2018 Guy Alımı
-
@1bir 2000 bini geçebilir mi bu konuda duyum varmı?
-
@oligopol Sen sus artık ya valla gına geldi senden ne yazdığın ne söylediğin belli değil , ortaya karışık birşeyler yazıyorsun sürekli️
-
@1bir hocam nasıl etmiyor, maliyeden yapılması beklenen alımlar vardi
Mhuy
Duy
DguyBunlar yokken guy bizi yine tatmin eder ama 90 li puanlı arkadaşlarımız için esaslı uzmanlık alımları gelmeliydi... Madem bakanligin bağrından kopup geldiniz gibi görünüyor, bu yazdigim alımlara çok ihtiyacımız olduğunu da bilin. Bakanlık guy dan önce mhuy duy dguy acsaydi, guy için şans daha çok artacaktı ve sayı 3 bin aşağısı gelirse üzgünüm tatmin olmayacak. Dguy için nasıl heveslendik, o bile yok
-
@1bir hocam teşekkür ederim ben inanıyorum duyumunuza
-
@oligopol bencede sana kalmadı bizi akıllandırmak susarsan daha faydalı olursun
-
Yöneticiler bi açıklama yapsa inancam da böyle yine üzülmekten korkuom @Antimülakat @paretowilfredo bi baksanız bize korkuom yine üzülmekten
-
dedikleriniz mhuy dguy muhtemelen kpss 2018 kalacak gibi
-
@1bir Peki sence 2018 e kalırsa 81,7 nin şansı kalır mı?
-
Arkadaşlar duyum sizleri rehavete kaptırmasın. Etkinliklere tam hız devam etmemiz gerekir.
-
Geçen rüyamda gördüm ilan geldiğini ama p48 yoktu puan türleri arasında nasıl üzülmüştüm ya neyse ki rüyaydı inşallah gerçekte öyle bi şey olmaz
-
@gelgör Orası kesin ne olur ne olmaz susarsak vazgeçebilirler bile
-
@mathilda Ben de sınavı kaçırıyordum kalktığımda etkisi devam ediyordu.Şu bilinç altımızın haline bak.d
-
Havada duyum kokusu var aha biri bırakmış bile zehiriii. Vallahi duyumların hastasıyız hastasııı
-
Kpss den önce bir sınav olacaksa zaten tarih 14 temmuzdur ve bunun ilan tarihi bu son 15 gündür. Yani bunun artık duyumu olmaz ilan metni olur. O yüzden @1bir arkadaşın dediğine çok kapılmayın.
-
@duymhuyguy Valla hocam ben o kadar emin olamıyorum ondan her duyuma sevinmekle beraber kesin diyemiyorum
-
@ltfye hocam konu hakkında henüz netlik yok, maliye bakanı da diğer bakanlıklara bakıp ya ben nerede oyunu yanlış oynuyorum diye düşünse o ilan çoktan gelirdi.
-
@antimülakat bence yanlış yaptığını düşünmüyordur çünkü tüm bakanlıklar birkaç gün arayla alıma çıkıyor sıra maliyeye de gelecek. Bu kadar gecikmesinin sebebi de seçimmiş anlaşıldı
-
@gelgör tabi tabi kesinlikle etkinliklere yüklenmeliyiz ilanin metnini görmeden kimseye rahat yok
-
@hamzaömerhalid inşaallah beklediğimize değecek tüm yaşadıklarımızı unutturacak sayıda bir ilan gelirde gönlümüzü alırlar
-
Ben hiç bir zaman dayanaksız ve ya ortaya karışık konuşmadım.
Ben ilanın kpss sonrası geleceğini duyduğumu söyledim ki bunu bana söyleyen kişi yüzde 90 gibi yüksek rakam verdi.
Diğerleri bugün yarın ilan gelir diyerek sizleri uyuttu, 15 gün içinde ilan gelmez ise benim aldığım duyumun doğru olduğunu göreceksiniz. Ben kimsenin umudunu kirayim, mutsuz edeyim diye uğraşmıyorum. Aksine, gözlerinizin açılmasını sağlamak istiyorum.
500 vmy dışında kpss öncesi ilan gözükmüyor denildi bundan 3 ay önce. Şuan hali hazırda gerçeği yansıtan tek duyum da buydu.