2018 Guy Alımı
-
@zenginmemur valla geçen yıldan beri girdiğim 3 mülakattan elendim sıfır heyecan tek sıkıntı konu yetiştirme onun haricinde heyecan yok
-
@zenginmemur bendede yok
-
@kuşçubaşıeşref konular yetişirde yine aynı beklemeler insani olumsuz dusuncelere sevk ediyo.Lisans mezunu olup bizim kadar wzileni görmedim
-
konu calışmaya gerek yok.sadece imece calışan 80 alıyo zaten
-
@deepblue o eskidendi dostum. kpss çalışır gibi adam akıllı çalışmakta fayda var
-
@deepblue Artik 1 yilda zor gelen bir ilan icin imece cozup gecerim mantigi kalmadi nitekim en son sinav ayni sorulardan ibaret degildi
-
Ahh bi ilan gelse, 45 günde şuana kadar çalışmadığımız hızla, istekle çalışırız. Gelen ilanlara bakarsak inşallah oda yakındır.. Çabalarımız, yapılan etkinlikler boşa değil. Görende, duyanda vardır eminimki. Yakında DPB de göreceğimiz ilanlarla kanıtlanacaktır
-
@deepblue sadece imece ile ilgili değil olay daha bunun kpss var hocam mülakata kalsan bile alınacağın kesin değil ki
-
@eliff hocam cvp geldimi size
-
Arkadaşlar kurumici isteyenler yine her zamanki gibi bos durmuyor twitiri sallıyorlar bizde boş durmayalım mektup etkinliğine hala katılmayan varsa katılsın ptt de yanlızca 5 dakikanızı alıyor en azından vicdanınız rahat olur gönder kurtul
-
@deepblue İmece benzeri sorular vardı ama özgün sorular da yerini almıştı.Eski sınavlar gibi değildi.Umarım sonraki sınavda daha fazla özgün soru olur.
İmece sorularını ezberleyip kurum sınavı kazanmak nedir hiç adil değildi zaten -
@fernando-reges hocam soruların zorluk derecesi neydi kitaplarda olmayan yerden soru geldimi
-
Benim merak ettiğim imece de fln bi kaç tane işletme ile ilgili sorular oluo onlara nerden caliscaz nasil olck bilmiyorum bilen biri söyleyebilir mi
-
Iyi aksamlar arkadaslar son Guy sinavinin sorulari elinde olan varmi acaba?
-
@fernando-reges ben yasin çobanın kitabını almıstım guy için imece daha mı iyi yada çok farkı var mı ki?
-
@lamıcimiyok Sıra dışı soru hatırlamıyorum.Düzenli çalışan biri 85 üstü alır.Mail verin müsait bir anımda atayım.
-
@meç Bilmiyorum ama İmece sorularını en az 2 kez çöz derim.
-
@ltfye yasin coban in isletme iktisadı kitabi var onu alin 4 5 soru geliyor
-
Havada ilan kokusu var . Şu an önemli olan sayı arkadaşlar bu kadar bekledik sosyal medyadan etkinlik yapınca sayı üzerinde de durmak lazım. Şu saatten sonra sırf ilan diye 1000 kişi filan gelmesin bi de ona delirmek istemeyiz.
-
Geçen sene kurum sınavından 80 alıp elendim. Sorular zor değil fakat hata yapma ihtimali kolay olan sorular.