2018 Guy Alımı
-
@shanks, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@davetsiz Eskişehir daha önce kaçla kapatmış bir bilgin var mı ?
Hatırladığım kadarıyla 80-81 civarıydı
-
Arkadaşlar bu sene yapılan alımlarla ile ilgili bir tablo vardı sanırım @paretowilfredo hazırlamıştı. Elinde o tablo olan var mı bulamadım. Bu yıl kaç kişi gitti önümüzden onu görmek için soruyorum
-
@davetsiz Vışş tamam vazgeçtim
-
@hamidiye hocam yapma sana almanya bile gelir
-
-
Dostlar tam bir gösterge değil ama son 3 sınavın taban puanları;
https://www.tercihiniyap.net/kpss/gelir-uzman-yardimciligi-guy-taban-puanlari
-
@paretowilfredo Hocam siz bilirsiniz.Eskişehir 2015 te alım yapmış 80 ile kapatmış.2015 nasıl bir yıldı alım yönünden 81,8 ile riske mi girmiş olurum
-
Ayriyeten son sorum sizce 4700 sıralamaya İstanbul çok mu düşük ihtimal olur? Gerçekten bir deneyimim yok o yüzden soruyorum
-
@hamidiye yaşar
-
9000’ e hiç umutlanmamalıyım değil mi arkadaşlar neresi yazılır ki bütün iller harika
-
@birgarip neye dayanarak yaşar diyorsunuz?
-
@mathilda İstanbul ile dene şansını.
-
@nopainnogain 3000 sıralamayla o soruyu sorarken neye dayanıyorsa bende ona
-
@birgarip Adam tereddüt yaşıyor ilk deneyimi belliki zira benim de öyle burası bir forum bilgi sahibi olmaya fikir almaya gelmiş kafana göre insanları yanlış yönlendirme
-
Dostlar hepinizin affını isteyerek şu açıklamayı da yapayım, özelden yazan ve burada da soran dostlar lütfen kırılmasın, gücenmesin. Taban puan kaç olur, gelir mi? sorularına yanıt vermek istemiyorum. Hele ki böyle kritik bir döneminizde olumsuz bir şeye sebep olursam çok üzülürüm. O nedenle lütfen mazur görün beni ve bana darılmayın bu sebeple. Teşekkürler hepinize anlayışınız için şimdiden.
-
4050 ile Ankara yazarsam riske mi atmış olurum acaba?
-
başlığın sitenin tecrübelileri sıralama kaçlara kadar gelir bir aralık şeklinde tahminde bulunsa @paretowilfredo olumsuz bir şeye sebep olmazsınız daha çok olumu olur sadece tahmin istiyor herkes tecrübenizi paylaşın analiz etmek veya inanıp inanmamak kişilere kalsın
-
Artık herkes rahat bi nefes alabilir. Seçim öncesi gelsin gelsin diye baskı kurulursa böyle ne olduğu neyi amaçladığı belirsiz üzerine düşünülmemiş bir önceki alımla hemen hemen aynı illerin olduğu çok az bir grubu memnun eden ilan gelir.. bir önceki mulakattan yüksek puanimla elendim. Hak var öbür taraf var dedim referans aramadim. Şu an sayılara bakınca referanssiz atanan kimse olmayacak uzgunum ki. Herkese geçmiş olsun.
Şunu da soyleyeyim duyumcular, sözde bizlere umut için birilerine ulaşanlar mülakat zamanı da rahatlıkla ulaşacak ve her gün etkinliklere katılan gariban çoğunluk bizler arkalarından bakakalacagiz.. Herkese tekrar hayırlı olsun -
Kıymetli dostlar gecmis yıl taban puanı filan bir öngörü oluşmasına sebep vermesin. Geçen yıl Antalya Bursa mağdurları olarak bunu aci bir şekilde tecrübe edindik . Başvuranbilen herkes sınava başvurmaktan da çekinmesin hiç belli olmaz ne olacağı . Bu işin matematiği yok . İlk 1500deyse sıralaman kendini garantiye almak için İstanbul'u yazarsin . Geriside ne olur bilinmez . Şansımız bol olsun .
-
@hamzaömerhalid Dostum bu konuda çok hassasım. Çünkü özellikle GUY konusunda sürekli üzerimize oynayan birileri var. Açık kollayan ve bu konuda bizi haksız, mesnetsiz ve izansızca itham eden birileri var. O nedenle hiçbir konuda geri durmasam da bu konuda geri duracağım. Lütfen anlayış gösterin.