2018 Guy Alımı
-
Bende aradim not aldim dedi. İnşallah sorarlar.
-
Arkadaşlar bundan sonra hergün saat 5_7 arasında bir kanalı arayıp durumumuzu anlatıp haberlerde değinmelerini rica edelim ne dersiniz watsaptan daha etkili olur bence Bi noktadan sonra mecbur kalabilirler ne kaybederiz ki. Mesela bugun saat 5_7 arasında fox haber kanalına yarın atv şeklinde olabilir sizce??
-
Bir sonuç çıkmaz arkadaşlar.Bu tip programlarda Maliye Bakanının söylemek istediği şeyler bellidir.Onlara uygun soru yazılır.Yani cevaplar sorulandırılır.
-
Umut fakirin ekmeği bekliyoruz napalim
-
3600ün ardından hemen sorabilirdi kısaca ya sanki bilerek susuluyo bu konuda alınmayacağı belli de bizi oyalıyolar gibi geliyo artık
-
Ders calısacagıma 1 saat masal dinledim NTV de
-
Heyecanla bekledik. Tekrar olmadı. Gerçekten manen tükenmeye başladık. :((
-
Arkadaşlar benim umudum hiç kalmadi.Bu ilan kpss sonrasina kalcak gibi duruyo.Sayın Naci Ağbal hepimizi umutsuzluga atmıstir
-
Keşke alım olmayacak dese valla ona bile razıyım.Bizde planımızı ona göre yapalım.
-
@i̇ibf, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Arkadaşlar bundan sonra hergün saat 5_7 arasında bir kanalı arayıp durumumuzu anlatıp haberlerde değinmelerini rica edelim ne dersiniz watsaptan daha etkili olur bence Bi noktadan sonra mecbur kalabilirler ne kaybederiz ki. Mesela bugun saat 5_7 arasında fox haber kanalına yarın atv şeklinde olabilir sizce??
Denenebilir bence.
-
@i̇ibf çok mantıklı kardeşim bana uyar bugünden başlatalım bu eylemi de o Zaman
-
Arkadaşlar ümitsiz olmayalım başka çaremiz yok elimizden geleni yapmaya devam edelim. Bugun saat 5_7 arasında fox habere çıkmak için uğraşalım bakalım bu kadar aramadan sonra belki sesimizi duyurmayı denerler kim bilir.
Fatih Portakal İletişim Hattı
0212 414 90 00
Bugun bu hattayız inşallah -
Arkadaşlar bir tavsiyem olacak. Biz guy ilani gelsin diye cumhurbaşkanı Başbakan Maliye Bakanı vs sesimizi duyurmak icin tag satin alip gundem olmaya çalışıyoruz. Bunu bir de trajikomik bir şekilde yapsak nasıl olur. Örneğin Türkiye fan olmuş bi tweet ile bazen gündem olan kisilerin yorumlarına ' ilani bekliyoruz " diye yazsak olmaz mi. Örnek olarak alex de souza. Veya suan cok popüler olan ali koç ne bilim Fâtih terim gibi. Ben futboldan örnek verdim soz de baska bir sey düşünebilirsiniz
-
http:// m.turkiyegazetesi. com. tr / yazarlar/ anlat-derdini- feridun-agabey-e/602589.aspx. Haber yapldık bu da bir şeydr
-
Bence herkes bizim farkımızda gazete ilanı bile verildi fakat anlayamadığımız bir sessizlik var sanki biz ölmüşüz üzerimize toprak atılmış artık gerçekten canımızı sıkmaya başladılar resmen bizimle alay ediyolar not aldık dediler neye not aldınız çocuk mu kandırıyosunuz soramam deseydiler sorular belli deseydiler o zaman bir ümit adamın ağzından çıkacak tek bir kelime için 1 saat programı izledik hepsine yazıklar olsun bizi bu denli görmezden gelen herkese hepsine..
-
Benimde sizi görmezden geleceğim o gün gelecek ...
-
@hamidiye bence de ne kaybederiz ki
-
Nihat zeybekci ne dedi daha gecen gün yazmisitim yok arkadaşim yok oyle bir kadro bunu diyen kisi doların yukseldigine inanmayan kisi.Bn bu zihniyete hakkımi hela etmiyorum
-
@herhangibiri bence de
-
Arkadaslar haber merkezlerini takan yok.Bu iktidar bildigini okuyo.Onlar icin A grubu alımının ne önemi var ki.Guy vergi dairesinde calisan düz fazlalik yapan bir memur.Ama onlar icin kendilerini koruyacak kendileri icin canıni feda edecek polis alımı daha önemli.İibf ne ki onlar icin