2018 Guy Alımı
-
Sn. Arzu Erdem 11.00'da programa katılacakmış.
-
@tuketiciranti
Nerede katılacakmış. -
Arkadaşlar, hadi tamam maliye bakanlığı bizi takmıyor ilgilenmiyor duymamazlıktan geliyor. Şöyle bir durum var ki, Eyt den sözleşmeli öğretmene sağlıkçıdan polise kadar herkes bir şekilde dev gibi tv programlarında adından söz ettiriyor. Bizim sesimiz duyulmuyor diyoruz ama muhalefet bile bizi takmıyorsa artık sorunu kendimizde aramamız lazım. Uzun lafın kısası yeterince bağırmıyoruz hala.
İki Tweetle ilan mı gelir canım deyip bu sorunu hala hala altına süpüren bir sürü yoldaş var aramızda ama başka şansımız yok maalesef. Öyle yada böyle bir şeylerin farkına varın artık lütfen. Şu seçim son şans artık bu geçtikten sonra ne baskı kurabiliriz ne de artık muhalefete bile laf anlatabiliriz. Arzu Erdem bi kez olsun adımızı andı, yarın için büyük bir baskı kurmamız lazım ki bir kez daha ansın.
Aksi durumda bu bahsi kapatalım ve 2018 KPSS'den hangi konudan soru çıkar bunu tartışalım. -
@duryy BengüTürk Tv'de programın adı Sporun Siyaseti. Twitter'da yazıyor
-
@tuketiciranti yarın yazalım bol bol ya bizim halimizden bir tek o anlıyor
-
Şunu hazırladım belki dikkatini çeker diye.
-
@duryy güzel olmuş dikkat çeker
-
@duryy güzel olmuş eline sağlık
-
Keske sabaha ilan haberi gelse
-
@duryy helal olsun müthiş olmuş allah razı olsun inşallah sonuç alırız
-
@bankacıkız inşallah hocam bütün çabamız ilan için.
-
Şuan yapmamız gereken 3 şey var
Birincisi bir kere de olsa gündemin yoğun olmadığı saatlerde Twitter da TT olmak. Bunun içinde sponsor lazım.
İkincisi Naci agbal'a geçen sene olduğu gibi birisinin tek ağızdan magduriyetimizi dile getirmesi gerekiyor. Bu MV olabilir aramızdan Ankara'ya TBMM ye yakın birisi olabilir gazeteci olabilir.
Üçüncüsü ise, bulunduğunuz bölgede yer alan gib lere gidip uygun şartlarda oranın müdürleri ile istişare Edip en azından böyle bir alimin yapılıp yapılmaması konusu hakkında fikrini alabiliriz. Bunu herkes yapabilir. Duyumlar bir bir boşa çıkıyor aylardır göruyorsunuz. Eleman buraya gelir tarih veriyor ilan gelecek diyor o tarih geçiyor başka eleman gelip su zaman gelecek diyor yine o tarih geçiyor.
Duyumlar bizi uyutuyor. Direncimizi kırıyor farkında değilsiniz. -
@eomer kardesim benim gencligim gittikten sonra hayallerimi gerceklestiremedikten sonra kani bes para etmez adamlardan hesap sorulsa ne sorulmasa ne. Benim gariban bi anam var tek derdim su hayatta onun yuzunu bi kere olsun guldurebilmek.. ama olmuyor okul bitmis 3 sene gecmis her gittigim yerde elenmisim heryerden gozu yasli donmus gelmisim. Kendime degil artik baskalarini da kendimle beraber uzdugum icin uzuluyorum. Hersey bir yana kul hakki bir yana. Kim zerre kadar hakkimi yemisse ahirette iki elim yakasindadir. Simdi mesele verdigin emegin karsiligini alamamak hocam. Bana deseler gel su insaatta calis su isi yap bedenen yorul bitkin dus kan ter icinde kal. Benim hic umrumda olmaz calisirim. Ama zihnen calismak cok daha yipratici. Hele birde karsiligini alamadin mi... Allah yardimcimiz olsun su aziz mubarek ramazan gununde hepimiz sikinti yasiyoruz. Torpil yapip da bi yerlere girenler de bu yazdiklarimi okuyorlarsa eger Allah sizi de bildigi gibi yapsin diyorum. Diyecek cok sey var da yapacak bisey yok...
-
Arkadaşlar Sn. Arzu Erdem bugün saat 11 de Bengütürktv ye çıkacakmış inşallah Twitterdaki paylaşımının altına yazmaya başlayalım bazı arkadaşlarda yazmış. Hadi yüklenme zamanı
-
Arzu Erdem yine adımızı bile anmadı. Koskoca fakülteyiz bi EYT kadar bi hemşire kadar bi pöh kadar bile olamıyoruz. Yazık valla. Kaç aydır elimden geldiğince çabalıyorum her alanda ve hepsi sonuçsuz kalmaya devam ediyor ve fazlasıyla yoruldum artık. Biraz dinlensem iyi olacak sanırım. Biz hepimiz için uğraşırken birilerinin sessiz sedasız geriden izlemesi en çokta zoruma giden. Belki onların dediği doğrudur, susup ders çalışırsam ilan gelir belki. O halde susalım artık.
-
Bizim gerçekten Allah'tan ve birbirimizden başka kimsemiz kalmadı arkadaşlarım. Fakat bu durumun bizi düşürmesine izin vermeyelim. Hırs ve azim katsın bize. İmkanı olan varsa Ankara'da Gib'e girip sorsun. Ya da 5-10 kişi toplanıp kanallara röportaj verelim. Bilmiyorum artık çareler çaresiz. Allah yardımcımız olsun.
-
@duryy kpss madurları olarak geçtik... Yapacak bişey kalmadı kardeş twit attık cimere yazdık bimere yazdık memurlar. Nete dedik yetkililerle görüştük bu saatten sonra gelmesi bakana kalmış bunca şeyi görmüyor değiller . Bizim gayretimizin dışında olay, artık dua etmekten başka yapacak birşey yok heralde... Allah senden ve bütün çaba gösterenlerden razı olsun. Ders çalışmana bak sende
-
Bu kadar zor mu ya o kadar açık varken alım yapmamak herkes vergi daireleri boş,işlere yetişemiyoruz diyor,yakın vergi affı da çıkacak sabaha kadar mesai yapsınlar
-
Gücümüz tükendi .
-
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi 06560 Beştepe-Ankara-Türkiye.
Santral.
Tel : 0 (312) 525 55 55.
Faks : 0 (312) 525 58 31.Sayın Cumhurbaşkanına hep beraber faks atsak. ?