2018 Guy Alımı
-
Kimse olumsuz düşünmesin olumlu düşününki işimiz olumlu olsun inşallah ilan kpss öncesi gelecektir diğe düşünüyorum lütfen bi duyum paylaşan arkadaşımızında linç etmeye kalkmayın sırf bu yüzden duyumunu bizimle paylaşmayan arkadaşlar olacaktır sonuçta burada kimse emin bir şekilde konuşamaz çünkü kimse 'ne olacağını tam kestiremiyor hatirlarsiniz gecenyıl bakanın bizzat azından duyuncaya kadar kimse duyumunu tutturamadı galiba bu yılda öyle olacak yine bizzat bakanın azından duyacağız ilanın geleceğini inşallah temennim odur ki yakın zamanda gelir diye düşünüyorum ben yine 1500 2000 arası bir alım bekliyorum bakalım mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler
-
Ramazan ayında kurum sınavı olur mu
-
@wilfried kpss olmuştu hocam sorun olmaz geçen yıl vmy de öyle oldu hatırladığım kadarıyla
-
@iktisatcikiz, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@wilfried kpss olmuştu hocam sorun olmaz geçen yıl vmy de öyle oldu hatırladığım kadarıyla
Evet geçen sene kpss,vmy sınavı ile pomem mülakatları Ramazan ayı içerisinde oldu
-
2017 puanlarının gecerliginin 2 den 1 e düşürme ihtimali kaldı mı yani böyle bir şeyin açıklanmasının yasal süresini geçirdik değil mi??
2018 kpss ye girmeme düşüncem var. Doğru tercihle sıralamaya girebilecegim bir puan var, 84. Ama şimdi 2018 e girsem, b den ümit yok A için de büyük ihtimal ya aynı ya da daha düşük puan alabilirim. 2017 kadar şevkle girebilecegim bir sınav olmadığı için artik bu puan ise yaramazsa 2019da yine başvuru yaparım zaten. Bir sıkıntı çıkar mı sizce
-
@falanfilan bu saatten sonra öyle bisey olursa cem Yılmazın deyimiyle yıkarlar orayı
-
@duryy napilir ki hocam, yani o durumda bir şey yapamam. Girmek de istemiyorum. İyi kötü sadece kurum sınavlarina çalışmak daha sağlıklı hissettiriyor
-
@falanfilan kurum sınavlarına hazırlanıyorsan zaten kpss ye de yeniden girmek zarar etmez ki. Bence girin bu yılda 1 puan fazla almak bile harika olur.
-
@duryy şimdi benzer veya 1 tik daha iyi almakla başvurduğun olası sınavlarda yine 2017lilerle yer almak var. Maliyet zaman psikolojik olarak daha fazla zorlamanın anlamı var mı ya madem 2 sene geçerli bu puanlar tadını çıkarayım, belki bi işarettir bu sonuçta müfettişlik falan düşünmüyorum, YDS isteyen kurumları da elersek benim gibi düşünüp sınava girmek istemeyen yok mudur acaba
-
@falanfilan aynı durumdayız. KPSSden iyi puan alıp tekrar KPSSye girmek zor geliyor.. madem 1 sene kurum göremeyecektik 2017ye neden girdik düşüncesindeyim..
-
@i̇lanbekleyenbiri evet tek hitap eden ilan göremedik aldigim puanda zaten almak istediğim, girmek istediğim sınavlara da yetiyor. Kimilerine düsuk, kimilerine göre yüksek puan. Kesin 2 yıl geçerliligini korur umarım, başvuru sürecine kadar böyle başvurmama dusuncesindeyim bakalim
-
2017ye büyük bir hırsla ve şevkle hazırlandık ama süreç soğutuyor insanı.. Şöyle düşünüyodum sınav açıklanınca daha KPSSye girmem ama 10 ay kurum sınavı göremeyeceğimi hiç tahmin etmedim. Ha KPSSye girmemişiz ha 84-85 almışız ikisinin farkı yoktu bu 10 ay boyunca..
-
@i̇lanbekleyenbiri evet hiç beklemediğim bir süreçti. 2016da gelmeyen ilanlar yığılır 2018 KPSSden önce dedik ama olmadı. Bu yüzden heralde 2 yıl geçerliliği var bu puanların...
-
2016 puanı olanlara üzülüyodum ilanlar gelmedi diye ama 2017 puanı olanlar daha vahim durumda.. sürekli 15-20 kişilik ilanlar geldi 86ya kadar kimse kurum sınavı görmedi. Geçen sene en azından bu zamanlarda ortalık bu kadar sessiz değildi Guy-Vmy gelmişti
-
@wilfried olmamasi icin sebep ne anlamiyorum. Ramazanda sinav gunah mi
-
@İlanbekleyenbiri şimdi bu sene 2018 sonrası ilanlar gelir diyeceğiz ama geçen sene de aynı hisleri 2017 için söyledik. Offfffff
Melankolik oldum, o ilan şimdi gelse ben hala söylenirim, zamanında gelecekti diye -
@duymhuyguy oluyosa seneye ramazanda yapsınlar bu sene ramazandan önce olsun :d
-
@falanfilan 2016 yi 2 den 1 e dusurme durumu puan turlerini yeniden dizayn etme ve sinav sistemi ile cok oynamalariydi. Ayrica 2018 sinavina 70 puan alacak olsaniz da girin cunku istedigin yilin puanini kullanabiliyorsun.
-
Puanım var deyip 2018 kpss'ye girmemek büyük hata olur. Puanların yüksek geldiği bir yıl olursa (2016 gibi) kafanızı taşlara vurursunuz. Sıralaması sizden kötü olup puanı yüksek olan adaylar epey can sıkar. 2016-2017 arasında aynı sıralamada 3-4 puan farkediyor.
-
Arkadaşlar 84-89 arası puanları olup POMEMe başvuran birisi sizce delilik yapmış olur mu?