2018 Guy Alımı
-
@yasaklı Bursa,İzmir,Denizli,Aydın gibi yerler puanları tutarlı olmayan yerler ben böyle düşünüyorum az bir alım olursa muhtemelen yazmam bu yüzden riskli dedim
-
@gozde41 siralamaniz kac sizin
-
Geçen alımlarda sıralaması 7000 olan birinin puanı aşşağı yukarı kaçtı acaba bilen var mı ?
-
@gozde41 bu illerse hangi sıralamalar sıkıntı olur olası 2000 lik bir alımda
-
@asyasy, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Geçen alımlarda sıralaması 7000 olan birinin puanı aşşağı yukarı kaçtı acaba bilen var mı ?
Birde sıralaması 8000 olanın sıralaması kaçtı acaba ?
-
@asyasy Puanı demek istedim pardon.
-
@asyasy 81 küsür
-
@walrass06 7000 lerde olan için mi
-
@asyasy hocam geçen yıl 7000 sıralaması olan bir arkadaş 81 kusur demişti yanlış hatırlamıyorsam
-
@lamıcimiyok Teşekkürler
-
@asyasy gecen yila gore bu yil puanlar 3 puan dusuk geldi
-
@olursaolur Geçen yıla göre derslerden net oranları daha yüksek ama sıralamalar düşük dediğiniz gibi
-
@gozde41 anladım hocam ben puan dışında farklı bir düşünceniz var mı diye sormuştum:)
-
Benim netler hemen hemen aynı ama puanım 4 puan düştü.Bunu da 1 net çıkarma zorunluluğuna bağlıyorum.Bazıları yapamadığım derslerden hiç işaretlemedim vs. diyor.Sınavı çöpe giden bir sürü aday olmuştu.Standart sapmayı olumsuz etkiledi bence
-
Olası gelen ilanin sayısı 2000 olursa ve hemen hemen geçen sene ki gibi iller olursa, sıralaması 6 bine kadar olan adaylar muhtemelen herhangi bir sıkıntı yaşamaz, yazdığı ilin sınavına girer. Ancak sayı 1500 civarı olursa, ilk 4 bin dışında ki adaylar il tercihlerinde sıkıntı yaşayabilir.
Geçen sene 82 alan aday, bu senenin 79 puanına tebakul ediyor. Sıralamada 5500 civarı.
Geçen sene en yüksek il 82 ile kapattı. Bu sene de maksimum 82 ile kapatır.
Bursa-İzmir ve 50- kadro açan iller her zaman risk yaratır. Ne kadar puana düşeceği tahmin edilemez. İstanbul açarsa en risksiz olanı o olur.
Şimdi gelin sizlerle geçen sene ki ilanın geldiğini farzedip puanimizi ve tercih edeceğimiz ili yazalim.
Ben 80 puan ile Kocaeli'yi tercih ederdim. -
@oligopol hocam siz kpss öncesi gelmeyeceğini düşünüyodunuz galiba. Şuan geleceğini mi düşünüyosunuz yeni duyum var mı
-
Şu 2016 puanlarının 1 yıl geçerli olması isabet olmuş.Düşünsenize sizden daha az net yapmış ama puanı daha fazla.Aynı neti yapmama rağmen 4 puan düşmüşüm.Sadece 2017 puanının geçerli olması tercih işini kolaylaştıracak puanı çöpe atın herşey sıralamaya göre şekillenecek
-
@oligopol daha düne kadar olumsuz konjşup ilan gelemeyecek gelsede kpss sonrası diyen arkadaş bugün gelmiş puan yorumları sıralamalar tercihler yapıyor üstelik daha ilan bile gelmeden,çok tutarsızsınız puan fikirlerinizde kendinize kalsın bence
-
@oligopol bu sene çok daha düşük kapatır. Sadece 2017 nin geçerli olması çok büyük avantaj. Öncelikle 2000 guy gitti, 300 sgk gitti, diğer kurum ve banka sınavlarını sayarsak +300 diyebiliriz(ki bence daha fazladır) toplam 2600 eder. E bi de halihazırda başka yerde çalışıp girenler var ki sayısı yadsınamaz bunların,ben mülakatlara gittiğimde tek issiz ben oluyordum nerdeyse herkes ya guy ya sgdy ya mhuy oluyordu. Demek istediğim 1500x5 gibi bi hesap çıkmaz. İlk 4binden çok fazla başvuru da olmaz. Akılcı tercihte bulunan 71-72 bandı bile girer sınava ki geçen senenin 74-75 i zaten. Çok il olursa küçük şehirlerde 70 puan sürpriz olmaz.
-
@oligopol Sizi tenzih ederek söylüyorum illerin kaçla kapatacağı ile ilgili öngörülerimizi açıklamakta temkinli davranalım.Zira bir kişi başladı mı diğerleri fırsat bilip manipüle etmeye başlıyor.