir diğeri Çanakkale.
-
@meç birisi bana ozelden yazmis 750 ankara 800 istanbul 50 gaziantep için talep toplandı diye
-
@eliff inşallah yaşanır bu keşke o arkadaş bizle de paylaşsaymış duyumunu
-
@eliff hadi inşallah nerden öğrendiğini soyledimi
-
@eliff ee başka birisi de Ankara olmayacak bu yıl dedi
kim doğru söylüyor anlamak güç -
@elinor-ostrom valla kasımda bizim hoca kesin ilan gelicek hatta 750 ankara demişti ama bakan secimi beklemiş geri almış muhasebe hocam var dersaneden yine aynı bilgiyi o vermişti şimdi de bana mesaj atan kişi 750 ankara diyince mantıklı geldi pareto o zaman öyle demişti ama secimden dolayı sayıyı artmak istedilerse bence olabilir
-
@hickskaldor Merhaba Elif hanım yoruma yazmak istemedim talep yazıları verildi bildiğim kadırıyla ankara 750 ist 800 g.antep 50 kişi talep verildi ve bu iller kabul edildi
Ama artık hiçbirşeyim garantisi yok siyaset 35 dk de erken seçim kararı alıyorsa guy süpriz vakitte gelir aynen böyle bir mesaj atti -
@eliff mükemmel haber inşallah bunlar gerçekleşir
-
@eliff bana pek mümkün gelmedi bu sayılar inşallah gelir diyelim
-
@eliff çok teşekküler paylaştığınız için. Umarım doğrudur
-
Gelsinde ığdır gelsin arkadaşlar niye ik beğenmemezlik yoluna gidiyorsunuz anlamış değilim
-
İnşallah duyumlarınız doğrudur arkadaşlar. İhtiyacımız var böyle duyumlara.
-
@hasan2 arkadaşlar şöyle düşünün secim öncesi gelmesi mantıklı olan bir sürü insandan bir sürü duyum var talep toplandı dye bence artk gelmesi yakindir
-
@eliff inşallah inşallah banada öyle geliyorki seçimden önce gelecek