2018 Guy Alımı
-
arkadaşlar düştükmü göremiyorum bizi
-
@busonolsun 4200 tweet. 10. sıradayız
-
@agor atilan tivit sayisina bakilinca icler acisi durumu gördüm ben. kendim atandim. ilan gelsin de siz de atanin diye her gun tivit atiyorum. biliyorum işsizliği. cok bekledim. siz benım gibi beklemeyin diye. maalesef her sey ortada. destek az
-
@mağdurum hocam şimdi @İlanbekleyenbiri hocam yazmış 4200 tweet olmuş, evet daha iyisi olabilir ama bu sayıyı küçümsemeyin, A kadro sınavlara hazırlanan yüz binlerce kişi yok, benim tahminim 20 bin kişiyi anca bulur, bu sayılarla bu oran hiç de hafife alınacak bir oran değil. Öğretmenlik denilince beden eğitimi öğretmenliğinden tutun okul öncesi öğretmenliğine kadar herkes atanma bekliyor ama A kadro gerçekten B kadro kadar geniş bir kitleye sahip değil. Hiç bir şey yapmayanlara diyecek söz yok zaten ama yapmaya çalışanları da hiçe saymayalım
-
@emraaydin görünmüyor hocam evet
-
@agor görünüyor 10.sıradayız devam arkadaşlar.
-
Bende de görünmüyor başında # var mı yok mu karışık paylaşımlar yapılıyo
-
BayramOncesiUcBinGuyİlanı
-
@agor hocam siz tivit atmiyorsunuz sanirim
-
Gündemden düştük mü acaba göremiyorum tagı :(((
-
@mervenil gündemdeyiz 14 . Sırada
-
Arkadaşlar gündemdeyiz göremeyenler konumlarını kontrol etsin ondan olabilir iyi sayılırız şimdi hadi devam.
-
- Sıradayız
6100 tweet
- Sıradayız
-
BayramOncesiUcBinGuyİlanı
-
başına neden # koymuyoruz acaba adamlar bin tweet atmış 4 sırada !!
-
Bende 20. Sirada gorunuyo tag ama bizden ustte olanlar daha az tweet atmis neden acaba
-
Günlük twit atma sınırına ulaştım diğer hesaba geçtim ordan devam ediyorum ama insanlar hala twit boş etkinlik ya da onlar twit atsın ben dersime bakayım kafasında iseler yazık
-
7400 twit
9. sıradayız güzeliz daha güzel olabiliriz devam edelim 4-5 dk bir twit atınız harikasınız -
Gündem isimlerine bakarken aklıma şöyle bir sey geldi. Öyle bir tag ismi olsun ki guy derdi olmayanlar bile twit atıp sayıyı artırırsın. Mesela şöyle olabilir. Bayram arefesinde şöyle bir tag kullanabiliriz bence.
#BayramınArefesineDuaBırak GUYgelsinBurada her kesimden twitt alıp sayıyı artırabiliriz.
-
Böyle bir tag ile bence 40 000 50 000 ni buluruz arkadaşlar.