2018 Guy Alımı
-
@timuçin sıralamaya göre belirleniyor ya az çok. O yüzden geçen sene bu puanları alanların sıralaması kaçtı onu merak ettim. Sizin bu puan ve sıralama 2016’ya ait değil mi?
-
Arkadaslar son guyla atanan arkadasiniz var mi? Egitim olmus mu son zamanlarda? Egitimde bilgi verilmis mi guy olup olmayacagiyla ilgili?
-
Eğitimdeki üstatlar ve insan kaynakları daire başkanı da bir şey söylememiş. En son alımı nasıl öğrendiniz diye sormuş. Sosyal medyadan bakanın twitiyle duyuruldu demiş. Bizlerde sizin gibiyiz diyorlarmış. Onlar Üst yöneticinin tasarrufu diyorlarmış. Yani alt kademedekiler personel alınmasını istiyorlar ihtiyaç var lakin bakan vs onların onayı gerekiyor. Topu Bakanlara atmışlar.
-
Tugrul koçer
Saat 21.30 da, Memurlar net başta olmak üzere haber siteleri odakli küçük bir etkinlik yapalım diyorum!
İşiniz yoksa buyrunuz...
RT.Arkadaşlar destek verelim. Yaymaya çalışalım. Geçenki gibi bir patlama yaparız belki.
-
@timuçin hocam bu 2016 'daki sıralamanız mı tam olarak puan bu muydu
-
Bu ilan elinde sonunda gelecek tek sıkıntı sürecin cok yavas islemesi.Gecen yıl 4 gün icinde sonuç açiklandi.Mülakat ise tam 4 ay sonra basladı ve toplamda 6 ay sonuc acıklanması sürdü.Sonra birde güvenlim soruşturması olayı var.Yani ise baslamamız seneye 2019 sonları.Tabi dahada uzayabilir.Sürec boyle olunca insanın çıldırası geliyo.Hem ilanı bekliyoruz tabi birde kazanmamız lazım.En büyük sorunumuz bu.
-
@baybilgilisss hocam benim arkadasim son alimla guy oldu.ankaradaki egitimde demisler ki guy almayacagiz kpss oncesi.o yuzden sordum.eger boyle bisey denmisse illaki duyulur.arkadasima dedim ne alaka? Secim dolayisiyla almayacagiz demisler.aksi olmasi gerekmez mi o yuzden son guyla atanip ankara egitiminde bulunan yakinlariniz varsa bi sorsaniz arkadaslar? Dogru degildir insallah.ben inanmiyorum dogruluguna ama insanin aklina kurt dusuyor...
-
@marjinalfaydali 10 gün içinde neyin ne olduğu anlaşılır hocam.Şu 10 gün içinde ilan geleceğine yönelik bir ibarede yok açıkçası.Ama umut işte son dakikaya kadar belli olmaz diye bekliyoruz
-
@fernando-reges hocam insallah dogru degildir yaa...benim siralamam aman aman iyi degil ama yine de umidim var ki herseyden onemlisi cok onemli bi firsat olacak olursa.cunku tek puan gecerli olacak..fakat almazsa da guysuz gecen ilk kpss puani olacak.
Insallah gelir ilan... -
@marjinalfaydali benim arkadaşımda eğitimde şu an ona da hazırlık yapıyoruz yetiştirirsek kpss öncesi ilana çıkacaz demişler.
-
@bonus icim rahatladi hocam yaaa...sagolun.demek ki kimse bisey bilmiyor.herkes aklina geleni diyor.
Ben bastira bastira sordum.dedigi aynen su: "ankarada bizim derslere ankarada sinavlari yapan kagitlari hazirlayan vs kisiler giriyor.alinmayacak demiyor direkt almayacagiz diyor" dedi. -
@marjinalfaydali Umutsuz hiçbirşey olmaz bende sizin gibi düşünüyorum ama zaman da tükeniyor.Hayırlısı olsun
-
@marjinalfaydali hocaların dediği çıkmıyor genelde kimi olacak kimi olmayacak diyor. Tuğrul hoca da inanmayın diyor zaten haklı da yani. Bu iş geçen sene olduğu gibi bu sene de bakanda bugün onay verse iki gün sonra ilan gelir
-
@bonus insallah hocam.ilanin gelmesini dort gozle bekliyorum.il tercihi gelmese bile onden gidenler olacak.obur turlu 2018 fena bir yigilma bekliyor bizleri..zaten ekonomik kriz var ve secimden sonra alimlari kesedebilirler.simdi secim icin bol kepce ilan geliyor bakanliklardan(biz haric)
-
@veblenist evet kardeşim 2016 .
-
@lamıcimiyok tam olarak 2016 p35 81,10769
-
@marjinalfaydali haklısınız alımı yapmazlarsa 2018 kpss de 2016 da ki durumu yaşarız. seçim sonrası da sıkıntı büyük idare tekrar yapılandırılacak bu süreçte sarkabilir. Ama insan kaynaklarından aldığı bilgi arkadaşımın şöyle iyi bir kadro sayısı geldi yetiştirirsek KPSS öncesi demişler
-
Egitimdeki hocalar sinav sorularinida hazirlayan kisilermis evet ama ne alimin kesin olacağını nede kesin bisekilde olmuycani soylememisler. Geçende bir arkadasin dediği gibi gecen sene nerden haber aldiniz diye sorup twitterdan bakan bey acikladi deyincede bakanin aciklama yapmasini bekleyin demisler.
-
@esrarengiz evet o yüzden bir allah bir de bakan biliyor ne olacağını. Ama kesin bildiğim bir şey hazırlık var o doğru yani
-
@bonus insallah.. Sabir kalmadi ama ümidimz az da olsa var gecen sene yasananlarin aynisini yasiyoruz