2018 Guy Alımı
-
8000 sıra gelir mi?
-
Hem izmir hemde cevre iller acilmis aydin balikesir manisa. Hepsi mi yuksek olur sizce ?? Izmirden korkan bunlari yazar mi? Puanim kritik
-
Düşündüğümüz gibi geldi arkadaslar doğu yok resmen Diyarbakır tek il batı ağırlıklı geldi gözünüz aydın diyorum yineliyorum iller çok güzel her il kiymetli çok düşünecez anlaşılan karar verirken:)
-
Kardeşler.
Geçen yıl illerin taban puanları ike bu sene başvuracağımız puanı kıyaslarken şunu hesap edin, 2016 puanları ile 2017 puanları aynı olsa dahi sıralama çok farklı! Bunu mutlaka göz önünde bulundurun. Mesela;
2016 p35 82.3 sıralama 5800
2017 p35 79.0 sıralama 5700 -
-
Karamsar arkadaşlar için ;
2000kişilik alımda yerleşen 2000Guy+VMY+SGK bunların hepsinin 2017 puanı vardır ve tercih yapmayacaktır. -
@pyle VMY kaç kişi atandı
-
@davetsiz Hocam 8000 ne gelme ihtimali var mı?
-
Allah hakedenlere nasip eylesin bu ilanın gelmesi için çabalayanların daha fazlaca atanması dileğiyle..
-
ankara istanbul yarısını almış bence rekorla kapatan iller çıkacak ama hangileri olur bilmiyorum tahmin ediyorum sanki ama yazmayacağım
-
@davetsiz, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Kardeşler.
Geçen yıl illerin taban puanları ike bu sene başvuracağımız puanı kıyaslarken şunu hesap edin, 2016 puanları ile 2017 puanları aynı olsa dahi sıralama çok farklı! Bunu mutlaka göz önünde bulundurun. Mesela;
2016 p35 82.3 sıralama 5800
2017 p35 79.0 sıralama 5700Pardon 2017 p48 yazacaktim
-
@davetsiz Eskişehir daha önce kaçla kapatmış bir bilgin var mı ?
-
@senyoraj02 tabiki var. Asıl kritik soru hangi il? Onun da ben dahil sakın kimseye sorma
-
Sıralamam 3400 ve istanbul icin korkuyorum. Sizce sıkıntı yaşar mıyım ?
-
@hamidiye yok daha neler yani
-
@omer34 hocam ilk deneyimim çok amatörüm.
-
@hamidiye kardeşim seninki de soru mu şimdi? Siralaman 3bin kusur ama İstanbul'un garanti olduğunu bilmiyorsun. Yapma gözünü seveyim
-
@davetsiz Onu kimse bilemez hocam zaten geçen yıl ki antalya hüsranından sonra
-
Arkadaşlar İstanbul için tahminleriniz nasıl?
-
Hocalarım ty bir tablo hazırlamıştı 2017 guyda giriş taban puani ve kurum taban puani yazıyordu onu bulabilen atarsa sevinirim