2018 Guy Alımı
-
@sweeney_todd Allah sabırlar versin mübarek aylardayız Rabbim gani gani rahmet eylesin sizi de cennetinde kavuştursun inşallah
Arkadaşlar mübarek cuma günü yasinler okuyalım fatihalar okuyalım Allah kabul eylesin okuyandan razı olsun -
@umut eyw değişik bir şeybekar olunca ve 33 yaşında olunca biraz daha beraber olalım dedik tayin istedik cuma günü özelinde lanetler üzerinde olsun tayin çıkcak diye ücretsiz izinde almadım sırf ücretsiz izin alınca tayin boşa çıkıyor diye ne diyim ki böle sisteme de lanet gelsin
-
@sweeney_todd Başınız sağ olsun. Hepimizin bir gün karşılaşacağı gerçekle bazılarımızdan erken karşılaşmışsınız. Uğradığınız haksızlıklar mutlaka gerekli yerlerden çıkacaktır buna inanıyorum. Allah sabır ve güç versin.
-
@sweeney_todd başınız sağ olsun diyecek pek bir şeyim yok... Ama umarım istediğiniz yere gelince anneniz hissedecektir bunu.
-
@sweeney_todd Başın sağolsun hocam önceki mesajından hatırlıyorum tayin isteğini.Katı,duygusuz,anlayışsız insanlar kendi başlarına gelse ne düşünür acaba.Biraz vicdan olmalı insanlarda
Allah rahmet eylesin hepimizin bir vadesi var huzur içinde yatsın -
Fani dünya, yalan dünya, yalandan bile olsa yüzümüze gülmeyen dünya.
Bunca koşuşturmanın, stresin arasında tek gerçek bu işte, en acı gerçek.
@sweeney_todd Allahtan rahmet diliyorum anneciğine,kalanlara da sabır. Çok zor, umarım tez vakitte toparlanırsın. Dualarımız annenle ve seninle.
Ailesinden birilerini kaybetmiş herkese sabır ve güç diliyorum. -
@sweeney_todd Allah yardımcın olsun kardeşim dileğine nail olasın inşallah nasip işte elden bir şey gelmiyo ne yazık ki
-
@sweeney_todd kardeşim kusura bakma sana birlafım yok hz. Allah annene gani rahmet eylesin sanada sabır versin inşallah
-
@sweeney_todd allah rahmet eylesin kardeşim allah sabır ihsan etsin zor ama dünya fani birgün hepimizin başına gelecek allah rahmetiyle muamele eylesin.
-
@hasan2 Duanın, birlik beraberliğin yeri zamanı olmaz. Ayrıca insanlığın da yeri zamanı olmaz her yerde insan kalmak gerekir. Duaya ihtiyacınız olduğunda insanlarla karşılaşmanız dileğiyle..
-
@lamıcimiyok cok doğru hocam..düşünsene ince yada akşener meydanlarda yada tv programlarinda iibflilere hakettigi kadrolari verecez tarznda konusmalar yaptigini.iktidar kesinlikle kayitsiz kalmaz
-
@kaimoğlan aynen öyle kardeşim bir anlık sinirden olmuş olabilir ama oldu maalesef Allah hepimizin yardımcısı olsun. Amin.
-
@sweeney_todd Başınız sağ olsun, Rabbim sabrını da versin inşallah.
-
Bu forumda hayret edecegimiz daha neler gorecegiz bakalim..
kanimiz donmaya devam ediyor. -
@pump-priming yani evet taziye yeri değil bunu paylaşan arkadaşta biliyordur herkes taziye dilesin diye de söylememiştir zaten sadece üzüntüsünü kederini paylaşmış bizlerle. Moral verebilirsek acısını paylaşabilirsek herkes elini açıp dua ederse arkadaşımızın annesi için ne mutlu bize. Tartışmaya girmeye gerek yok hocam acıyı mutluluğu üzüntüyü bilmeyenlerle. Görmezden gelmek lazım böyle kişileri.
-
@sweeney_todd kardeşim başın sağolsun Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin, anneciğinin mekanı cennet olsun.
diğer saçma tartışmadan bahsetmek bile istemiyorum.
-
Herkesten ve özellikle annesi vefat eden kardeşimizden çok özür diliyorum. Kalın sağlıcakla.
-
@sweeney_todd dostum başın sagolsun, allah gunahlarını bagıslasın.
-
Arkadaşlar alımla ilgili bugüne tek ismimizi meclise taşıyan tek kişi Arzu Erdem oldu. O yüzden bir kez daha adımızı anması için mecliste, Twitterda DM den mesaj atabiliriz. Ben atıyorum, sizlerde katkı verin. Sadece TT olsakta yetmiyor, bana doğrudan ulaşmak zorundayız. Etkinliği Arzu erdem üstüne bile yapabiliriz.
-
Arkadaşlar boş haftasonlarına göre baktığımız takvimde beklentimiz 14 temmuzda sınavın olması ya şimdi konu çalışırken gördüm 1-20 temmuz arası mali tatil. Bu bi engel teşkil eder mi