2018 Guy Alımı
-
@don-pablo neden hocam
-
@paretowilfredo Allah razı olsum insaallah..hocam bisey takildı kafama yetiştirilmeye calışilan kpss den once ilanın gelmesimi yoksa sinavın olmasımı
-
@paretowilfredo Allah razı olsun hocam. Yüreklerimize su serptin. İnşaAllah etkinliklere katılım yüksek olur ve iyi sonuçlar alırız.
-
@lamıcimiyok kıpırdamalar başlamasına ithafen hocam:)
-
Arkadaşlar merhaba,
Bugün bir tanıdıktan ben de duyum aldım. Talepler yavaş yavaş intikal etmiş bulunmaktadır. Hakkımızda hayırlısı olsun. Süreci hızlandırmak ve bizzat bakanın bu konu ile yakından ilgilenmesi için etkinliklerimize devam edelim. -
Bugün akıyor maşallah
-
Lütfen mektupları unutmayın bugün. Her gün tonla yazı yazıyoruz. Bi sayfack yazın, 50 kuruş kimlik fotokopisi 2 lira da posta parası sadece. Gönderin de daha fazla beklemeyelim artık.
-
adalet bak. da ilana çıktı. bizimkide çıkar ay sonuna doğru aksi mümkün değil artık. bakanlıklara alım emri geldi belli ki
-
@slytherin bence de mayısın sonuna doğru ilan gelir
-
@eliff benim aklımdaki soru dguy mu guy mu olacağı. dguy pek konuşulmuyo artık umarım böyle az bir sayıyla alıma çıkmazlar
-
@slytherin bence guy gelir kpss den sonra da diğer alımlar gelir
-
@slytherin ilan yayınlandı mı
-
@duryy 15000 kişilik alım yapılacağını yayınladılar ama detaya girmediler henüz
-
@slytherin Dguy,Denetmen,Risk Analiz bunlar kpss sonrasına kaldı sanırım dostum.Guy gelsin ona bile razıyım ben
-
@fernando-reges şu durumda bizim için en mantıklısı guy zaten yeterki o gelsin
-
Güzel haberler bir bir geliyor. Ne yapıp edip seçim öncesi GUY ilanını verecekler gibi:)
-
bir de 2017 veya 2016 dan kalma 250 mhuy vardı.
-
@i̇lanbekleyenbiri inşallah:)
-
Gecen yıl mülakattan elenip bu yılda guy ilanı bekleyenler bi toplanalım neler yapıyosunuz ilanın gelme heyecanı var mi?Bnde kalmamıs.
-
Nerde yayinlandi hocam