2018 Guy Alımı
-
-
@1bir varmı gelişme sesin soluğun çıkmıyor
-
@1bir Beklemedeyiz
-
Aynen @1bir bizim iş ne oldu
-
@duymhuyguy hayır hesap bana ait değil yeni gördüm ben de.
-
@1bir, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
arkadaşlar son duyumlar süreç geçen seneki gibi işleyecek.2000 guy ve 300 vmy ilanı kpssden önce gelecek.
guy tarihi 14 temmuz.yüzde doksan olasılıkla.
yine bakan bey açıklamayı yapacak.O kadar kesin bir dille yazmış ki inanmamak elde değil:-) İnşallah biz haksız çıkarızda @1bir haklı çıkar.
-
evet arkadaşlar ilan kesin.1 hazirana kadar ilan gelecek zaten
Bu da kenarda dursun.
-
Yarın Bayburt ak parti il merkezini arıyoruz he unutmayın.
-
@walrass06 Dyatlov geçidinde ki insanlara ne olduğundan daha çok merak ediyorum şu ilanı.Neden 3 yılda bu alımlar durma noktasına geldi.Tamam peki guy yeni alındı olsun da diğerleri 2015'ten bu yana yok
-
@asyasy, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
arkadaşlar son duyumlar süreç geçen seneki gibi işleyecek.2000 guy ve 300 vmy ilanı kpssden önce gelecek.
guy tarihi 14 temmuz.yüzde doksan olasılıkla.
yine bakan bey açıklamayı yapacak.O kadar kesin bir dille yazmış ki inanmamak elde değil:-) İnşallah biz haksız çıkarızda @1bir haklı çıkar.
bende o gün bunu yazmıştım,
Kpss den önce bir sınav olacaksa zaten tarih 14 temmuzdur ve bunun ilan tarihi bu son 15 gündür. Yani bunun artık duyumu olmaz ilan metni olur. O yüzden @1bir arkadaşın dediğine çok kapılmayın. -
@duryy iftarı dün yapmıştı bakan kaçırdık sanırım
-
@duymhuyguy Yine oralardadır diye düşünüyorum ya. Eski seçim çevresi sonuçta
-
-
Tarih : 27.05.2018
Saat: 21:30
Tag: Gündeme girildikten sonra paylaşılacak.
Sponsor: BİZLERİZ
Üç gündür aramızda topladığımız paralar ile yarın tag satın alınarak doğrudan RTE ye seslenilecek bir etkinlik yapılacaktır.
Katılımın yoğun olmasını umuyorum.
Herkes bulunduğu sosyal medyada etkinliği yayarsa iyi olur arkadaşlar. -
@oligopol arkadaşlar pazar değil pazartesi yapalım.
Rte tv de canlı yayındayken belki görüp sorar. Tagıda onun adınım geçtiği bişey yapalım. Naci ağbal dan umut kalmadı belki rte el atar. -
Lütfen tag c.başkanına yönelik olsun. Geçen yılda onun talimatı ile ilanın geldiği söyleniyor. Bu yılda ancak seçim öncesi c.baikanının talimatıyla gelir. Ki siyasi bi talep olmadığı sürece gelmeyeceği çok belli. 14 ay olmuş. Bütün bakanlıklar alıma çıkmış maliyeden hiç ses yok. Etkinlik tagı c.başkanına yönelik olursa sesimizi ancak öyle duyarlar. Yoksa kaç kez düzenlendi etkinlik bakan üzerine yoğunlaşırlarak ama tek bir açıklama dahi gelmedi.
-
yaparsa RTE yapar
tarzı birşey olsun arkadaşlar -
@kamucu-0 CB'na yönelik olacak
-
-
Videolar güzel etkileşim almıştı önceki etkinlikte. Yaratıcı arkadaşlar dikkat çekici videolara devam.