2018 Guy Alımı
-
@a-b-c inşallah hocam. KYK ve vmy başlaması hakkinda duyum var mı?
-
Bakın bedellide geliyor gençler isteyen istediğini alıyor şu dönemde var gücümüzle bastırıp o ilanları koparmalıyız.
-
yeni gün yeni umut dostlar
-
Eğer başarabilirsek ilanı alırsak ki inşallah öyle olur. Muhtemel sınav tarihi 5 ağustos mu oluyor ? Çünkü tek boş tarih o kaldı.
-
İçimden bir his bugün 1200-1350 arası bir ilan gelecek diyor. Ama sadece his umutlanmaya gerek yok
-
Bizim gazete ilanı yarın mı yayınlanacak?
-
Taksici, bedelli, 3600 ek gösterge bunlar iktidarın karşı çıktığı ve sessiz kaldığı konulardı rekabet başarı getirir muhalefet güçlü biri çıkarınca iktidar partisi 3 5 demeden herkesin gönlünü yapmaya çalışıyor. Bizim de yapmamız gereken çabalamak ağlamak değil. Etkinlik falan ne varsa bastıralım hakkımız olanı alalım Temmuzdan sonra ilan kesin gelecek ama olay 2017 yi kullanmak. Ben 73 74 puan alanı da anlamıyorum 2018 de 85 falan alacağının garantisi mi var. 70 bandında olan kişi bile 3000 kişilik ilanda girme şansı var ama onlar her gün ilan gelmesin diye dua ediyor ve de etkinlikleri boşa çaba olarak görüyor
-
Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Yapacağımız düzenlemeyle polisimiz, öğretmenlerimiz, hemşirelerimiz, din görevlilerimiz ve idarecilerin emeklilik ek göstergelerini 3600'e çıkaracağız. Bu düzenlemeden, halihazırda bu görevlerden emekli olmuş vatandaşlarımız da yararlanacak. Böylece, bu görevlerden mevcutta emekli olan ve bundan sonra emekli olacak kamu görevlilerimizin maaşları önemli oranda artacak" dedi.
-
@köşeminderi Sayın Muharrem İnce çıkıp kazandığımda 2018 de 5000 GUY alacağım dese 2 3 içinde o ilan nasıl geliyor görürüz.
-
-
@asyasy ben bunu Burda daha önce belirttim . Muharrem ince’ye sesimizi duyuralım diye ama beni kimse kaale almamıştı. Adam ne derse hükümet yapıyor . Kendisinin sayıca az yorum yapılmış tweetlerinin altına yorum yapıp sesimizi duyuralım arkadaşlar . Bu kamuda daralma bir bizi vurdu çünkü.
-
@otuzyılsavaşı kardesim cok sağol.
-
@otuzyılsavaşı bütceye 3000 kisilik bir gelir uzman yardimciligi mi yük getircek.Bn buna gülerim artik bu saatten sonra.Az kendime özgüvenim gelse.Eylül Ekimde ilan bekleyeceğime gider bi kursa yazılrim univeriste sinavina girer.Tıp fakültesi yada insaat makine muhendisliklerini yazar kendi isimi kurar giderim.Nedir ya bu hergün bir aciklama fulyası nerde ilkokul mezunu nerde ekonomiye hicbir katkisi olmayacak beyanlari dinliyoruz.Sayın Bakanım bu ülkede iibf sorunu var.Sizin o gördügunuz satıs danismanlari varya yada bimde kasiyerlik yapan o kisiler iibf mezunu.Biz cozum urettikce bu iktidar bizdenn kaciyo
-
@grundig kardesim o da olacak.Ancak secim sonucunu beklemeiz lazım.Cünku gücler suan farkli kisilerde.Muharrem ince suan sadece meydanda söyler.Ancak icra makaminfa olmadigi icin hükümet bizi azinlik görüyo suan yani öncelik biz degiliz polis alarak issizligi azaltmaya calisiyolar.Yine yaziyorum bu ulkede bir polis 4500 tl alip guy 3750 tl aliyosa yada gümruk muhafaza memuru her turlu kacakciyla ugrasan kisilar 2200 ek gostergede kalıyosa Secim sonucuni beklemek en iyisi
-
Biz ne günah işledik böyle bir ceza verildi bize ya? Kimin ahını aldık kimin tavuğuna kışt dedik de ilansız kaldık. Hayır neyin bedelini ödüyoruz anlamış değilim. Akıl sağlığımı yitirmek üzereyim ya kafamda huniyle dolaşacağım o olacak!
-
6 milyar yıllık kainatta akp dönemine denk gelmek işte bütün mesele bu.
-
Emekli, memur emekli emekli memur memur emekli bıktık bunlardan kardeşim önce bı işsize iş bulun emekliler kit kanaat da olsa geçiniyor gençler işsizlikten dışarı çıkamıyor. Hay bu emeklilerin derdine ya çok afedersiniz.
-
@zenginmemur
rica ederim hocam.ne yaptım ki?.. -
2500 gelse seçim öncesi süper olur bu seçimden baya korkuyor herkese boncuk dağıtıyor bir biz kaldık
-
@zenginmemur
ya da ilahiyat yazarsın hocam
şaka bir yana,artık işler gerçekten çok zorlaştı.kimseye derdimizi anlatamıyoruz..yer demir gök bakır..ama yine de bize düşen sabırla çalışmaya devam etmek..