2018 Guy Alımı
-
@duryy site falan bizle sürekli uğraşamıyor ben yaparım diyorsan sen kendi hesap no nu yaz parayı toplayıp yapalım az çok yollarım ben
-
@bitkin Havada kalmasın. Sayı alalım. 1 diyorum.
-
Cumhurbaşkanımız 1 saat önce twit atmış gençlerle ilgili.gelin altına isteklerimizi belirtelim.nasibin nereden gelecegi belli olmaz.1 twittende kimse ölmez
-
@gokhann ayni sekilde 2013 ten beri bu isin icindeyim kendime tek kizdigim nokta yigilmanin oldugu puan araligindan kurtulamamis olmam ve guy a mahkum olmam..umarim bu yil ilk 1000 e gireriz de bu kisir donguden siyriliriz
-
@agor hocam arkadaşlar isterse ön ayak olunur bence.
-
@duryy şu kadın kadar bizimle ilgilenen bir kişi daha Yok
-
@gelgör 2
-
Arkadaşlar hayırlısı olsun
-
@gelgör 3
-
@gelgör 4
-
-
@haydarr Hayırlı olan ne
-
Selamın aleyküm yeniyim bu grupta inşaallah çok uzun sürmez ilanların gelmesi bu mutluluğu hep beraber yaşarız.
-
@haydarr Dayı hayırlı olsun diye okudum kütüphanede çığlık atcaktım az daha napıyosun ya
-
Arkadaşlar o günlerde gelir ya inşaallah nereye alım yapmiyolar . Mecbur alicaklar .
-
@olursaolur Valla kardeş sıkıntıdan o arkadaşımı aradım biraz önce guy olmuştu personel eksikliğinden vezneye geçtik yaşlı memurların hepsi emekli oldu dairede doğru düzgün personel kalmadı bunlar niye alım yapmıyor bizde anlamıyoruz dedi valla çıldırıcam ya bunlar hala neyi bekliyor alım için allah bu naci ağbalı bildiği gibi yapsın
-
@Gelgör 6
-
@bitkin Sayılar tag satın almak için toplanıyor.
Bitkin arkadaşımızın başlattığı bir proje. Kafalar karışmasın. -
Chp milletvekiline twitirdan yazdım görüp layk atmış yazıma inşallah gündeme getirir twitir kullanan arkadaşlar muhalefet kanadada sesimizi duyurmaya çalışalım bakın şuan mitingler düzenleniyor kardeşlerim bulunduğunuz ilde olan mitinglere 1 saatinizi ayırın gerekirse mitingleri buradan takip edelim buradan organize olalım arkadaşlar mitinglerde ister iktidar olsun ki olursa daha güzel olur muhafelet kanat bile olsa sesimizi duyurmaya çalışalım kimse umudunu yitirmesin gelecek o ilan yeterki biz birlik olup biraz çapa gösterelim ben kendi adıma @Duryy kardeşime teşekkür ediyorum yaptığı mücadeleden ötürü
-
@lamıcimiyok hangi vekile yazdınız biz de yazalım