2018 Guy Alımı
-
@ertuğrulbey hocam bnde hani bulduysan diye yazmistim
-
@ertuğrulbey yazar kitap ismi sonuna da pdf yazınca Google da ilk sayfada 56 mb lik bir indirilecek pdf var. Ben indirdim sen deyince. Sanırım aradığın şey olabilir.
-
@köyün-ağası bu öngörü sadece guy için mi geçerli yoksa diğerleri için de mi geçerli? Bana diğerleri için de geçerli gibi geliyor,zaten aralığı da gördüğümüze göre...
-
Araliga girmeden aralik ilanini bekliyorsunuz araliga daha bugün girdik ve artik aralikdada gelmez diyorsunuz tuhaf ben gecen sene gibi sürecin uzayacagini zannetmiyorum
-
@accosator aralıkta mhuy ilanı bekliyordum ama onda da ses yok
-
@esrarengiz geçen seneler şöyle oluyordu, aralık ayında gelecek ilan kendini kasımdan belli ediyordu, dpb 'den bir şekilde öğrenebilenler aralıkta şu şu gelecekmiş diye yazarlardı, memurlar nette de olurdu bu muhabbetler, bu yüzden çok sessiz diyoruz. Yoksa bugünün 1 Aralık olduğu konusunda kesinlikle hemfikiriz :):):)
-
@accosator ustadlarda maliyenin ketumlugundan bahsediyorlardi diye hatırlıyorum ayrica gecen seneki sureci bende yasadim ilanin gelecegini bi kac kisi soyledi ilan gelecegi tam tarihide soylediler ama bu bir hafta oncesine felan denk geliyordu diye hatirliyorum.. Üstelik aralik ocak duyumu gelmisti biraz beklemek lazim
-
Tamam anlaştık bekliyoruz madem
-
Dostlar bence kendinizi en kötüsüne hazırlayın erken gelirse daha mutlu olursunuz ben öyle şartlandım.Bu sınav ramazan ayının başlaması yaz sezonunun başlaması vs. sebeplerinden dolayı en geç Mayısın 2. Haftası olacak.Yani bu ilan en geç Nisan ayının başında gelecek gecen yılki gibi.
-
Dereyi görmeden paça sıvadığım bir sorum var heyecanımı maruz görünüz motivasyon oluyor bana. 1500 kişilik guy alımı gelse tercihim olacak izmir 100-150 kişi alsa 4000 in şansı nedir ?
-
@rybczynski2 hocam siz bildiginiz yuzuyorsunuz derede ama şayet alım olursa gelme şansı %80-90 larda olur
-
@fatoss21 haha evet her ayrıntıyı düşünür oldum napalım teşekkür ederim cevap için
-
@rybczynski2 hocam sizin puan kaç tam olarak
-
@rybczynski2 kardeşim ilan gelsin bakalım. ilanda sadece izmirin olması önemli değil ankara bursa istanbul gibi diğer illerin de sayısı önemli. senin sıralaman iyi otur çalış gerisini ilan gelince düşünürsün.
-
@fatoss21 ben 4000 küsürlerdeyim 80 küsür puan arkadaş da 81 civarıdır
-
@yamtar siralamaniz iyi hocam geçen yıl ben 9900 lerdeydim ıstanbul içi guy a girdim ama olmadi bu yil ki siralamam 2700 inşallah olan gelirde boşa gitmez emeklerimiz
-
Bu işlere anlam vermek çok zor gerçekten. Kpss sınavı yapılmış 6 ay olmuş maliye bakanı çıkıpta demiyor arkadaşlar yakın zamanda ilanlara çıkacaz diye ya da hiç değilse düşünüyoruz felan de bari insanlar motive olsunlar. Çok mu zor böyle yapmak insanların sabrıyla oynanıyor.
-
@fatoss21 inşallah ben de 10000 sıralama ile 2 guy sınavına girmiştim sonrasında 5000 sıralama ile 2 guya daha girdim. bu sene puanlar düşük sıralamalar yüksek. yeter ki ilan gelsin mesele o zaman sınava girmek değil mülakata kalmak hatta mülakatı geçmek olacak.
-
@fatoss21 Hocam siz kurum sınavındamı yoksa mülakattamı elendiniz
-
hocam alım olursa sizce hangi puan türünden alım olur? gelir uzman yard. için