2018 Guy Alımı
-
@mülakatzedee siz mülakat için mi kitapların yetmediğini kastediyorsunuz?
-
@falanfilan yok aslında artık sınavın kpss seviyesinde zorlaştığını hem kpss ye hemde guya da iyi hazırlanmak için hangi kitaplardan çalıştığınızı merak ettim...3.mülakatımdan elendiğimi artık kitaplarım eskidi yeni çıkan iyi kitaplardan öneriniz var mı diye belirttim
-
@mülakatzedee 3 guy mulakatindan mı elendiniz hocam?
-
@mülakatzedee anladım sadece merak ettim sonuçta kurum sınavına kadar geçmişsiniz. Tavsiye sizden gelir artik. Ben herhangi bi başarılı başarısız tecrübe yaşayamadım. En azından ben bişey demeyeyim.
Ama bilen varsa gerçi doğru başlık bu mu bilmiyorum ama murat 2017 fasikül alıp memnun kalan var mi? Ya da başka fasikül tavsiyesi olan -
@ronay92 evet malesef 3 guy mülakatı
-
@falanfilan benim kitaplArım artık eskidi kurum eskisi gibi sormuyo hem kpss hem dr guy sınavı zaten tecrübeli başka arkadaşlara da sorsanız değiştiğini söylerler yeni iyi kitaplar varsa bi de onlara çalışayım dedim
-
Arkadaşlar p48 9800 sıralama geçen senenin kaç puaniydi bilen var mi?
-
@mülakatzedee iktisat soruları hala aynı mantıkta. Tabi 2016 baya kolaymış ama 2017 o kadar geçen senedekikerle aynıydı ki iki tane hatalı soru bile çıktı yine. Bu kadar aynı olamaz. Kolay değil ama gerçek anlamda eleyici mikro sorusu göremedim pek. Siz bence konu konu sorun. Mesela iktisat mikro makro... diye ayrılıyor ya tek bi kitapta verimli bir anlatım olmuyor. Ben de hukuk fasikül arayisindayim. Size gelen cevapları okuyayım.
-
2017 İktisat sorularına zor denilmez de tuhaf ve farklı denilebilir. Ben de sadece Zeynel çıkmış cozenlerdenim sınavda resmen afalladim hiç duymadığım isimler karşıma çıktı birde sınav içeriği değişmiş gibi cidden klasik mikro makrodan ziyade daha bı kıyıda köşede kalmış detay sorular vardı bilen rahat yapardı
-
@ertuğrulbey 79. Küsür
-
@o şansı iyi guy şansı var.Bu benim üçüncü guy olacak
-
@meç aslinda her sey sisteme bagli il secme olursa ( ki ben artik olmamasi taraftariyim ) 20.000 e bile gelir. Yani bir yandan senin dediğinde mantiksiz degil
-
@mülakatzedee ben hem kpss hemde guyda kanunlarin kendisini okuyarak hazırlanmıştim . İdare hukukuna da hocamiz not hazırlayıp vermistti. Iktisatta normal mikro makro calisip bulabildigim her kaynaktan soru cozdum .
-
@mülakatzedee fasikül felan uğraşma onunde iki seçenek var birincisi konsensus al cikmiş sorular uzerinden konu tekrari yap önemli olan sorulari cozmek degil soruya ilişkin konuyu ozumsemektir. Ikincisi set halinde olmayan konu anlatimli kitaplar almak ve bunlari zamanin varsa kanunla desteklemek. Kendi alaninda iyi olan hukuk kitaplarini almayi tavsiye ederim.
-
Duyum yokmu hiç
-
@bolulu konsersusu çok duydum edinicrm bi tane teşekkürler
-
@ertuğrulbey hocam benim 2016 puanim 79 du ve 9900 lerde idi puanim
-
@fatoss21 tam kaçtı puanın.küsürati.
-
@mülakatzedee rica ederim
-
Dostlar yarun twitterda etkinlik var herkesin katilimini bekliyoruz birseyler yapma vakti beldi...