2018 Guy Alımı
-
Yok mu tanıdığınız spiker, muhabir, kanallarla ilgili herhangi bir işle uğraşan biri. Veyis Ateş'e mi atsak tivit 7-8 kişi yazsak noluyo diye bakar belki. Dün ne kadar yüksektik birden düştü moraller işte bu gel gitler kafamızı allah bullak etti.
-
Bugun c.baskanligi sozcusu ibrahim kalin'a basin tarafindan sorulan ilk soru? Atanamayan ogretmenlere yonelik bir mujdeniz var mi? Cevap: 5 bin +20 bin toplamda 25 bin ogretme eylul ayinda atanacak...
-
Zaten öğretmenlik ilanı 2-3 ay önce gelmişti siyasiler sürekli bunu gündemde tutuyorlar. Amaç öğretmen atamiyorsunuz demesinler diye.
Bu, Naci Ağbalın 8 ay önce gelen ilanla yapılan alıma 'daha yeni almışız' demesine benziyor:) -
Eğitim mezunlarının sesi ne Twitterda nede bimer, cimer de sesleri, istekleri durmuyor.. Arkadaşlar burda Twitter da yazdıklarım bana mülakatta geri döner diye düşünüyorsanız eğer düşünmeyin boşuna.. 5.000 - 25.000- 20.000 alımlarda yazan, sesleri çıkan eğitim mezunları mülakat geçip öğretmen oluyor. O kadar çok alım yapılıyorki.. Susan arkadaşlar yapmayın, zamanı değil bunun. Bimere, cimere yazın, Twitter etkinliğine katılın.. Kazanırız, kaybetmeyiz
-
PTT ilanının revize edilmesi için etkinlik olacakmış. Tag da var anladığım kadarıyla. Bu akşama iibf için etkinlik planlanmıştık ama tag satın alma imkanımız yoktu. Ptt tagi varken iibf tagi olmadan etkinlik erir sanırım. O yüzden etkinliği başka zamana yaparız diye düşünüyorum.
-
Eğitimcilerle bizi kıyaslamak pek doğru değil gibi çünkü öğretmenlik sınavına ciddi bi şekilde hazırlananların sayısı 100 binlerde iken bizde ise alan sınavına ciddi anlsmda hazırlanan sayısı 10 bin bile yok belki bu sene 5 bin bile değiliz o yüzden onlar ses çıkarmaya çalıştıklarında daha kalabalıklar bizden rahatça seslerini istedikleri yerlere duyuruyorlar.
2 gün önce mektup etkinliği vardı adım gibi eminim mektup gönderen sayısı 100 kişi bile yoktur.
Malesef biz kendi içimizde sesimizi duyuramıyorken siyasilerin bizi duyması çok zor
Ama olurda ilan gelirse o kenarda pısıp bekleyen kesim çıkacak ortaya yok şu şehir gelir mi bu şehir kaçla kapatır vs vs o zaman iyi bi kulaklarını çınlatıcam ben onların !! -
Arkadaşlar bana özelden bir mesaj geldi biraz önce. Seçil Özer ile tanıştığını ve mail adresini kendisine verdiğini ancak birkaç kez yazmasına rağmen cevap alamadığını söylemiş. Mail adresini yazmış hepimiz yazalım diye fakat kullanıcının mesajını burda paylaşmam doğru olur mu bilemedim neden bana yazdı bilmiyorum size de yazdı mı?
-
İlan gelsin, Twitter da şehir sohbetleri, etiketlenmeler.. Forumlarda yüzlerce sayfa farklı isimlerin olduğu yazılar, anketler, Facebookda açılan sayfalar, birbirinden farklı yorumlar arka arkaya görürüz..Ama ilan gelirse!!!!
-
@tuketiciranti seçil özer kim hocam
-
Naci Agbal seçimle ilgili twit attı.isteklerimizi belirtelim altına
-
ArkadaşLar yorumlara yığılalım haydi
-
Arka arkaya tweet atıyorum valla..
-
Arkadaşlar lütfen bastıralım kurumiçi bekleyenler hemen yığılmış bile sesimizi duyurmamız gerek
-
Sayımızın yüksek olduğunu yazalım yorumlara. Madem seçim var oy istiyorlar hakkımızı versinler
-
Bir de rt'leyin arkadaşlar bizle alakalı olanları, yukarda kalalım.
-
Arkadaşlar bizle ilgili tweetleri rt leyin en yukarıda gözüksün vallahi memurlar bizden daha çok tweet atıyo
-
Çoğu kişi anlamış gibi biz artık ilan için değil bakanın gitmesi için etkinlik yapmalıyız. Bakan gitmediği sürece zar zor seçimden önce bir ilan geldi diyelim ne olacak çoğumuz zaten kazanamayacak ondan sonra yeni lan için en az bir sene daha uğraş maalesef bakan bizi öyle bir hala soktu ki halimizi anlatabilecek bir kelime yok
-
Bu kadar yorumu gözleri görmeyen birinin tweetine yazsaydık o bile görüp bişeyler söylerdi ama Bakanımız saolsun bize bir açıklamayı çok görüyor.. eminim ki bizlerden haberi var ama umrunda değiliz..
Bitirdi bizi ! -
Adamın göreve gelişi kasım 2015 o zamandan bu zamana ilk ilan yaklaşık 18 ay sonra gelmiş o da referandum var diye cumhurbaşkanlığı talimatıyla
Hal bu arkadaşlar 2000 kişilik bir guy alımı sadece göz boyar asıl önemli olan iibflinin halinden anlayan birinin bakanlığa gelmesi -
@i̇lanbekleyenbiri taş çatlardı hocam taş!!