2018 Guy Alımı
-
İlan sayisini veriyorum 2250 (temennidir)
-
@eliff hocam ne iş yapıyormuş kimmiş neymiş biraz öğrenmeye çalışabilirmisin şunu merak ediyorum bu kişi içerden birimi yoksa biz gibi ilan bekleyen sade vatandasmı
-
@lamıcimiyok ben kişiye cevap atmadım ama profiline baktin uludağ ekonometri mezunu bilgilerinden de anlayamadim kurumda mi çalışıyo bizim gibi ilan mi bekliyo
-
@eomer ikisini de 4 gözle bekliyorum
-
@eliff hocam bi sorsanız keşke birinden duyummu almış yada bu bilgiyi nereden öğrenmiş lütfen sorun kaynak önemli bizim için
-
@lamıcimiyok tamam sordum simdi kaynağıniz nedir diye cevap gelince yazicam
-
Benimde ağrıda guy olan bi arkadaşım var çocuk talep toplaniyor tam sayı verilsin ben sana yazcam dedi ama burası küçük şehir olduğu halde o kadar çok ihtiyaç var ki ilçelerde bile dedi.. ihtiyaç olduğu çok belli her şey Naci ağbalın ağzından çıkacak iki kelimede artık
-
mayıs 20-25 gelsin hele bir ondan sonra yanacak buralar bence
-
Lamıcimiyok gelecek bu ilan inşallah tabi .
-
Ilanin biran önce gelmesi icin Mektup etkinliğine katılalım arkadaşlar
-
@eliff arkadasin biraz gönlü bolmus o yuzden bence cokta seyapmamak lazim
-
Arkadaşlar ilan gelecek çok belli oldu artık bugün cumhurbaşkanlığına mektup yazmayı unutmayın eğer cumhurbaşkanlığından naci ağbala alımla ilgili bir emir gelirse beklediğimiz sayılarında üzerinde alım olabilir.
Durduk durduk ama bu sefer turnayı gözünden vurucaz inanıyorum ben -
@bitkin biraz sonra ptt ye vermeye gideceğim.
-
Bu arada Aydında sorduğum arkadaş şöyle dedi:
Sayıları zaten dönem dönem sürekli istiyolar, alım olacak diye net bir bilgi yok.Bu arada kendisi sadece guy o yüzden zaten böyle bi bilgiyi alma şansı yok.
-
Duyumlar guzel ,sevindirici,umutlandirici ama ben @paretowilfredo üstad dan son vuruşu yapmasını bekliyorum
-
@hasan2 Allah'ın izniyle gelecek hocam emek ve sabır karşılığını alacak insallah
-
@gokhann aynen hocam gönderilen mektuplar alım sayısını artıracaktır
-
Dostlar herkese merhaba. Alim talep toplama sureciyle alakali bir kac sey soyleyeyim. Bu surec basladi bu dogru. Hatta Ankara ile alakali talep alinip kabul edilmedigini soylemistim. Diger illerde de illerin verdigi talepler %100 kabul edilmeyebilir. Merkez ihtiyaci soruyor her ile. Su an bu bir ilan hazirligimi derseniz bence evet. Cunku kurumun en yetkin kisilerinden birisinin beyanini paylastim sizinle. Surecin icindeyiz. Burada soru ve sorun ne zaman olacagi. Aktardigim gibi kpss oncesine yetistirilmeye calisiliyor kurum yonetimi tarafindan bu bilgi de net. Daha da hizlanmasi icin bugun yarin ve carsamba etkinlikleri bence onemli. Gereken ilgiyi gostermenizi umuyorum hepinizden. Baska gelismeler oldugu takdirde yine duyuracagim.
-
@paretowilfredo seni seviyoruz başkan eksik olma
-
burası karışacak vaziyet alın