2018 Guy Alımı
-
Videolarla birlikte Cb nı Sn. Cengiz Yavlioğlunu ve çeşitli büyüklerimiz etkiliyelim.
VE ÇOK ÖNEMLİ İLK 15 DK : ETİKETLEME VE FOTO ATMADAN SADECE TAGI KULLANACAĞIZ YOKSA SPAM YİYEBİLİRİZ. 21:45 Ten sonra etiketlere başlayın arkadaşlar. !!! -
https://www.facebook.com/groups/1676368839093964/edit/
Arkadaşlar Kpss-A Etkinlikler için aktif katılım adına ve etkinliklerden kolayca haberdar olmak için lütfen facebook etkinlik grubumuzu takip edin.
-
@duryy hocam numara paylaşır mısınız ? Birde bakan bey orada mı olacakmış arama sebebi nedir ? Kaçırdım diğer konuşmaları.
-
"Arkadaşlar dün Maliye'de çalışan biriyle tanıştım.Guy ilanı gelip gelmeyeceğini sordum.Su anda kurum seçim işleriyle uğraşıyor.is çok yetişemiyoruz.temmuz Ağustos ayındada tatil herkes izin kullanacak.Bu sınavın yapilmasi imkansız.ust yöneticilerde mv adaylığı için istifa ettiler. Gündemde sınav yapılması gibi bir konu yok.Olursa belki eylül ekim gibi olur dedi.Etkinlikte yapmanın sokağa da ciksaniz sınav olması imkansız dedi.Yani kimsenin bizi düşündüğü yok.Herkes kendi havasında" diye facebook kpss a grubunda paylaşmış biri..İnanmak istemıyorum ama artık duyumculardan bile ses cıkmıyor 1 yılımız çöpe gıttı resmen bu nasıl adalet..
-
@mervenil Hocam bakandan bir laf duymadıkça kimseye itibar etmeyiniz.
-
@manu1905 bakan bi açıklama yapsa da bitse artık bu belirsizlik
-
@crowell iyi düşünmek istiyorum ama sanki ilan gelecek olsaydı şimdiye kadar o açıklamayı coktan yapardı bu zamana kadar beklemezdi gibime geliyor..inşşş yanılırız en yakın zamnda bi müjde verir tükendik artıkk
-
@mervenil İlan gelir gelmez orasına bir sözüm yok hocam ama alım olup olmayacağını öyle maliyede çalışan birisi falan bilemez yani. Geçen senede alım olmayacaktı bakana sorulan soru sayesinde belkide alım geldi.
-
@mervenil inşallah hocam güzel düşünelim güzel olsun
-
@mervenil bakanın bir talimatı ile imkansız diye bir şey kalmaz ve biz 14 temmuzda herkes tatil yaparken sınava gireriz burası türkiye burada imkansız diğe bişey olmaz kardeşim
-
@lamıcimiyok inşşş hocam inan tüm kalbimle istiyorum şu ilanın gelmesini ve bunca verilen emeğin boşa gitmemesini
-
@mervenil Hocam arkadaşa sorar mısn geçen sene haberlerimiymış varmış ? Hocam belki 10 tane arkadaşım var hepsinin dediği tek şey bu işi sadece bakan bilir yani çalışanlar bilemez.
-
ARKADAŞALR LÜTFEN FACEDE ,TWİTTER ETKİNLİĞİ İÇİN YAPILAN PAYLAŞIMLARINI BEĞENELİM VE YORUM YAPALIM Kİ ( EN AZINDAN NOKTA (.) KOYUN )DİĞER ARKADAŞLARINDA İLGİSİNİ ÇEKSİN.
-
@maesteo gönderiyi kaldırmış hocam haklısınz belki ama bu tür söylemler çoğalıpta bakan da hala bir açıklama yapmadığı için insan bi an umutsuzluga düşüyor..Bu hafta belli olur büyük ihtimal sabredip beklemekten ve etkinlikleri devam ettırmekten baska çaremiz yok
-
Bir senemiz boşa gitcek gerçekten olaya bakın ben ne yapayım Eylülde ki ilanı şimdi de gelsin eylülde de gelsin bu sene puan alanların ne suçu vardı ya
-
@manu1905 Sorun da orada zaten güzel kardeşim 3 yıldır Guy ilanı dışında birşey duyamamak
-
Madem seçim işleri ile uğraşıyorsunuz 1 senedir nerdeydiniz? 2017 Haziranda KPSS açıklandı siz 1 senedir neyi beklediniz emek hırsızları? Hadi Guyu geçtim 3 yıldır yapılmayan alımlar var Siz emek hırsızısınız ÇOK BÜYÜK HAK YEDİNİZ! Herkes hayatını buna göre belirliyor o zaman 2017de A grubu sınavı yapmayacaktınız! Seçiminiz de baksın Allah sizin belanızı versin Allah sizi kahretsin!
-
Arkadaşlar can alıcı soruyu soruyorum.Hiç bir artniyet aramayın lütfen.Diyelim Ak parti iki secimdede istediği cogunluğu alamadı kısacası hükümet dediğimiz kavram Muharrem İnceye yada başka bir kiside kaldi.O zman bizim halimiz ne olur?Alımlar açısından
-
Yani Maliye Bakanlıği seri alımlar yapar mı veyahut diger kurumlar yoksa 2 yıldır yasadıgimiz gibi bir belirsizlikten hani ilkonce kamuyu daraltalım guy almasakda olur mu derler?Cok soru var aslında?Su yaşımda hic iktidar degisikiligine sahit olmadim
-
Ne olursa olsun bundan daha kötü bir durum olamaz