2018 Guy Alımı
-
Kamuda daralma değil, iibfde çökme
-
1 yıl içinde 4 kez Polislik ilanı geldi.. yaklaşık 40.000 alım
Maliye bakanlığı da uyusun 2015 sonrası tek GUY ilanı geldi! -
Arkadaşlar a grubu kadroları böyleyken b'ye çalışmak şu saatten sonra mantıklı olur mu? Dahası yetişir mi daha hiç başlamadım, sayısal kısmı pek yok gecen sene 74 geldi ne tavsiye edersiniz? Biliyorum yeri değil ama artık napacagimi şaşırmış vaziyetteyim
-
@ronay92 en mantiklisi. Otur b ye hazırlan. Sayısal i boşver ıyi çalış sozelden full e yakın çıkarmaya bak
-
@duryy komiserlik geçen sene kazandım idealim olan mesleği yapcam maliye Bakanlığında çalışmak istediğim için salak gibi asil olduğum halde gitmedim kim derdi maliye 14 aydır alım yapmayacak
-
Afedersiniz eşekten adam olur bunlardan olmaz..
Bugünkü aklım olsa ilahiyat okurdum. Hemşirelik falan. Hatta 2 yıllık. Hatta okumazdım lan mülteci falan olurdum -
@köşeminderi ben de pomem kazanıp gitmedim sıralamam 1500 diye:)
-
@davetsiz Sozelden yapıyorum sıkıntı yok daha doğrusu matematik de yaparım da süre sıkıntısı yüzünden yetişme problemi var. Matematik geo yapmayınca çok getirisi yok hocam ya
-
@köşeminderi KPSS kaç kapatıyor hocam komiserlik
-
@maesteo geçen sen 74 küsürle kapattı sanırım.
-
Yeni tag @NaciAgbalkillsdream olsun artık:(
-
Etkinlik ne zaman yapiliyor ? parayı toplayabildik mi ?
-
Akşam 9da Sponsorlu etkinlik var direkt gündemde olcaz.
Son çırpınışlarımız mutlaka katılalım!
-
Bugün anladım ki devlet batıyor ekonomik kriz var sadece iibf için söylenmiş bir yalandır. 20.000 hemşire saglikci 25.000 öğretmen 40.000 polis 30.000 asker alan alıyormuş. Kimse iibf ye bakmiyor. Kpss den 80 aldık 1 yıldır ilan bekliyoruz psikolojimiz bozuldu. Yazık bize valla
-
İki günde topladığımız para 400 TL yi geçmiş durumda arkadaşlar.
Bugün sponsorlu etkinlik yapılacağı icin, topladığımız paralar ile pazartesi den itibaren arka arkaya her gün gündemde olabiliriz.
Toplanılan para miktarı eğer daha da artarsa gazeteye ilan verebiliriz.
İki günde çok güzel miktar toplamisiz. Dahasi da olacak inşallah
Bu akşam ki etkinlik saat 21:00 de başlıyor.
Herkes her yerde yaysin bu etkinliği. -
Arkadaşlar etkinlik yapıldığında çektiğimiz videoları twit atabiliriz o yüzden herkes kitaplarını emeklerini ve tepkisini içeren videoları hazır etmeli bence
-
Fark ettiniz mi bilmiyorum ama sanki iibflere düsman gibi hareket eden bir zihniyet var gibi.Gerek iktidar gerek muhalef.Sayın Muharrem İnce iibflilerin isini agzına almiyo habire teknoloji mühendislik gencleri yetistircegiz polislere 3600.Tamam anladıkda bu ülkede 400000 örgün.Bir milyon Acikogretim mezunu olan bir sorundan bahsediyoruz.Zaten Sayın Naci Ağbal bizim tek umudumuz olan guyuda azallti.Acil bir seyler yapmak lazım
-
AKŞAM 9DA HERKES TWİTTER DA OLSUN
Seçim öncesi bizleri görmemeliler herkese onbinlerce kadro verildi
İibf sorununu kimse görmüyor yüzbinlerce iibf mezunu oy kullanacak.
İLAN YOKSA OY YOK! -
Bu aksam sesimiz yüksek çıksın. yoksa Masa başında oturup daha çok ilan bekleriz. Her bakanlığa kadro verildi. Maliye bak. Ilan vermesi gerekiyor. Vrrmiyorsa desin ki boşuna kpss girmeyin. Ya da İİBF yi kapatsinlar yetti artık...
-
@elisa ah dostum keşke öyle olsa . Artık hicbir seye inancımız kalmadı aylardır uğraşıyoruz. Bizim ugraslarimiz öğretmenlere saglikcilara kadro olarak geri dönüyor