2018 Guy Alımı
-
@ltfye biZde gircez kardeşim gaz kesmek Yok
-
Bizi ne hale getirdiler gazetede o yazıyı görünce ağladım ya
-
@manu1905 hocam fox watsapp yok sanrm ya da ben bulamamış olabilirim
-
Hakkımız olanı almak , sesimizi duyurmak için gazete ilanı vermeye kadar vardı işin uçu. Bu devleti bu hale getirenler, onca yıl emek veren gençleri görmeyenler utansın .
Emeği geçen bütün arkadaşlardan Allah razı olsun . -
Arkadaşlar şimdi Maliye Bakanı gördü mü bu Gazete ilanı olayını
-
Arkadaşlar büyük bir adım attik doğru ama rehavete kapilmamamiz gerekir. Bir kaç şey daha yapmamız gerekir diye düşünüyorum. Bir kaç gun önce 10 kişilik bir grupla haber merkezleri ziyaret edilebilir gibi bir fikir atmıştım. Daha hala bunun yapılması gerektiğini düşünüyorum.
-
@zenginmemur o görse de bize bi hayırlı iş yapmaz işallah Cumhurbaşkanına falan göstermiştir bi danışman falan
-
@manu1905 Bugün yarın ve sonraki gün
-
Şimdi yapılması gereken gazete ilanının gücünü kullanarak bütün haber sitesi ve kanallarına ulaşmak!
-
@duryy kesinlikle
-
Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah hakkımızı alabiliriz en kısa süre içinde bu işler için koşturan maddi manevi destek veren arkadaşlardan allah razı olsun onlar da inşallah istedikleri yerlere tez vakit gelirler. Burayı takip edip de sınav bekleyen ama hiç bir şey yapamayan değil yapmayan arkadaşları da kınıyorum...
-
Bugün tag satin satın alacaz mı ?
-
Muharrem ince konusuyor.Tek derdi teknolojiymis gibi geliyo.Bizim icin hic bir sey yok.Bi ara avmde calısanlardan bahsetti herhalde dedim simdi iibflierden bahsetcek.Muharrem ince fizikci oldugundan mühendis gencler önceligi dostlar bn boyle görüyorum
-
@hamidiye evet.
-
@i̇ibf https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1075573232595660&set=pcb.1817600871662923&type=3&theater
Şurada numaraları deneyin FOX TV için isterseniz bende fox tv ye ulaşamadım şu an bu numaraları deniyemedim dışarda olduğum için hocam. Bir bakın isterseniz. -
Muharrem ince secimi kazanırsa eger ilk isi iibfleri kapatmak olur.Bnde düsundumde gercekten Ak parti iktidarlarında memurluk öyle bir popüler olduki cogumuzda aldandık iibf yazdık özellikle 2013teki o alımlardan sonra hepimiz şasirdik yine alım cok olur diye ama olmadi.Cunku iibf mezunu cok olmamali.Bizim istihdam alanlarımizi herkes yapabiliyo.Sayın İnce teknoloji matematik dedikçe kendime nasıl kızıyorum.Hayatta guy ilanı beklemek kadar sacma bir sey yok.
-
Şimdide stresten sakallar dökülüyor şuan doktora gitmemde zor ne tavsiye edersiniz
-
Hocam tag ismi dikkat çekici olmalı.
Benim bu gece için önerilerim sunlar :
Tag içinde Naci Ağbal olmamalı bence direk cumhurbaşkanı olmalı.
Ayrıca etikette sadece kopyala yapıştır yazılar olmamalı. Herkes kendi derdini yazsın bence Fotoğraf ve videolarla desteklenirse bunlar bence çok daha etkili olur. Ben resimde diplamami kullanmayı düşünüyorum mesela. Videolar çekmiştik onları tekrar yayınlamamız gerekir hatta video cekmeyenler eğer bunu yaparlarsa çok iyi olur. -
Arkadaslar acilacak baslikla beraber atilacak tweetlere bence cb danismanlarinida eklemeliyiz. Ben bulabildiklerimi sizinle paylasicam: @alev_dedegil @AvOzlemZengin @AyseTurkmenogl @dkavrnoglu @drhaticekarahan @gulaysamanci42 @Gulnuray @hasandogan
-
ııbf ekmek istiyieh