2018 Guy Alımı
-
Her sene aynı kitapları içinden 2-3 şey değiştirip piyasaya sürmekle olmuyor böyle bi zamanda beni desteklemezsen ne yapayım ben senin kitabını daha kime satacaksın o kitabı
-
@walrass06 Bu senede adamakıllı ilan gelmezse bundan sonra hepsi bir bir kapanır.2017 de umut tüccarlığı yaptılar.Bu sene de aynen devam ediyolardır muhtemelen.3 bin kişilik alım için 100 bin kişi bu ekonomiyi döndürüyoruz.Her sene dershaneye ve kitaplara verilen paralarla muhtemelen biz aramızdan 3 bin kişiye maaş bağlardık
-
Ankaradan kaç hoca meclise gitti bizim durumumuzu anlattı bu hükümet alım yapmıyor değil arkadaşlar anlayın artık bütün bakanlıklar 10 bin 20 bin alım yapıyor gözümüzün önünde bizim 2 binden mi korkacaklar biz çok yalnızız sadece sesimizi duyuramıyoruz destekleyen yok 5 tane dershane sahibi 10 tanede hoca meclise gitse anlatsa ilanı alırdık yok ama
-
@walrass06 aynen katılıyorum. Sadece egitimcilerde degil IIBF mezunu calisan memur olmus kisilerde sahip cikmiyor. Kendini garantiye alan köşesine çekiliyor. Haklarini savunacaklari bir dernekte yok. Ama noldu 3600 ek gosterge IIBF nin calisma alanlarindan baska herkese verildi..
-
@duymhuyguy belki de gizli tutuyorlar haziran da vercekler belki de ilani secim öncesi ilan gelmemesi bana saçma geliyo çünkü
-
Seçim var diye bu bakanlık kendi derdine düşmüş.Bu ilan seçim var diye gelmez.Bu hüķümet bizi oy deposu olarak görmüyo zaten gorseydi bu sekilde olmazdı.Her sey secim sonucuna göre sekillencek yada Bakana sorup ilanın gelip gelmeyecegini ona gore yüklenceğiz.Sorun şu ilan gelmeyince dersde calisilmiyo ve issiz olarak ders calısmak bir zulume dönüştü artık.
-
Dedim ya bizim sorunumuz cok.Atanmamız en iyi sartlarda 2019 sonu hatta 2020.Radikal kararlar almamız icin alternatif bulmamız sart.Banka falanda durdu almıyo artık.
-
dershaneler de her sene aynı şey seneye yüklü alım olacak 2017 de 2018 için söylediler şimdi de aynı lafı 2019 için söylüyorlarmış.
-
Dersaneye giden sayısı her yıl azalıyor karları da düşüyor. Bazı hocalar bu aralar yazılar yazıyorlar filan hepsi kendi çıkarları için. Arkadaşlar sınav içinde kurum yazın sınav yapabilir mi sizce? Çünkü genelde kurum yöneticileri yaz aylarında izne ayrılıyorlar. Olur mu sizce de ?
-
Bence Naci Ağbal gelir uzmanlığı sınavının yeni yapıldığını zannediyor hala Meclis’te verdiği cevap da bunu gösteriyor tamamen şuan seçime ve cb yardımcılığına odaklanmış durumda kişisel EGO’ları ve hırsı yüzünden bir neslin kaybolmasına neden oluyor en kötüsü de bunun farkında bile olmucak kadar uzakta bizden
-
Daha nasıl sesimizi duyuracağız bizde buradayız diye
-
@bonus Ankara kariyer de batmış daha yeni duydum
-
Allah topunun belasını versin . Bize bu saatten sonra ilan falan gelmez. Burda yapmadığımız şey kalmadı.Daha ne yapalımda bunlar bizi duysun. Bir senedir ilan beklemek nedir , böyle bir bakanlık olamaz adamların daha personel alımlarıyla ilgili periyodik bir düzenlemeleri bile yok . Birde devleti yönetiyorlar bu kafayla. Bu kadar da görmezden gelinmez bunca insan ,emek. Eğer bir tane daha tag satın alacaksak ki bence alalım. O zaman kesinlikle çok sert bir tag olsun. İlan gelmezse oy vermeyeceğimizi belli edelim . Yoksa bu iş olmayacak . İibfyeGuyİlanıYoksaCByeOYDAyok
-
@crowell Sayın Naci Ağbala soru sorarak
-
Su mektuplar okunmamıştır bile
-
Diyorum ya simdi sınav gelse zaten sınavda basarisiz olabiliriz cogu kisi dersi bıraktı
-
@zenginmemur iyi diyorsun hocam ama o soruyu kim soracak ve bakanı nerden bulacağız.
-
@grundig zaten suan alım yapcağiz dese bile ilan hemen gelmeyecek belki agustos belki eylül
-
Napalım bakanlığın önünde eylem mi yapalım ? Kendimizi mi yakalım napalım biz bunlar bizi duysun.
-
Bu saatten sonra bizi atağa kaldıracak sey seri alımlar olmalı.Üstümüzdeki ölü topraği atacak ilan alımı en az 3 4 kurum sınavı görmezsek yine mülakatdan elenince alternatifimiz kalmıyo