2018 Guy Alımı
-
@i̇lanbekleyenbiri eft yapılan ücretler henüz geçmedi daha onlarda eklenince tag satın almaya yeter bence .
-
@esrarengiz bence de tagda ilan gelmezse oy vermeyeceğimizi açık açık yazmayalız. Hatta Cumhurbaşkanın da adı bu tagda geçmeli. #GUYilanıYOKSAerdoğanaOydaYOK
-
@grundig Tag sert olunca katılım düşüyor hocam. Herkesi kapsayan bir şey olmak zorunda. Hocalar katılmıyor özellikle.
-
@duryy evet haklısınız bu yönüyle hiç düşünmemiştim. Sadece en fazla nasıl dikkatlerini çekeriz de ilan gelir ona yoğunlaşmış durumdayım.
-
@zenginmemur ben hiç talepte bulunduklarını etkınlık yaptılarını gormedım bıde bunların sankı hersey korkulu bır ruya
-
@duryy tag sert ve oyla ilgili olmasın ama direk cumhurbaşkanına seslenen bir tag olsun bence artık bakan değil
-
İçinde bulunduğunuz ortam bir kabus gibi. Düşünün ki insanlar hakkını aramaktan korkuyor. Yarın öbür gün mülakatta vs geçmişte yaptıklarının önüne serilecegi, sadece hak aramak icin girişimde bulunmanın yada muhalif olmanın ona zarar vereceği düşüncesinden bile korkuluyor. Ve bu korkuyu yaşayan insanların çoğu da Stockholm sendromuna yakalanmış gibi, kendisini bu hale getiren, bu korku imparatorluğunun devamı için yarın yine aynı refleksi gösterecek. Yazık, bu çözümsüzlüğün ortağı olmayın. Hak aramaktan korkmayın, dahası bu düzenin böyle olmasına sessiz kalmayın, bir tweette siz atın, eleştirin. Çünkü haklıyız! Bence tag şöyle olmalı İibfyeKadroYoksa500BinOyYok bu kadar basit.
-
Tersine tag sert olmalı ilgi çekmeli. Kem kum ederek bu is olmaz. Öğretmen tweetlerini bı okuyun neler var neler.
-
Sayımız belirtilsin bikere mesela 200binİİBFli5binilanbekliyor gibi.Bence artık tagda GUY'a odaklanmaya gerek yok.
-
@ronay92 Onlarda mülakat bizdeki gibi herşey değil sert olursa RT bile yapmam
-
@enki Sınava giren 200 bin yok abartmayalın
-
@shanks Millet abarta abarta aldı ilanları hocam farazi söyledim..10 bin iibfli ilan bekliyor etiketiyle çıkarsak ilan değil selam vermezler
-
@enki Sayıyı direk değil de farazi verebiliriz yüz binlerce on binlerce gibi
-
@i̇lanbekleyenbiri 2-3 gün beklensin hatrı sayılır bir para toplanırsa bencce etkinlikten ziyade gazete ilanı için zorlansın gazete ilanı için büyük bir gazetede ortalam 10 bin tl ye ihtiyaç var sanırım
-
Maliye ekonomi ve kalkınma bakanlıkları tek çatı altında toplanacak. Yani orta kendine münhasır bir maliye bakanlığı kalmayacak. Bu köklü bir değişiklik. Onun için her türlü duruma hazırlıklı olmamız da fayda var. Ümitsizlik oluşmasın ama... Allah yardımcımız olsun.
-
#müjdeyiVerNaciAğbal
#NaciAğbAL2000guyAL
#GençlerİşeALNaciAğbAL
#İİBFninGözüNaciAğbalda
#İİBFyeSesVerNaciAğbal
#NaciAğbalsessizİİBFişsiz
#İİBFağlıyorNaciAğbalduymuyor
#İİBFburadaNaciAGBALnerede5 dakika düşündüm ortaya şunlar çıktı daha iyilerini çıkarsın lütfen ilgililer.
Madem ki tag lerde iibf sevdasından vazgeçilmiyor en azından bakanı hedefe oturtalım.Herkes Cumhurbaskanına sesleniyor twitterdan bizim farkındalık yaratmamız lazım.Naci Ağbalı Cumhurbaskanı dahil herkesin hedef noktasına oturtmamız lazım ki eğer çıkacağı varsa ilana çıksın bir an önce -
@palamut bence yine bakan üstünden değil bu kez talep direk cb'ı odaklı dile getirilmeli ilanın cb talimatı üzerine gelme olasılığını daha yüksek görüyorum
-
@palamut
#VakitGUYVakti
#YaparsaCByapar -
@palamut ahh ah zengin olsam çat çat çat burda yazan bütün tagları satın alıp tüm gündemi kaplardım
-
#nagciAGBALİİBFyeSAHİPCIK