2018 Guy Alımı
-
Ekonomi ve maliye bakanlıklarının birleşilmesi konuşuluyordu bir aralar, umarım bu birleşme olurda başınada Mehmet Şimşek geçer.
-
etkinlik saat kacta arkadaslar?
-
Geçen sene de böyle bir durum olmuş muydu yani Maliye Bakanı hiçbir açıklama yapmazken bir anda mı ilan geldi ?
-
@i̇şsiziibfli ne duyum ne umut ne de bakanın açıklaması vardı.
-
@madxd 20.30 demisler facebookda ama
-
Arkadaşlar birkaç gündür twitterda TAMAM - DEVAM üzerinden yoğun bir gündem var ve bakanlar falanda bu konu hakknda basına açıklamalar yapıyorlar seçim twitterda kazanilmiyor tarzinda vs...diyeceğim o ki tüm yetkili devlet büyüklerinin twitteri takip ettiği bugünlerde bizde yapacağımız etkinlikle üst sıralara çıkarsak illaki parti yöneticilerinin,danışmanların,bakanların dikkatini çekebiliriz.
İŞİ GÜCÜ BIRAKIP TWITTERa gelelim -
@emre1910 baslamis galiba
-
@i̇şsiziibfli geçen sene etkinlikleri takip etmekten duyumları takip edemiyorduk ki çok iyi etkinlikler olmuştu her gün aktiftik
-
@madxd şimdide tag belirlenemedi cuma yapalim demisler
-
@madxd #İİBFliSizeGüveniyorMüjdeBekliyor bu mu ?
-
@emre1910 aynen ben burdan yardiriyorum bu degil mi?
-
@gokhann şimdiye kadar ki maliye bakanları en az 6 yıl kalmış değişeceğini sanmıyorum
-
@madxd aynen hocam.yazanlar var Cumhurbaşkanını,Naci Ağbalı ve Külliyeyide etiketliyerek yüklenelim.hiç yokdan iyidir #İİBFliSizeGüveniyorMüjdeBekliyor
-
haydi herkes tivitira
-
İİBFlinin en son güveneceği kişiden mi bahsediyoruz:/
-
#İİBFliSizeGüveniyorMüjdeBekliyor
Arkadaşlar twitter etkinliği başlamış -
alımların bakanla doğrudan etkisi var arkadaşlar.
-
Arka arkaya twett atıyoruz valla, şimdilik elimizden gelen bu...duyan, gören vardır elbet
-
Biz çokmu alçak gönüllüyüz acaba arkadaşlar..Koskoca İİBF ye (ülkede en çok mezunu olan fakülte) 3.000 ilan istiyoruz..Ziraat Mühendisleri 5.000 ilan bekliyolar
-
@enki aza o kadar alıştık ki,çoğu istemeye utanıyoruz sanki