2018 Guy Alımı
-
@mbguy yalnız şu an şaşkınlıkla bakıyorum. Moderatörler başkası olsa küfür nedeniyle atarlardı. Şimdi yazının içeriğindeki küfür kalkmış.
-
0212 – 335 00 00 bu numaradan ntv yi arayıp maliye bakanına alımları sormalarını rica edelim. Bugün saat 11 de maliye bakanı ntv nin konuğu olacak
-
ÇOK ÖNEMLİ...! Arkadaşlar Naci Ağbal bıgün saat 11.00 da NTV ye konuk olacakmış. (0212) 335 0000 bu nunarayı arayıp ilan beklediğimizi ilanların nezaman gelmesi gerektiğini kendisine sorulmasını istediğimizi belirtin. İlanın gelmesi ve kendisine ulaşmak için her yolu denediğimizi ama bir cevap dahi alamadığımızı bahsedin. Bunun yanına yayımlanan SABAH gazetesi ilanınımızı bugün yayınlana TÜRKİYE gazetesi ilanını Doğan Haber Ajansındada yakımda haberimizin yapılcağını ve ayrıca cimer bimer twitter etkinlikleri yaptığımızı bahsedebilirsiniz.
-
Ntvyi aradım arkadaslar onceden sorular belli oluyomus.Ama not aldı dedim birde cok kisi arayacak
-
@bonus cok kisi ararsak soruyu ekleyebilirlermis
-
Arkadaslar kusura bakmayin alakasiz bir sorum olacakti. Benim kpss puanim 84 kpssye tekrar girsem bundan daha düşük bir puan alsam bu puanimi kullanabilir miyim yoksa son aldığım puan mi geçerli olur
-
@bonus arıyorum
-
@bahar252 84u kullanirsin ancak ntvyi arasan puanin yanmaz
-
Konuştum ileteceklerini söylediler iletişim bilgilerimi falan aldılar işallah bir işe yarar sizde arayın ArkadaşLar ne kadar ses getirirsek o kadar iyi
-
@herhangibiri bana önceden belli sorular dendi ama bn cok kisi arayacak dedim
-
arayın arkadaşlar sormalarını beklemiyoruz zaten maksat hatırlatmak kendimizi
-
@bonus neyi merak ediyorum biliyomusun aramak aslında en iyi cözüm.Acaba duyarlı kac kisi aradı
-
@zenginmemur aradim. Sorularimiz onceden belli oluyor anca Yazili olarak eklerim ilgililere dedi
-
Aradım biraz öncede aradiniz dedi bizden başka arayan yok galiba yüklenin arkadaşlar son 10 dk
-
Yüklenin arkadaşlar yüklenin anne baba kardeş kim varsa arayın ses tonunuzu değiştirin, biraz önce aradım baya bi bekledim hatta açar açmaz iktisadi ve iletişim fakültesi için mi dedi evet iktisadi ve idari bilimler fakültesi için aradım dedim talebinizi aldık gibisinden konuştular
-
Aradım ileticeklerini söylediler bakalım inşallah
-
@altaybozkırlı Yok hocam var arayan ama daha fazla yüklenmeliyiz ben aradığımda not aldı bu konu hakkında çok soru geldi dedi.
-
Aradım guy dguy ve vmy için soru sorulmasını istedim, anne baba veya yanınızda o an kimin telefonu varsa onlardan da arayın lütfen
-
Aradım arkadaşlar 15_20 dk önce bana ilanı nereye verdiniz dedi sabah gazetesine dedm sorular belli ama not alıyorum durumunuzu dedi
-
Sormaycak gibi