2018 Guy Alımı
-
@eliff bu sürecin vazgeçilmez bir parçası yalan yanlış duyumlarla ortaya çıkan yeni üyeler, o yüzden...
-
@eliff ben arkadaşa peşinen yalancı demiyorum elbet ama bir çok kez yeni üye olup çeşitli konularda sallayanlar gördük( yok şu gün sonuçlar açıklanacak, şundan duydum ilan gelecek, şu söyledi sınav bu tarihte vs...) o yüzden hemen atlamamak lazim. Neden yalan söyledikleri konusuna gelirsek, bence keyif alıyorlar, akıllarınca eğleniyorlar.
-
Belki de Maliye Bakanlığı kapandı da bizim haberimiz yok
-
@genclerbirlikli 30 mayis ilan için uygun 14 temmuzda boş bi gün bu kadar duyum varken tarih gayet mantikli
-
@altaybozkırlı hocam tarih mantıklı mantıksız diye bi şey demiyorum. Duyum var diyoruz da başlığın ilk girisi de duyum üzerine ve 7 ay önce... Ben diyorum ki 5 dk önce üye olan birinin dediklerine atlamamak lazım daha sonra hayalkırıklığı oluyor.
-
Hayırlısı benim de beklentim o yönde.Geçen sene 15 Mayıs guy sınavı 22Mayıs Kpss gk-gy girdik.Şimdi de 15 Temmuz sınav 22 Temmuz gk-gy olabilir.Rastgele tarih seçtiklerini sanmıyorum böyle garip ayarlamalar yapıyorlar.
Zaten arkadaşın dediği de çıkmazsa başka tarih kalmıyor 14 temmuz'dan sonra kimse sınav beklemez herhalde:) -
@genclerbirlikli adi üstünde duyum bu kim ne derse desin herşey ilan gelince kesinleşir. Ama insan inanmak istiyor işte
-
Tanidiklar derken?
-
@eliff bu süreçte yeni olduğunuz çok belli hocam️
-
@altaybozkırlı kim ne derse desin gibi bi şey bana makul da gelmiyor hoş da gelmiyor. Burda böylelerini hemen tanıyan arkadaşlar da var, neden yalan söylesin ki diyen naif arkadaşlar da var. Boyle arkadaşların inanıp üzülmesini ben şahsen istemiyorum. O yüzden peşinen uyarıyorum
-
Takvimi tekrar yayınlama zamanı gelmiş. Açıkcası ben duyum felan beklemiyorum. 28 Mayısı bekliyorum.
Boş Haftasonu ->10 haziran ( bu ihtimal kalmadi)
Ramazan Bayramı ->17 Haziran
Seçim ->24 Haziran
Yks ->1 Temmuz
Seçim 2. Tur ihitmali ->8 Temmuz
Boş gün Cumartesi ->14 Temmuz ( Tahmini ilan 25-31 Mayis civari)
Resmi Tatil ->15 Temmuz
Kpss Lisans -> 22 Temmuz
Kpss Alan -> 29 Temmuz
Boş Haftasonu -> 5 Ağustos ( 51 Gün fark üzerinden 16 Haziran ilan tarihi)
Sayıştay Yazılı sınavı ->12 Ağustos
Kurban Bayramı ->19 Ağustos
Kurban Bayramı ->26 Ağustos
2018 kpss sonuç ilanı ->1 Eylül -
Yeni üyelik alıp iddialı giriş yapmak bana da inandırıcı gelmiyor.Asıl nick neyse onunla gelmeli.Şu saatten sonra duyumun ne önemi var ki Mayıs'ta gelirse gelir olmazsa zaten Kpss var yetişmiyor.Şu Mayıs ayı bitiminde ya çıkarız ya batarız
-
Twitterda kadro isteyen besyocularda ilanlarını aldı 3200 kişilik. Bizede gelecek inşallah sıra.
-
@1bir bide sayı 1500fazla dersen yalan da olsa bu duyum tadından yenmez
-
@1umut geçen sene 87 puan bu yil 81 puan tekrar kpss ye giricem yeni deglm yani
-
arkadaşlar çok şükür bizde bu yollardan geçtik.bu duyumu bi abiniz olarak yazdım.
kurum başkanlarının bile yanıldığı bi ortam.
rica ediyorum herhangi bi hakaret tarzı söylemlerde bana karşı bulunmayın -
@genclerbirlikli kesinlikle ya benim her duyuma inanıp üzülmekten içim söküldü bi zahmet kim ne derse demesin..
-
@1bir duyumu söyleyen önemli biri mi peki
-
@1bir inşallah dediğiniz gerçekleşir ve inşallah sıra bizdedir..
-
@jellinek estafurullah çok teşekkürler hocam duyumunuzu paylaştığınız için