2018 Guy Alımı
-
Ayrica soyle bir durum var. 2018 sinavi 2016 gibi cok kolay olursa, 80 puan alan adamin siralamasi 10 bindi. 2018 de oyle olursa senin 2017 kpss ile 78 aldigin 7000 bin siralamalarin bi anlami kalmaz. Yani bakarsiniz cok kolay olur sinav. Dedigim gibi sene opsiyonuda oluyor puanlarda bir sey kaybetmezsiniz
-
@ilanmılano bende ondan bahsettim.
-
benimde puanım 87 bende başvurcam delilik mi bende merak ettim.
-
@ilanmılano evet sıralama iyi puan düşük geçen seneye göre, puandan başvurular sıralanıyorsa oradan patlayabiliriz, bu açıdan düşünmedim. Şu an sıralamalara göre puanları düşük tutan osym ile ilan vermeyen MB arasinda anlaşma olduğunu düşünüyorum, 2 si de tekrar giriceksin diyor...
-
@i̇lanbekleyenbiri pomem i bilmiyorum da 85 ile 1500. Olan arkadasim kasim da hic kurum sinavi beklemeden komiser yardimciligina girdi kazandi. Burdan pay bic.
-
@duymhuyguy ya niye sıralamalara göre almıyorlar
-
@falanfilan 80 le 10bin olanla 80 le 4000 olan adam ayni bilgi duzeyine sahip cunku.
-
Komiserlik yine daha iyi ben de girdim Pomem'e artık önlisans da giriyor yılda nerdeyse 20.000 alım yapıyolar eski değerini kaybetti gibi. Kazansak kesin ilan gelir kurum sınavına giremeyiz bu sefer seçim yapmak da zor o kadar beklemişiz.. Bunların tek sorumlusu zamanında gelmeyen ilanlar...
-
@duymhuyguy mantıklı gelmedi bu, ben anlamadim daha doğrusu... Sıralama riskim umarım olmaz, sondan da girsem sorun değil, kurum sınavı daha önemli.
-
@falanfilan birazdaha acim 2016 puani ile 80 alan adamla 2017 puani ile 80 alan adam ayni nete sahip
-
@i̇lanbekleyenbiri olmadi mi komiserlik
-
@duymhuyguy hayır hocam standart sapma diye bir şey vardi. Sadece netlerle olmuyordu bu. Yani dediğini anladım fakat mantıken anlam veremedim neyse zaten bu hesaplamaları anlamiyorum
-
@duymhuyguy olmadı hocam
-
Konularda nerelere kadar tekrar yaptiniz. Bir de kpss maliyeden guy da hangileri var. Maliye teorisi. Kamu harcamalari. Kamu gelirleri. Borclanma. Butce. Vergi hukuku. Tvs. ???
-
Mesela bu sene 76 alan 9 bin sıralama2018 de 80 alan 9 bin olursa işler karışır nasıl bir sistem olacak bakalım
-
@duymhuyguy +maliye politikası hepsi var yani
-
bende büyük hissediyorum en az 1750 olur
-
@walrass06 onu unutmusum da. Hepsinden sormuyorlardi sanki ?
-
@duymhuyguy, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@i̇lanbekleyenbiri pomem i bilmiyorum da 85 ile 1500. Olan arkadasim kasim da hic kurum sinavi beklemeden komiser yardimciligina girdi kazandi. Burdan pay bic.
Yaşı kaçtı o arkadaşın neden öyle acele etti ki? Hem komiserlik eğitimi de 11 ay onun da ayrı dersleri vs oluyo falan. Zaten çok zor meslek. Tabi ki güzel ama bu kadar çalışıp da bir anda vazgeçmek garip geldi.
-
@emrediyebiri 2016 mezunuydu. Ilk senesinde aldi o puani. Biraz maddi sıkıntılari vardi o yuzden erkenden para degsin istedi eline.