2018 Guy Alımı
-
1 SAAT SONRA
21.30Da yetkilileri etiketleyerek özellikle gazete ilanını paylaşarak etkinliğe katılalım bunlar son çırpınışlarımız! -
@fernando-reges neredeki yurt hocam. Belki birimize yakındır. Yakınımız felan çıkar belki oradan direk cıktı çıkarıp verilir çok güzel olur.
-
Haber kanalları yayın yaptı mı acaba denk gelen var mı
Dün arkadasin biri bi haber kanalından söz etmişti yanılmıyorsam -
Haber kanalları yayın yaptı mı acaba denk gelen var mı
Dün arkadasin biri bi haber kanalından söz etmişti yanılmıyorsam -
@hamidiye Yanlış anladınız sanırım hocam.Yurttaki öğrenciler gece vakti twitterdan iftara bekleriz diye mesaj atıyorlar.CB mesajı görüp sahura katılıyor.Artık kendisi mi baktı,danışmanı mı bilmiyorum ama gece vakti ortalık sakinken mesaj atmak çok mantıklı bir hareket.Hatta sayın bakan ve diğer yetkililerden tutun sayın Muharrem İnce'ye kadar sahur vakti toplu mesaj atılabilir.
-
ArkadaşLar tag ne başladı mı
-
@fernando-reges yanlış anlamışım hocam kusura bakmayın
-
@hamidiye Yusuf kaplandan destek isteyelim. Çok faydası olur.
-
@herhangibiri #iibFiçinKadroVakti sanırım ttye girmiş.
-
@2iki hocam kaçırdığınız noktalar var. Öğretmen alımları çok büyük sayıda merkezi ve toplu oluyor, polis alımları da aynı şekilde. En az 10bin 20bin alıyorlar ve tek bir sistemden atanıyorlar. Bu alımları milli eğitim bakanlığı tek başına yapıyor, iş işleri Bakanlığı tek başına yapıyor ama bizim bulunduğumuz alanlarda bu işler böyle yürümez. Bakanlık ya da kamu tüzel kişisi ihtiyaç oldukça açar. İhtiyaç olsa da istemezse yine açmaz. İsterse iki sene açmaz. Öğretmende durum farklı. Gidip siz bir öğretmeni 5 okula sokamazsınız ya da bir şehirde güvenliği sağlamak için bir polisi beş polis yerine kullanamazsınız. Bizim sektörde böyle değil. Üç memurun işini bir memur yapabilir. O bir memur zaten tam verimle çalışmıyor. Bizim alanda maliye bakanlığı dışında toplu açan bir yer göremezsiniz. İlanlar hep 5, 10, 15 kişilik açılır. Bu yüzden diğerleriyle karşılaştırılamaz. Örgütlenemememizin nedenlerinden biri de bu ve bunun gibi bir sürü neden. Ülkedeki öğretmen sayısına, polis sayısına bakarsanız daha iyi anlarsınız ne demek istediğimi. Bizim istihdam edildiğimiz alanla karşılaştırılmaz.
Vasıflı vasıfsız konusuna gelince bu konu hakkında da sizinle aynı şeyleri düşünmüyorum. Siz kendinizi vasıfsız görüyorsunuz ama vasıflı işlere başvuruyorsunuz. Burada bir çelişki bir sanırım. Uzman olduğunuzda bir terfi alsanız şube müdürü, daire başkanı olacaksınız. Umarım bunun farkındasınızdır. Hataya düştüğünüz bir diğer konu herkesin atanması gerektiği konusu. Bu konuda benimde içinde bulunduğum sosyal demokratların tabi büyğk hatası var. 2. Enternasyonelden sonra herkese diploma vaadi tüm dünyayı büyük bir kabiliyetsizliğe sürükledi. Tabi bunları en çok liberaller kullandı. Her yerden üniversite herkese diploma. Neyse. Böyle durumlarda bir yere öğretmen gibi polis gibi 5bin 10bin kişi dolduramazsınız. Ayrıca hoş bulmadığım bir konu da şu Avrupa’ya gidince hep nedense “ezileceğimiz” fikri. Bu tamamen sizin şahsi kabiliyetinizle ilgili. Bu biraz şarkiyatçı bir kafa yapısına benziyor.
-
@zenginmemur hocam derdiniz ne anlamadım ki. Sanatla uğraşmak istiyorduysanız uğraşabilirdiniz. Pişmansanız yapacak bir şey yok yani. Bu tarz konuşmalar motivasyonu düşürür. Eminim ders de çalışamıyorsunuzdur.
-
Az daha gayret arkadaşlar.
-
4000 e yaklaşıyor. 30 000 i görmek lazim bugün. Yusuf kaplanı etiketleyin. Katılırsa sayıyı çok arttırır.
-
Arkadaşlar Cumhurbaşkanı, Başbakan ve maliye bakanını etiketleyin. Tüm Mesajlar onların bildirimlerine düşecek.
-
Katılıma devam haydi twitter'a
-
@veblenist etiketlememiz gereken bakan yardımcılarını, danışmanları bilen var mı
-
@i̇lanbekleyenbiri hocam bu üçüne ek olarak İbrahim kalını ekleyebilirsiniz bir de. Gerisi boş. Emin olun bunları söylüyorlardır. Cumhurbaşkanı’nın haberinin olmaması mümkün değil.
-
5000 i geçtik. Haydi gayret 3 kişiyi ikna ettim beraber yükleniyoruz. Aynısını sizde yapın arkadaşlar. Sesimizi duysunlar artık !!!!!!!!
-
@veblenist haklısın dersde calısmiyorum artık B planı yaratmak icin planlar olusturuyorum ilan gelse bile en az 1 yil surcek.
-
SGK başkanına da yazılmalı