2018 Guy Alımı
-
0546 780 80 80 tgrt whatsapp. maliye bakani canli yayinda hemen yazın.
-
Ben yazdım umarım etkili olmuştur
-
maliye bakanı konuşuyor da her programda aynı sorular ve benzer cevaplar. Alımla ilgili pek soru da sormazlar
-
En fazla kullandığı kelimelerden bir tanesi:Kamuyu daraltmak. İnşallah bizi kast etmiyordur.
-
@hamidiye Bakana bıraksan Gelir İdaresini de özelleştirecekler
-
@hamidiye hocam tam da bizi kast ediyor
-
@bankacıkız bende bakalım ne olacak
-
izleyemedim. Yayın bitti ve yine hiç mevzusu açılmadı mı?
-
Adamın kamuyu daraltmaktan tek anladığı maliye bakanlığına alım yapmamak. Nereye daralıyor kamu! her hafta polis öğretmen sağlıkçı alıyorsun.
-Bugün kamuyu daraltmak için ne yaptın naci?
*şey efendim yine iibflilerin canına ot tıkadım.
Aferin iyi ot yedin. -
Yine demedi di mi bi şey ? ️
-
Gündemimizin sonuna geldik deyip bitti buda.
-
@kaimoğlan, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Adamın kamuyu daraltmaktan tek anladığı maliye bakanlığına alım yapmamak. Nereye daralıyor kamu! her hafta polis öğretmen sağlıkçı alıyorsun.
-Bugün kamuyu daraltmak için ne yaptın naci?
*şey efendim yine iibflilerin canına ot tıkadım.
Aferin iyi ot yedin.Kurumda çalışan arkadaşlarımın hep söylediği nefret duygusu kendi çalışanlarına
-
Kısa sürede alım olmayacaksa da açıklama yapsa biz de ona göre yol alsak.
-
@hamidiye kamu daraltma anlayışı sadece a grubu için geçerli diğer her yer folloş oldu mübarek
-
@bonus ilerde ben bu fikrin bile uygulanabileceğini düşünüyorum gerçekten
-
Arkadaşlar dün gazete ilanında 'devam' kelimesinin yer almasının gerekliliginden bahsetmisti bazı arkadaşlar. Evet olsun ama bu kelimeyi farklı puntolarla belli belirsiz yazdırsak metnin degisik yerlerine şifre gibi nasıl olur sizce? Bu ilanın hem muhalif kanattan farkedilmesini saglayacak hem de iktidarın ilgisini daha çok çekecektir. Ilan sabah gazetesine veriliyorsa seve seve yaparlar zaten.
-
@herhangibiri yapabilirler bölge bölge ihale ile vergi, toplama işini özele verirler özelde insanların canını çıkarır tıpkı osmanlıdaki iltizam sistemi gibi. Hele bu işi Nihat Zeybekçiye bırakırsan komple bakanlığı da satar
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan Seçim Özel'de soruları yanıtlayacak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni dönemde nasıl bir Türkiye düşlüyor?, Türkiye'nin rotasını nasıl çiziyor? Star Haber Genel Yayın Yönetmeni Nazlı Çelik soracak, Cumhurbaşkanı Erdoğan yanıtlayacak. Seçim Özel cuma saat 23.00'de NTV'de... -
Arkadaşlar gazete ilanı pazartesiye yetişir mi yetişirse süper olur para durumumuz nasıl suan
-
Naci Ağbal'ın kendi teşkilatında bile seveni toplasan iki elin parmak sayısı kadardır. Merkez teşkilatlarında bile sevilmiyor. Taşra bölümlerinin eleman ihtiyacı çok yüksek, defterdarlık kadroları 3 yıldır alım için bekliyor.
Bu adam müsteşarken de memur alınmasına karşıydı