2018 Guy Alımı
-
ARkadaşlar merhabalar bende son halkbank alımıyla işe başlamış bulunmaktayım bundan 2-3 ay önce aynı duyguları yaşıyordum ve hala da aynı duyguları yaşayan arkadaşlarım mevcut ayrıca hala da forumu takip etmekteyim inşallah en kısa zamanda ilan gelir elbet gelecek pes etmeyin arkadaşlar birlikten kuvvet doğar biz beraber oldukça evelahhah hepsi hallolur.
-
100 kişilik Bomba bir ekip kuralım. Her gün sosyal medyayı kullandığına emin olduğumuz bir ismi hedef alıp twitter olur e mail olur instagramı olur, oradan aynı cümleyle gibi yazalım. Bu misyonu üstlenen her arkadaş günde 100 mesaj ile 100x100, BİN mesajlık bir iz bırakacağız. İllaki bir isim duyar sesimizi
-
@duymhuyguy, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
100 kişilik Bomba bir ekip kuralım. Her gün sosyal medyayı kullandığına emin olduğumuz bir ismi hedef alıp twitter olur e mail olur instagramı olur, oradan aynı cümleyle gibi yazalım. Bu misyonu üstlenen her arkadaş günde 100 mesaj ile 100x100, BİN mesajlık bir iz bırakacağız. İllaki bir isim duyar sesimizi
100 kişilik Bomba bir ekip kuralım. Her gün sosyal medyayı kullandığına emin olduğumuz bir ismi hedef alıp twitter olur e mail olur instagramı olur, oradan aynı cümleyle "come to beşiktaş" gibi yazalım. Bu misyonu üstlenen her arkadaş günde 100 mesaj ile 100x100, BİN mesajlık bir iz bırakacağız. İllaki bir isim duyar sesimizi
-
@duymhuyguy 100 bana fazla geldi yorar beni :))) hocam aslında bakan yardımcısı ve basın danışmanına falan baya yazdık, hatta bu iki hesabın genelde bizim dışımızda yazani pek yok dikkat ettim. O yüzden illaki gördüler. Bakana yazın diyeceğim ama bakan bir twit atınca 10 bine yakın altına twit doluyor yine dikkat çeker tabi ama sorun bakan oraya bakıyor mu sanki birine kullandirtiyor hesabını veya yazıp hemen aceleyle çıkıyormuş gibi hissediyorum
-
@falanfilan tabiki bakan kendisi kullanmıyor twitterını basın danışmanı kullanıyordur çok büyük ihtimal. Onlarda illaki rapor ediyordur ancak çok etkili olsa kurum içi sınav isteyenler bu zamana kadar verilmiş sözlerini alırdı ya da kitleye göre oynuyorlar.
-
@duymhuyguy evet o da var... Bence bir iki hafta sonra eğer Bakanın posta adresi varsa bir de ona mektup yazalim gönderelim bir umut da ordan yakalım
-
@falanfilan evine iftara gidelim İftar demişken illaki halkın arasında iftar yapacaktır bu adam oralarda yakalamak lazım
-
@duymhuyguy ya da iftara çağıralım, ilan bekleyen 30 kişinin ailesi gönüllü olursa tamamdır...
-
Annem artık Yok bir yanım hüzne bir yanım boşluğa gitti bu devlete edebilecek her küfürü etsem az göremedi emeklerimin karşılığını olamadı nakilimizi 5 aydır yapmayanlar mı ne desem boş Allah bu insanları kahreder umarım
-
@sweeney_todd Rabbim mekanını cennet etsin, Allah dayanma gücü versin kardeşim
-
@sweeney_todd Rabbim mekanini cennet etsin anaciginizin...ne deseniz haklisiniz.Bizleri bu hallere dusurenlerden Allah sorsun.
-
@sweeney_todd mekanı cennet olsun Allah sabır versin inşallah çok üzüldüm anne acısı anlatilmaz Allah yardmcnz olsn:(
-
Mekanı cennet olsun Allah sabır versin kardeşim
-
Arkadaşlar yeni bir duyum alan felan yok mu ya
-
Bu ne sessizlik
-
Ptt ye çalışan varmı aramızda nasıl çalışacaz ne yapacaz hiç belli değil .
-
Arkadaş adam annemi kaybettim ! Diyor adam duyum var mı duyum diyor Allah duyumunuzu da sizi de!! Cok onemli bir sey olur yazarsin hadi anladim cok mu muhim duyum ? Milyon tane duyum var dön gecmis sayfalara bak oyalan.
-
Sanki lazım olan şu saatten sonra duyummuş gibi... allah akıl fikir versin . Arkadaşım başınız sağolsun allah sabırlar versin inşallah
-
@sweeney_todd
Başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin. -
@sweeney_todd başınız sağolsun hocam.allah sabır versin