2018 Guy Alımı
-
@lamıcimiyok ümidini kesenler burada paylaşamaz mı senin başından da geçsin bazı şeyler görürüm seni. delikanlılığını o zaman görürüm son
-
Arkadaşlar ben sesimizi muhalefet kanada duyurmak adına sosyal medyada etkinlik başlatmayı düşünüyorum chp 'ye iyi partiye mektup etkinliği başlatmayı düşünüyorum direk muharrem inceye meral aksenere doğrudan mektuplar yazmayı düşünüyorum muhalefet kanat sesimizi duyarsa illaki bizi dikkate alacaklardır sizce bu etkinlikten sonuç alabilirmiyiz samimi arkadaşların düşüncelerini merak ediyorum daha iyi fikri olan lütfen belirtsin herşey ilanın gelmesi için
-
Kpss den önce bu ilan gelmezse sayet biz dükkanı kapatalım artık mhuy 3 yıldır gelmiyor artık guyu da 3 yılda bir alırlar heralde onu planlıyorlar
-
Bakın bu ilanlar lafla gelecek olsa suan 1000dguy 1000 vmy ilanini biz görurdük.
-
@guylassakartık ya kardeşim seninle burada atışarak forumu işgal etmek istemiyorum kendi işine gücüne bak ayrıca herkesin başından neler geçtiğini bilmeden önyargılı konuşma 'ne geçtiyse birtek senin başından geçmiyor bi hayatta herkesin kendine göre derdi sıkıntısı var şimdi tutup burada paylaşıp neden herkesin moralini bozayım bizim burda amacımız ilanın gelmesi için uğraşmak sana daha fazla birşey demiyorum yolun açık olsun
-
ilan mutlaka secim öncesi gelecek bakın bir bir kurumlar açıklama yapıyor sakın enseyi karartmayın ilan gelecek ama sesimizi duyarabilirsek sayıyı arttırırız bunun içinde bizim muhalefette adımızın geçmesi gerekiyor bir kere bile geçse çok güzel sonuçlar alırız yarın saat 14 de muharrem ınce rizede olacakmış aramızda rizeli arkadaşlar varmı
-
@guylassakartık Hem ticaret yapıp hem staj nasıl oluyor dostum
-
@guylassakartık Siz ümidinizi kestiniz diye neden hala şansını deneyenlerden çıkarıyorsunuz bunun acısını? Bırakın herkes kendi yolunun sonunu kendisi görsün. Alaycı bir dil kullanıyorsunuz ve muhtemelen bunu bilerek yapıyorsunuz. Çünkü dikkat çekmeye yani birinin sizi görmesine, size cevap vermesine ihtiyacınız var.
-
Hayır guy belirsiz de dguy ve denetmen alımı olacağını bizzat bakanlar açıkladı.Madem öyle niye seçimden önce alınmıyor bunlar? Mana vermek imkansız sağlıkçıların alımı öne çekilirken bizim niye alımlar yapılmıyor?
CB haberi olsa bence müdahale eder bu manasız beklemeye.Yoksa bizi sayan,gören yok.Öğretmen,sağlıkçılar seçimden nasiplenirken biz boş gözlerle bakıyoruz -
@fernando-reges kardeşim bana öyle geliyor ki bu ilanlardan biri galiba guy ile birlikte açıklanacak gecenyıl vmy müjdesi ile guy müjdesi birlikte vermişti bakan takip edenler bilir galiba bu yılda öyle olacak ve şu kadar guy şu kadar vmy alıyoruz diyip peş peşe ilana çıkacaklar diğer ilanlardan bu yüzden ses gelmiyor bence
-
@maxmin valla bilmiyorum henüz ilan gelmedi galiba .
-
@lamıcimiyok İnşallah öyle olur ben de seçim öncesi beklenti içindeyim ama vakit azaldı Mayıs'da bitti mi bu iş çok zora girer.Dediğin gibi bir sabah ansızın,sürpriz ilanlar gelecek diye umut ediyorum.İnş bu yarın sabah olur
-
Tag satın alınacaksa ben maddi anlamda destek olmaya varım.Ben bize güveniyorum. Bizden başka çaremiz yok. Burada bir çok arkadasinda destek vereceğine inanıyorum.
Yeter ki birisi koordine etsin. -
@fernando-reges inşallah Allahtan ümit kesilmez inşallah tez vakitte ilan gelir
-
Ben Muharrem İnce’ye Twitter’dan yazıyorum arada arkadaşlar belki muhalefet dile getirirse bizim farkımıza varırlar 49 dk önce twit atmış bence yazabiliriz altına
-
Merhabalar arkadaşlar. Son promosyonla guy oldum. Sizi okadar çok iyi anlıyorumki aynı duyguları bizlerde yaşadık. Hala forumu takip ediyorum bütün yazdıklarınızı okumaya sizi anlamaya halime şükretmeye çalışıyorum. Umarım en yakın sürede sizlerde hakettiğiniz mevkilere gelirsiniz. Sözlerimi bitirirken sizlere şunu söylemek istiyorum ne olursa olsun peşini bırakmayın o ilan muhakkak gelecek. Seçim tarihi belli 24 haziran , müsait takvim belli 14 temmuz, ilanın en geç 14 haziran da gelmesi lazım yönetmeliğe göre ancak gib usulen 45 gün önce ilana çıkıyor inşallah en geç 1 haziranda ilanın geleceğini tahmin ediyorum. Hepinize Allah kolaylık versin
-
@gelgör Aynen kardeş bu işleri bilen daha önce uğraşmış arkadaşlarımız var ise eğer her türlü fedakarlığa maddi desteğe bende hazırım bizim gibi bir çok arkadaşta olucaktır mutlaka
-
Arkadaşlar muhalefete yazılacaksa bence milletvekili Aykut Erdoğdu'ya yazmak daha mantıklı.Çünkü CHP'nin seçim bildirgesini hazırlayan kişi ve Hazine Müsteşarlığı içinden gelme.Bizim derdimizi anlamaya en müsait milletvekili.
-
@gelgör Ben de destek olurum. Son kez güzel bir tag ile tt listesinde görünmeye ihtiyacımız var.
-
@eomer şimdi yazdım kendisine bence etkili olabilir hocam