2018 Guy Alımı
-
ilanlar geliyor hiç ortada alım yapılacagı bile konuşulmayan ilanlar ama guy,muy vs ortada yok
-
@morand binlerce personel yük getirmeyip 2000 guy mu bütçeye yük getirecek
-
@maesteo fakıbaba alacağız kesin dememiş ki. İhtiyacımız var bu kadroya ama benim elimde değil demiş seçim politikaları tam gaz devam ediyor görüldüğü üzere . Şu saatten sonra ağbal bile alacaz diye açıklama yapsa ben ilanı görene dek inanmayacağım bilhassa da seçim öncesi
-
@duymhuyguy geçen sene ilan 1 Nisan bakan 21 Mart’ta alım haberini verdi en ufak bi hazırlık olsun 1 ay önceden de söyler
-
Guy alacak olsa bakan niye alıcaz demiyor beklentinin farkında alacak olsa söylemez miydi o kadar tv programlarına çıktı etti ya sürpriz yapmayı seviyor yada kpss öncesi alım yok
-
@walrass06 30 mart bakan soyledi 1 nisan ilan geldi.
-
@mbguy ben orda arkadasa tutarsizligindan dolayi elestiride bulundum inandiriciliginu kaybettigi icin. Bu kadar savunmaya gecmeye gerek yok bence ama siz bilirsiniz. Takvim olayina gelince, istatiksel ve mantik cercevesinde algidan uzak bu tablo koydum ortaya ve eklemesi olan ekleyebilir dedim. Yazdığım tarihlere itirazi olanda pek cikmadi. Dediginize gore cogu arkadasada kilavuz olmus. İnşallah umut ettigimiz gibi olur ancak o takvim ne duyuma ne de tahmine dayali bir calisma ona gore degerlendirmek lazim. Tum inancimiz kpss oncesi sinavin yapilmasi.
-
@bankacıkız Naci ağbal dışında kim ne dediyse yaptı kaç yıldır ama bak göreceksiniz onlarda alacak zaten başkada yapmayan kalmadı gibi Maliye üstünde karabasan var️
-
@walrass06 kardeşim ümidini kaybetme burada ilanın geleceginine en çok inanlardan biriydin 'ne olduda bu kadar karamsar oldun ilan kpss öncesi gelecek inşallah inanıyorum buna sende inan
-
@maesteo Sayın Naci AĞBAL birşey söylemiyor ki kaldı ki yapsın️ Allah bize güç kuvvet versin inşallah
-
@duymhuyguy bende kendimi tamamen 14 temmuza kosulladım inşallah o güne göre ilan gelecektir inanıyorum buna
-
@bankacıkız Aminn ️
-
“GUY u düşünmeyin KPSS çalışın motivasyonunuzu kaybetmeyin kendinize durduk yere sıkıntı vermeyin rahat olun akışına bırakın ders çalışın” diyenleri hayretle izliyorum.GUYu ya da diğer ilanları düşünmemek için girmedim ki ben 2017 KPSS ye.Şuan elimizdeki puanın zayi olmaması tek temennimiz,yoksa biz de biliyoruz GUY gelmezse 2018 KPSSye en güzel şekilde hazırlanıp sadece GUYa bel bağlamamayı..Sadece GUY da değil VMY DGUY MHUY MUY DUY da üzdü bizi,ben 2018 de yüksek puan alabilmek için girmedim ki 2017 KPSSye.Hakkımız olanı alamazsak yeni mezunlarla sıcağı sıcağına GUY ve diğer kurum sınavlarına girmiş olacağız ve sen ben biz hepimiz 14-15 ay boşuna oksijen tüketmiş olacağız.Bu bana çok koyuyor,inşallah böyle olmaz.2018 KPSS de yine yüksek puan aldığımızda 2019 u işaret etmenizden korkuyorum. İİBF linin sorunu puan almak değil sınav görmemek,bunu bir netleştirelim.Yoksa eminim ki buradaki herkes benim gibi ilan gelmediği için isyanlarda ve yine 2018 KPSS de hüsrana uğramamak için masa başında.İnşallah umduğumuzu buluruz arkadaşlar,bize çok ayıp ediyorlar.
-
Okudugundan anlam çıkaramayan insanlar, oturmuş burada ilan bekliyor.
Ben his olarak, Mayıs sonunda ilanın geleceğini düşünüyorum. En azından öyle olmasını istediğim için, pozitif olmak için böyle hissetmek istiyorum diyorum.
Aldığım duyumlar ise kpss sonrası ilanın geleceğini söylüyor. Ama umudumuzu yitirmeyelim diyorum, orada basit tarih hesaplaması yapıp insanları gereksiz yere umitlendiren kişi bana yorum yapma diyor. Buranın ağa babası sen misin bilader ?
Ocaktan beri burada ki insanların umutları ile oynadığınız yetmedi mi ? -
Halkbank teftisi kazandim. Ön mulakat icin eve gelen mufettis tanidigin vekil yonetici vs var mi referans verebilecegin diye sordu. Efendim benim boyle bi tandiigim yok dedim. Elenecek miyim diye sordum titreyen bir sesle. O da bana biyik altindan gulerek yok sadece bilgi amacli sordum dedi. Eger benim egitimimi bilgimi ingilizce mi vs baz almayip referansimla haraket edilecekse ben istanbuldaki mulakata katilmak istemiyorum dedim. Alakasi yok dedi. Gittim istanbulda da ne sordularsa hepsine cevap verdim yine elendim. Yani cok sukur elimiz yuzumuz duzgun kimseye de bi saygisizligimiz olmadi Anadolu cocuguyuz buyugumuzu kucugumuzu her zaman biliriz. Ama olmuyor kacinci mulakattan elendim inanin ben bile hatirlamiyorum. Psikolojik olarak sanirim bir bunalim surecindeyim. Hastaneye bile yatmayi dusunuyorum. Allah sonumuzu hayr etsin. Ama diyecegim su ki; osmanliyi yikan asil sebeplerden birisi son donemlerde alip basini giden Rusvet iltimas adam kayirma torpil bunlardi.. akp nin de sonunu bu hazirlayacak. Akp il baskani emir vermeden temizlikci bile olamiyorsunuz. Neyse meseleleri bilen biliyor. Allah herseyi goren ve bilendir selametle..
-
@paretowilfredo hocam tekrar bir soruşturabilir misiniz çünkü en son soruşturma tarihinizden belli bir süre geçti belki birşeyler olgunlaşmıştır
-
@duymhuyguy bende size karşı düşüncemi söyledim ama anlaşılan siz de eleştiri kabul edemiyorsunuz.
-
@sinek Türkiye'de mülakat denilen bela kalkmadıkça senin benim gibi garibanlar daha çok elenir. Ben de en son Guy ve Halk servisten elendim,haksız yere.Elbet hesabı sorulur ama bu dünyada ama öteki dünyada.
-
@duymhuyguy 21 Mart’ta söyledi hocam geçen sene
-
@lamıcimiyok inşallah hocam gelsin de